Jenom jedna přihláška?

5331
8.3.11 13:40

Jenom jedna přihláška?

Ahojky.Včera mě kamarádka překvapila, prej si mohu vybrat pouze jednu školku a tam malého přihlásit.Je to tak?Já myslela že rozhodím přihlášky a zvýším šance. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
8.3.11 13:44
kralicinka1 píše:
Ahojky.Včera mě kamarádka překvapila, prej si mohu vybrat pouze jednu školku a tam malého přihlásit.Je to tak?Já myslela že rozhodím přihlášky a zvýším šance. :mrgreen:

Ahoj. Jak kde - záleží na zřizovateli a kritériích. U nás (Praha 8) se může podávat přihlášek víc, i když se to nedoporučuje (kvůli přehlednosti potom při vyhodnocování kdo se kam dostal). Já dala před 2 roky dvě, ředitelky se domlouvaly, takže z jedné mi přišlo rozhodnutí o přijetí a z té druhé rozhodnutí o nepřijetí z důvodu, že byla přijata jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.11 13:45

zalezi jaka je praxe tam, kde bydlis - u nas na Praze 11 se po zapisech reditelky vsech skolek sejdou a duplicitni prihlasky vyhazuji

• Citovat
  • Upravit
4242
8.3.11 13:48

U nas taky, Praha 3, dava se jen 1 prihlaska, tyden po zapisech se reditelky sejdou a deti zapisuji a diskutuji, prebytecne deti zkousi prehazovat tam, kde je misto a kde sis nahlasila preference, kdyby te nevzali do tve skolky, kam si dala prihlasku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.11 13:53

A kde zjistím kolik přihlášek si můžu podat?Třeba na městským úřadě?Jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.11 14:10

u nas je to zverejneny na strankach mestsky casti
 http://www.praha11.cz/…ch-skol.html

• Citovat
  • Upravit
12959
8.3.11 14:28

U nás víc můžeš,ale ve školce,kam se s malým hlásíme, se pak paní ředitelka ptala,jestli se hlásíme jen k ním nebo i jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.3.11 21:01

U nás mi přímo řekli, ať si dám přihlášek víc, asi se spolu nebavěj. Tak jdem do 5 školek. Pakárna. Řeknou Ti to přímo ve školce, nebo zřizovatel.
Můžu se zeptat, jaká máte kritéria? Stará, nebo nová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.11 22:02

Co jsem vyčetla já v našem obvodu tak mají jiná kritéria než minulý rok,ale nepamatuju si ten předminulý rok,nebylo to pro mě aktuální,ale psali to tam že to neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.3.11 22:48

Konkrétně, mají v kritériích zaměstnání, nebo nástup do zaměstnání rodičů, nebo je to v postatě jen o věku případně sourozencích dítěte v MŠ a to, jestli jdeš pracovat, nebo jsi doma je nezajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.3.11 22:56

Me o te jedne prihlasce rekli v kazde skolce na dni otevrenych dveri, ale uz predtim v nasem MC jsme o tom jaksi diskutovali, ale radsi jsem se zeptala :wink:

Jinak kriteria > my mame myslim zejmena vek, treba deti srpen 2008 a mladsi uz vice mene asi nemaji sanci 8-o Ale zase kdyz jde matka do prace, tak dostane nejake body navic.
Ja jsem treba ted na RD s druhym, ale delam na castecnej, takze po me chteli papir z prace, kde mi to potvrdi.
A zrovna, kdyz jsem tam byla, tak pani rikala, ze ma starsiho v te skolce, tak ji rikali, ze ma velkou sanci u toho mladsiho, ze se k tomu prihlizi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.11 23:07

U nás samozřejme,předškoláci,převody z jiné Mš,matky samoživitelky(pracující),děti zaměstnanců ve školce,oba rodiče co pracují a nepobírají RD A PPM.atd.A abych řekla pravdu tak vůbec nevím kam bych se zařadila?????
Já se nemám kam vrátit do práce,měla jsem smlouvu na dobu určitou.Takže razítko z práce mít nebudu.
A co se týká věku chtějí aby mu bylo k 31.8 2011 3 roky.Nám bude 2,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.3.11 23:19

Mě jenom zajímá jak daleko se dostala doporučení ombudsmana, nebo to odnese jen část Brna.
Tady to krouhli razantně, změnily to i školky, ve kterých jsme byli ještě v únoru na dni otevřených dveří, tak vím, že měly jiná kriteria.
Předškoláci mají jistotu, to asi všude. Pak trvalý pobyt 1b a sourozenec ve školce 2b. Dál jednou podle věku, nějaké limity vesměs nemají. Máme 1bod za trv.pobyt. Jsem samoživitelka, zaměstnavatel mi drží místo do konce září, kdy bude mít kluk 3 roky. Dobrý ne? :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.11 22:55

V praze Hor Počernicích se dává jedna. Zbytečně platíš lék potvrzení a pak se sejdou ředitelky a třídí dupli přihlášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin