ZŠ v Mostě

619
7.3.11 03:43

ZŠ v Mostě

Zdravím všechny maminky. Můžete mi, prosím, některá doporučit dobrou základní školu s přípravným ročníkem v Mostě co nejblíž ulice Višňová?
Vracím se s dětma po několika letech ze zahraničí do ČR. Budem bydlet v Mostě, odkud pochází můj muž, ale já osobně jsem v Mostě v životě nebyla. Našla jsem si pár tipů podle mapy, ale tchýně do mě pořád hučí, že chce, abychom dali kluka jedině na 7. ZŠ, což mi přijde trochu z ruky. A prý to, co já jsem našla jako nejblíž - J. A. Komenského, Okružní, Albrechtická, - prý je špína a berou se tam drogy a nevím co všechno. :roll:
Teď jsem ještě objevila ZŠ Zdenka Štěpánka.
Jestli máte někdo dítka na těchto školách, tak budu ráda, když napíšete, jak jste spokojeni. Děkuji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
619
7.3.11 03:46

Jo a ještě úplně nejblíž je ZŠ Rozmarýnová, ale na www.mesto-most.cz píšou, že nemá přípravku. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
7.3.11 06:59

Ahoj Lenečko,
7.ZŠ je sice v Mostě mezi lidma braná jako „nej“, ale zrovna třeba ta 14.ZŠ je zas velmi dobře honocena, co se týče výuky jazyků. Pokud je na webu města uvedeno, že 14.ZŠ nemá přípravku, tak bych tomu věřila. Nejlepší je, napsat si přímo na tu školu, o kterou se zajímáš. Školy už musí zveřejňovat i své vzdělávací programy i výroční zprávy, mrkni na jejich weby nebo si to nech poslat mailem a pak si můžeš vybrat, která ti bude vyhovovat. Ale nemusí ti kluka stejně vzít (když nebude místo - 7.ZŠ je stará škola, nemá tak velkou kapacitu jako sídlištní školy a je fakt plná) - jen tam, kde spadáš do obvodu podle bydliště. Višňová je ve dvou školských obvodech, část ulice patří na 14.ZŠ a část na 18.ZŠ, je to podle čísla popisného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin