Mohu být těhotná?

Anonymní
11.11.23 12:14

jen potřebuji uklidnit

Chtěla bych se zeptat zda je nějaká možnost, že bych mohla být těhotna. Nemám ještě s tím žádne zkušenosti, takže budu ráda když mi něco o tom napišete, a ti kteři budou jen nadávat kolik mi je atp. tak si to prosím nechte pro sebe.
Týden po ms(mělo by to být 2 dny před ovulaci) jsme měli s partnerem styk. Pro bezpeči byl chráněný a bez vyvrcholení. Jenomže, potom jsme si ještě dělali dobře. Partner říkal že měl trochu preejakulátu na prstou a že prý si to stihl trochu utřít do trička, ale že trochu toho tam mohlo zůstat. Pro jistotu jsem si vzala tabletku po - Norpegy, bohužel až 60hod po styku+-. Bylo to den po ovulaci(podle kalendáře, nemám to potvrzeno žádnym testem) Někde jsem četla, že tabletka v ovulaci a po už nemá smysl 8o Hrozně se bojím, že v tom preejakulátu byly nějaké spermie, protože někde píšou že spermie tam jsou, někde že ne, někde zase že záleží. Hrozně se bojíme, na miminko je ještě opravdu brzo. Teď je týden po tabletce po a začaly mně bolet prsa. Do ms mám ještě 9 dnů(jestli tabletka neporušila cyklus) co si o tom myslíte? můžu být v klidu? :( :think: Děkuji a přeju hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35907
11.11.23 12:19
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat zda je nějaká možnost, že bych mohla být těhotna. Nemám ještě s tím žádne zkušenosti, takže budu ráda když mi něco o tom napišete, a ti kteři budou jen nadávat kolik mi je atp. tak si to prosím nechte pro sebe.
Týden po ms(mělo by to být 2 dny před ovulaci) jsme měli s partnerem styk. Pro bezpeči byl chráněný a bez vyvrcholení. Jenomže, potom jsme si ještě dělali dobře. Partner říkal že měl trochu preejakulátu na prstou a že prý si to stihl trochu utřít do trička, ale že trochu toho tam mohlo zůstat. Pro jistotu jsem si vzala tabletku po - Norpegy, bohužel až 60hod po styku+-. Bylo to den po ovulaci(podle kalendáře, nemám to potvrzeno žádnym testem) Někde jsem četla, že tabletka v ovulaci a po už nemá smysl 8o Hrozně se bojím, že v tom preejakulátu byly nějaké spermie, protože někde píšou že spermie tam jsou, někde že ne, někde zase že záleží. Hrozně se bojíme, na miminko je ještě opravdu brzo. Teď je týden po tabletce po a začaly mně bolet prsa. Do ms mám ještě 9 dnů(jestli tabletka neporušila cyklus) co si o tom myslíte? můžu být v klidu? :( :think: Děkuji a přeju hezký den :kytka:

Samozřejmě že ti ta tabletka rozhodí cyklus. Četla jsi si ten papírek co u toho je?
Jo, můžeš být v klidu nemáš být z čeho těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 12:22

Tak mne treba cyklus nerozhodila. Ale kvuli jedne kapky na prste, jeste utrene do tricka, bych ji fakt nebrala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.23 12:24

@JancaS84 ano četla, psalo že mi může být nevolno, bolest hlavy, zvracení. O to zda to funguje nebo ne při ovulaci nic nepsalo. Jenom že připravek muzu použit kdykoliv během cyklu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.23 12:25
@Anonymní píše:
Tak mne treba cyklus nerozhodila. Ale kvuli jedne kapky na prste, jeste utrene do tricka, bych ji fakt nebrala.

ano tam toho mohlo být více, jak jsem se ho ptala tak říkal, že si to už moc nepamatuje :think: možná to nemělo smysl no, ale jak jsem se zamyslela nad tím coby kdyby, tak jsem si ji raději vzala :)

• Citovat
  • Upravit
17361
11.11.23 12:33

Myslím, že těhotná nemáš být jak a že ti ta tabletka po jen rozhodila cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 12:33

@azaleila dekuji za odpoved, uvidim teprv no zda mi rozhodi cyklus

• Citovat
  • Upravit
21450
11.11.23 14:52

Cetla jsem „uklidit“ a rikam si, ze ja taky a strasne se mi nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 19:57

@malákráličice to taky potřebuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3724
11.11.23 20:10

Je skoro nemožné, abys otěhotněla. Cyklus ti tabletka „po“ rozhodit může. S tím případně počítej předem a neděs se hned. ;-)
Já ji v životě vzala 2× a vždy se mi pak zpozdila MS. Těhotná nechtěně jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 20:30

@Mutlice a brala jsi ji někdy i při ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
3724
11.11.23 20:34
@Anonymní píše:
@Mutlice a brala jsi ji někdy i při ovulaci?

netuším (je mi 40+ a tyhle přešlapy se děly před 20 lety) ale to není důležité. efekt by to mělo mít stejný, kterýkoliv den cyklu si to vezmeš. Ale hlavně v tvém případě to bylo až zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 20:36

@Mutlice děkuji, no teď mi to docházi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.23 22:23

@azaleila ms přišla týden po, teď ale bych měla dostat další a nic. K tomu mi natekla a bolí mně prsa.. :think:

• Citovat
  • Upravit
12.12.23 22:37
@Anonymní píše:
@azaleila ms přišla týden po, teď ale bych měla dostat další a nic. K tomu mi natekla a bolí mně prsa.. :think:

Jakože si myslíš, že jsi těhotná z těch utřených spermií do trička před měsícem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí