Jen pro adminy – úprava deníčků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
12.10.10 16:16

Admine Radku, děkuji za vysvětlení. S tím samozřejmě souhlasím, ale třeba slova v uvozovkách do kurzívy opravdu dávat nemusíte, protože uvozivky maj svůj význam v češtine, a vškrtnutí kusu věty, to se mi taky dost nelíbilo. Díky za reakci. hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.10.10 17:35

ja se dovolim prizivit na teto diskusi a opet ozivuji otazku prispevku pod denicky - co mame udelat pro to, aby kometare od stalych uzivatelek denicku nebyly verejne vsem a fungovalo neco jako uzavrena skupina?

Uzavrenou diskusni skupinu delat nechceme - vyjadrujeme se pod aktualni denicek, denicky si stridame a zpetne se v nich mapuji v urcite dobe nase a nasich deti cinnosti, coz v uzavrene diskusni skupine ztraci svuj smysl…

ja jsem se na toto dotazovala nekolikrat - bohuzel ne primo a tusim, ze i Jirina. Pro dodatek - jsou to denicky Maminkou s emiminem uz par let…

• Citovat
  • Upravit
43039
12.10.10 20:15

koukla jsem na ten zverejneny denicek a souhlasim, ze zmena uvozovek na kursivu je v tomto pripade fakt nesmyslna :-)))))) slo o ironicky pouzite slovo
zmena kapitálek na tucne by se asi dala skousnout, ikdyz kapitalky by byly lepsi (kriceni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.10.10 00:03
Pudloslava píše:
koukla jsem na ten zverejneny denicek a souhlasim, ze zmena uvozovek na kursivu je v tomto pripade fakt nesmyslna :-)))))) slo o ironicky pouzite slovo
zmena kapitálek na tucne by se asi dala skousnout, ikdyz kapitalky by byly lepsi (kriceni)

Oh díky!!! Aspoň jedno pochopení :mrgreen:

už jsem se uklidnila, ale jak jsem to ráno viděla, myslela jsem že mi vybouchne hlava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
13.10.10 08:47

Já bych se připojila k Hance k tomu uzamčení komentářů v našem deníčku. Psala jsem to už ikskrát a nikdy jsem nedostala odpověď - pouze ať se přesuneme do uzamčených diskusí, ale jejich forma nám nevyhovuje.

Napadlo mě deníček zaheslovat. Nezaheslované části by mohl číst každý, psát by mohl taky každý, ale zaheslované komentáře by mohl číst jen ten, kdo zná heslo. Šlo by to? Myslím, že jako nejstarší pravidelný deníček na emiminu můžeme mít nějaká privilegia, ne? :mrgreen:

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
6.11.10 16:56

TO Hanka1, Jirina:

Odpověděl jsem na SZ.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.11.10 17:02
admin píše:
TO Hanka1, Jirina:

Odpověděl jsem na SZ.

Admin

Ja bych se taky chtela na neco zeptat, kdyz uz je tu diskuze. Psala jsem si denicek mam pocit v utery, dosud nebyl zverejnen a na SZ mi nebylo odpovezeno…kde se stala chyba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
7.11.10 15:52
careynka píše:
admin píše:
TO Hanka1, Jirina:

Odpověděl jsem na SZ.

Admin
Ja bych se taky chtela na neco zeptat, kdyz uz je tu diskuze. Psala jsem si denicek mam pocit v utery, dosud nebyl zverejnen a na SZ mi nebylo odpovezeno…kde se stala chyba??

Již jsem odpovídal na SZ, deníček byl dnes schválen - omlouváme se za zpoždění - v poslední době se přidalo příliš deníčku a pouštíme maixmálně 4 denně (tolik se zobrazí na hlavní stránce)

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová