Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Otylka píše:
no jako ty zitra…ale dnes byl negativni…16 den po transferu![]()
![]()
mmm…jasne!!! no tak 16 ty den je opravdu jeste treba brzo…dej tomu jeste sanci a testuj zitra!!! Jeee moc ti to preju!!! ![]()
Kahu…mrzí mě,že to takhle dopadlo.....
ani malinká naděje už není???
Otylko…tak jak?????
Petra Z píše:
Kahu…mrzí mě,že to takhle dopadlo.....
ani malinká naděje už není???
Otylko…tak jak?????
no ja uz netestila, ale pochybuji…uz asi 6 dni hodne silne krvacim aboli me brisko, test jsem si delala 14 dni po ET a byl negativni…tak jsem to uzavrela…mmm myslim si, ze tim je to dane…ne???ale dekuji moc za tvoji podporu, byla jsi uzasna! Ja se ted spis soustredim, aby vysel co nejdrive a nejlepe ten KET…jeee to bych byla moc rada!!! Uz abych tady mohla napsat nejakou dobrou zpravicku co…mmm ![]()
ahojky, vcerjsi test byl opet negativni a tak jsem si zaplatila krevni test na HCG, ktere bylo naprosto nulove ![]()
Ja doufam, ze rok 2011 bude pro vsechny mnohem lepsi nez 2010.
Holky vsem nam preji, at to letos vyjde.
Otylka píše:
ahojky, vcerjsi test byl opet negativni a tak jsem si zaplatila krevni test na HCG, ktere bylo naprosto nulove
Ja doufam, ze rok 2011 bude pro vsechny mnohem lepsi nez 2010.Holky vsem nam preji, at to letos vyjde.
tak to me mooooc mrzi …mmm ach jo, tak snad ten 2011 prinese vsem po cem touzime!!!
Holky.....moc mě to mrzí...... ![]()
Kahu.....snad vyjde KET–taky se na něj chystám,m usím zavolat do Podolí…
Otylko a jak vy?????další plán máte????
Petra Z píše:
Holky.....moc mě to mrzí......
Kahu.....snad vyjde KET–taky se na něj chystám,m usím zavolat do Podolí…
Otylko a jak vy?????další plán máte????
Dekuji, snad nam to vyjde!!! A jak jste slavili?_?? Krasny novy rok!!! ![]()
Kahu,......vám taky štastný nový rok a hlavně úspěšný v tom,co si přeješ nejvíc…
My slavili po dlouhé době jinde než doma,Matyášek spal u babičky a my pařili do 5ti rána ![]()
Petra Z píše:
Kahu,......vám taky štastný nový rok a hlavně úspěšný v tom,co si přeješ nejvíc…
My slavili po dlouhé době jinde než doma,Matyášek spal u babičky a my pařili do 5ti rána
No tak to je parada to se musi!!! hi hi hi a taky ti preji at ten KET vyjde!!! ![]()
hola…já už se bojím jakéhokoli plánu…mrazíky žádné nemáme, nativ IVF stojí 16tis., na stimulaci si budu muset asi měsíc dva počkat…já nevím…jsem bez naděje.
![]()
Otylko…nesmutni.....
nativ je tak drahý??????????to jsem nevěděla,myslela jsem,že není......
Asi mi uniká co vše máte za sebou–napíšeš to??
Otylka píše:
hola…já už se bojím jakéhokoli plánu…mrazíky žádné nemáme, nativ IVF stojí 16tis., na stimulaci si budu muset asi měsíc dva počkat…já nevím…jsem bez naděje.![]()
![]()
![]()
ach jo…to me mrzi, ale nemela by jsi stracet nadeji!!! Urcite to priste vyjde…ja muzu na KET az ztak za dva mesice taky…ufff ![]()