Jenamazol krém - vytéká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
25.3.15 16:36
@Anonymní píše:
Holky, vám stačilo vždycky jen jedno balení Jenamazolu? Mě obvykle ano, ale ted po dvou dnech mám pocit, že to pořád trochu svědí, což se mi obvykle nestává, tak nevím jestli jedno bude stačit - jak to máte vy? Nerada bych se tím nějak „předávkovala“ nebo tak :D :D

Tak mas to na tri dny, tak uvidis ctvrty den, jestli je to dobry nebo ne ;) Mozna bych spis pak zkusila zavolat dr. a nechat si poradit, co dal, kdyby nepomohl Jenamazol. Ten muj mi vetsinou poradi neco i po telefonu a kdyz to nejde, zavola si mne pro neco na predpis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 16:58

@Bambulka12 - uvidime no, ja ze vetsinou po prvni aplikaci uz citila zlepseni. Tak jeste vydrzim. Mela jsem kvasinky naposled pred 2 mesici tak doufam ze se mi to nebude porad takhle vracet :( jeste me pak napadl canesten, kdyby jenamazol nepomohl, ale to je prave ze nevim jestli se lecba jinym pripravlem muze zacit kdyztaj hned nebo ne, aby to pro telo treba nebylo moc..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.18 07:35

Jenamazol v těhotenství - užívala jste některá? Bylo všechno v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
15
28.6.18 18:26

Jenamazol

Ahoj, dneska jsem dostala tento krém na výtok a chtěla jsem se zeptat, píší tam že mám naplnit aplikátor a má otázka zní má se naplnit celý? Nebo jen do půlky? :) Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
28.6.18 18:33

Cely. Ted jsem ho pouzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.6.18 18:34

@statecna.oslice děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
28.6.18 18:36

@hhankaa
neni zac 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.7.24 17:56

Zdravím kočky budu používat poprvé ovlivňuje krém jenamazol HA Drovelis nebo ne? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí