Punčošky ve školce

1672
1.3.11 18:32

Punčošky ve školce.

Potřebovala bych názor maminek, co mají děti ve školce. Myslela jsem si, že Toma obléknu do punčošek a kalhot na ven. Ve školce sundáme jenom kalhoty na ven a bude si tam hrát v punčoškách. Ale prý to inspekci vadí, že to není slušné. Že by to chtělo tepláky. Jak to chodí ve Vašich školkách. Díky za odpovědi. Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
1.3.11 18:39

u nas problem neni/ neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.3.11 18:40

Já už jsem u nás punčocháče úplně zrušila i kvůli školce. Když je tak jako teď, tak syn nosí zateplené šusťáky bez punčocháčů a v extra zimě mu dávám „jégrovky“, ty si lehce sundá a ve školce má tepláky. Ne že by nám tedy samotné punčocháče někdo zakazoval, spíš se mi tepláky zdají tak nějak pohodlnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
1.3.11 18:40

jo ale daj se nosit leginy a ponozky- a byl by klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.3.11 18:41

Nepátrala jsem po tom, ale kluci v punčocháčích mají ještě přes ně kraťasy. Podle mě to vypadá divně.
Maty nosí něco jako legíny, na to kalhoty. Obojí si obleče sám :palec:, takže ve školce je jen v teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.3.11 18:41

Dávám punčocháče a na to teplý kalhoty. Ve třídě choděj holky v punčochách a na ven na to navlíknout kalhoty. U nás s tím nemají problém a fakt nechápu, co je na tom neslušnýho. Ale nedivím se tomu, už jsem to na netu četla vícekrát. :roll: Ale když se chce učitelkám oblíkat dvaceti tříleťákům punčocháče, tak ať si to užijou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
1.3.11 18:44

Ahoj,
nechávám pětiletého také v punčocháčích. Sice jsem se dozvěděla od učitelky, že pak děti vypadají jako ze sirotčince (jsem samoživitelka, takže mě to opravdu potěšilo), ale dokud bude potřebovat punčocháče, bude chodit v nich. Učitelka doporučovala i pro kluka legíny, ale než aby kluk vypadal jako vyskákaný baleťák, ať je raději jak ze sirotčince. Aspoň, že si můžu vybrat to menší zlo :zed: .

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
1.3.11 18:52

Tak já hlavně nevím proč by měli děti v punčocháčích vypadat jako ze sirotčince nebo co je na nich tak strašnýho :roll: hlavně,aby se dítě cítilo pohldlně,ne?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 18:56

Ahoj Veru :mavam:

No, tak to koukám co si každej dneska nevymyslí. Dřív to bylo normální a teď řešej u malejch dětí, že jsou punčošky neslušný??? Větší blbost jsem neslyšela :roll: Malej mi doma běhá v bodynu a punčoškách a nic nemravnýho na tom fakt nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.3.11 18:59

Ahoj, u nás se to taky neřeší.Spíš to vadí mně, že je celý den v punčocháčích.Ráno mu dávám tepláky,ale odpoledne, když si pro něho jdu má opět punčocháče.
Myslím , že tepláky jsou pohodlnější,ale říkat , neříkat.Stejně je to tak jak píšu.Pusu bych si vymluvila a syn stejně odpoledne přijde v punčocháčích.Neřeší to tam.A můj syn už vůbec ne. :-D

Příspěvek upraven 01.03.11 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.3.11 19:00

U nás kluci ve školce nosí punčocháče úplně v pohodě. Žádná paní učitelka nebyla proti. Jen my jsme je zrušili, protože syn je nedokáže pořádně obléknout. Nosí legíny a ponožky, to si umí lehce sundat i nandat.Kdyby byl zručnější, tak klidně zůstaneme u punčocháčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.3.11 19:01

Při nepraktičnosti mého muže a syna jsme asi největší socky u nás ve školce my. Punčocháče nosí. Do školky přichází v tom, v čem jde se školkou na zahradu. Jinak by ho ve školce byl tatínek schopnej svlíknout do slipů a na zahradu by šel v hezkých kalhotách. Zatímco tepláky by zůstaly celý týden netknutý. Vzhledem k tomu, že bydlíme vedle školky, tak je to i jedno.
Nosí i termolegíny i punčocháče a nestydíme se. HHlavně, že venku nezmrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.3.11 19:07

U nás chodí děcka běžně v punčochách, holčičky si k nim většinou beou sukénky nebo zástěrky. Tohle je foto z besídky, punčochy tam měly naprosto všechny děti, holčičky na to hezčí šatky, žádný z kluků neměl přes punčochy kalhoty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
1.3.11 19:12

Tak u nás chodí hodně v punčochách,sama učitelka si to chválí,že pak na to jen navlíknou kalhoty když jsou děti ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
1.3.11 19:14

Punčocháče, není problém, nebylo to ani slovem naznačeno. Holčičky k nim nosí většinou ještě sukénky nebo zástěrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin