Jen 1 embrijko...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
17.12.10 08:45

…ja si to taky moooooc preju… :roll: a co ty Peto, ujdes jeste jednou pro brasku nebo sestricku??? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65309
18.12.10 08:14

Kahu.....mám to v plánu…
v lednu chci volat so CAR a domluvit se na KETU.Tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.12.10 10:39
Petra Z píše:
Kahu.....mám to v plánu…
v lednu chci volat so CAR a domluvit se na KETU.Tak uvidíme :wink:

mmm…chapu, jen pockej, oni pak otravujou, ze chtej brasku nebo segru, Kahu je ted uplne zamilovanej do myslenky, ze bude mozna mit malinky mimi…mmm :huban: tim vic me rve srdce predstava, ze to nevyjde…ach jo!!! A dneska jsem z toho uplne v depkach, do ted me bolelo brisko a prsa a dneska me prestalo bolet a je mi fakt dobre, az podezrele moooooc dobre a to je 5y den po transferu…mam fakt strach…!!! :-( Co ty, mela jsi priznaky hned a porad??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65309
18.12.10 16:36

No Matyášek neotravuje :mrgreen:
ale on má 2 nevlastní ségry :wink:
A příznaky????krom únavy jsem neměla žádné…nic…
přestaly mě i prsa pak bolet…
ani v těhu jsem neměla příznaky,žádný nevolnosti…nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.12.10 13:41

ahoj Kahu, ja jsem take byla 14.12.na ET v Pronatalu…uz nemuzu vydrzet, desne pomalu to utika a 31.12. zatim v nedohlednu. Jeste ke vsemu me desne boli v krku :-?
Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
27.12.10 18:48
Otylka píše:
ahoj Kahu, ja jsem take byla 14.12.na ET v Pronatalu…uz nemuzu vydrzet, desne pomalu to utika a 31.12. zatim v nedohlednu. Jeste ke vsemu me desne boli v krku :-?
Drzim pesti

jeeee dekuji a nebyla jsem tam s tebou??? Ja jsem dnes 13ty den po ET a zacala jsem spinit a dnes i malinko krvacet…takze asi nic…mmmm mrzi me to a moc nerozumim co se bude dit ted, mam mrazacky, ale v tom lejstru co nam po transferu davali je napsano az za tri mesice, coz me stve, jelikoz mam nepravidelnou MS tak nevim, jestli tam nevyrazim uz ted, ale asi to nejde, nevis??? pa pa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.12.10 18:55

ahoj holky, tak my jsme měli taky OHSS, ale zavedli nám dvě vajíčka, ale já jsem s hyperstimulačním skončila na skoro dva měsíce v nemocnici. Chytilo se jedno a teď je z něho půl roční prcek. Chci jen říct, že doktor mi říkal, že někdy přestimulování pomůže k udržení vajíčka, takže přeju ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
27.12.10 20:05
MMartina1 píše:
ahoj holky, tak my jsme měli taky OHSS, ale zavedli nám dvě vajíčka, ale já jsem s hyperstimulačním skončila na skoro dva měsíce v nemocnici. Chytilo se jedno a teď je z něho půl roční prcek. Chci jen říct, že doktor mi říkal, že někdy přestimulování pomůže k udržení vajíčka, takže přeju ať to dobře dopadne.

dekujme,ale u me je to asi straceny…dva dny jsem spinila a ted 14 den po ET jsem zacala malinko krvacet…jen mainko, ale prece…tak asi blby…a muj muz je z toho dost spatnej i vic nez ja, ja musim byt silna, mam uz jedno dite, takze pro nej to musim dat!!!Ale dekuju za podporu a snad priste,,,mmm :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.12.10 20:10

ještě nesmutnit, prosím, může se zavrtávat. Hodně štěstí. My máme z IVF první miminko a asi i poslední. Já jsem to špatně nesla, takže na druhé IVF už nepůjdeme. Ale držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
27.12.10 20:27
MMartina1 píše:
ještě nesmutnit, prosím, může se zavrtávat. Hodně štěstí. My máme z IVF první miminko a asi i poslední. Já jsem to špatně nesla, takže na druhé IVF už nepůjdeme. Ale držím moc pěsti.

Bekuji ui kdyz silne pochybuji…mno uvidime…krasne mimi…mmm :huban: :srdce: :srdce: :srdce: xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.12.10 09:09

Kahu ahoj - možná jsme tam byly spolu já nevím…ležela jsem na posteli u dveří na sál u stěny ven…(tedy snad to pochopiš jak jsem to napsala :-) )
Jinak já ani nešpiním ani nic a dneska byl test negativní…je to divné, protože bych se vsadila, že tam určitě je. Mám občas křeče v břiše, občas mě jakoby píchně, prsa mě sem tam bolí sem tam pálí…kdo ví. Dnešní test mě teda taky pěkně naštval,ale 16 den po ET i u dvoudenní kultivace by asi už na testu něco bylo. Udělám zítra další a uvidíme. Chtěla jsem jít dneska na krev HCG, ale jako napotvoru na sředisku nikdo dneska není. :evil:
Taky mě v pondělí začalo bolet děsně v krku a ted mám hroznou rýmu :cry:

Holky potřebuji nějakou naději, nevíte, kde ji vzít? Po 5 letech už nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.12.10 09:35
Otylka píše:
Kahu ahoj - možná jsme tam byly spolu já nevím…ležela jsem na posteli u dveří na sál u stěny ven…(tedy snad to pochopiš jak jsem to napsala :-) )
Jinak já ani nešpiním ani nic a dneska byl test negativní…je to divné, protože bych se vsadila, že tam určitě je. Mám občas křeče v břiše, občas mě jakoby píchně, prsa mě sem tam bolí sem tam pálí…kdo ví. Dnešní test mě teda taky pěkně naštval,ale 16 den po ET i u dvoudenní kultivace by asi už na testu něco bylo. Udělám zítra další a uvidíme. Chtěla jsem jít dneska na krev HCG, ale jako napotvoru na sředisku nikdo dneska není. :evil:
Taky mě v pondělí začalo bolet děsně v krku a ted mám hroznou rýmu :cry:Holky potřebuji nějakou naději, nevíte, kde ji vzít? Po 5 letech už nemůžu

Jeeee tak ja ti mooooc drzim palecky…snad ti to vyjde!!! MAs mrazacky??? Ja jsem bohuzel dostala dost brutalni MS a test 14 den byl negativi…takze u nas nic, taky mam rymu a boli me cele telo ale to je tema kortikoidama co berem…snizuje to imunitu!!! Tak nezoufej!!! Ja jsem byla na postely cislo 2…a jsem potetovana a blondyna z Londyna… :srdce: :srdce: :srdce: prosim, nestracej nadeji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.12.10 09:39

aha…tak to si te napamatuji, asi jsem byla v jine varce :). Bohužel první IVF jsme měli pouze 5 folikulů z toho 3 vajíčka a jen dvě v pro transfer. To navyšlo, teď jsem měla nativní IVF (bez stimulace), byli tam dva folíci, ale jen jedno použitelně vajíčko. Vždy jsem dostala prý krásné 100% 4 buněčné embryjka… :-? a nic. Myslíš, že by z toho ještě mohlo něco být?Když je dnešní test negativní? Psala jsem doktorce a ta mi potvrdila, že pokud bude test negativní mám přestat brát léky…a pak to asi dostanu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.12.10 09:47
Otylka píše:
aha…tak to si te napamatuji, asi jsem byla v jine varce :). Bohužel první IVF jsme měli pouze 5 folikulů z toho 3 vajíčka a jen dvě v pro transfer. To navyšlo, teď jsem měla nativní IVF (bez stimulace), byli tam dva folíci, ale jen jedno použitelně vajíčko. Vždy jsem dostala prý krásné 100% 4 buněčné embryjka… :-? a nic. Myslíš, že by z toho ještě mohlo něco být?Když je dnešní test negativní? Psala jsem doktorce a ta mi potvrdila, že pokud bude test negativní mám přestat brát léky…a pak to asi dostanu. :-(

No ja si myslim, ze ano…ale ja jsem teprve po prvni IVF, takze moc o tom jeste nevim a musim priznat, ze nejvic se vzdyy doctu tady…!!! Kdy mas testit??? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.12.10 09:54

no jako ty zitra…ale dnes byl negativni…16 den po transferu :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie