Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, vám stačilo vždycky jen jedno balení Jenamazolu? Mě obvykle ano, ale ted po dvou dnech mám pocit, že to pořád trochu svědí, což se mi obvykle nestává, tak nevím jestli jedno bude stačit - jak to máte vy? Nerada bych se tím nějak „předávkovala“ nebo tak![]()
Tak mas to na tri dny, tak uvidis ctvrty den, jestli je to dobry nebo ne
Mozna bych spis pak zkusila zavolat dr. a nechat si poradit, co dal, kdyby nepomohl Jenamazol. Ten muj mi vetsinou poradi neco i po telefonu a kdyz to nejde, zavola si mne pro neco na predpis ![]()
@Bambulka12 - uvidime no, ja ze vetsinou po prvni aplikaci uz citila zlepseni. Tak jeste vydrzim. Mela jsem kvasinky naposled pred 2 mesici tak doufam ze se mi to nebude porad takhle vracet
jeste me pak napadl canesten, kdyby jenamazol nepomohl, ale to je prave ze nevim jestli se lecba jinym pripravlem muze zacit kdyztaj hned nebo ne, aby to pro telo treba nebylo moc..
Jenamazol v těhotenství - užívala jste některá? Bylo všechno v pořádku?
Ahoj, dneska jsem dostala tento krém na výtok a chtěla jsem se zeptat, píší tam že mám naplnit aplikátor a má otázka zní má se naplnit celý? Nebo jen do půlky?
Děkuji ![]()
Zdravím kočky budu používat poprvé ovlivňuje krém jenamazol HA Drovelis nebo ne? Děkuji