Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás zas prstíkové rukavičky vadí, protože s nimi prý mají děti při oblékání problémy
Mi naopak přijde, že je těžší nasadit palčáky, protože ten palec stále někam utíká
Pokud nejsou rukavičky akorát.
Ale tak zase je fakt, že my jsme „menší“ školka, děti 2,5-4 roky, ve „větší“ školce vedle to je zas asi jinak (4 roky až předškoláci).
Ahoj,
tak u nás je to jedno, když mají nějakou akci a budou se fotit, mají na nástěnce, že mají přijít svátečně oblečení
ale malý mi punčošky samotné nechce, vidí tam ostatní kluky, co nosí na punčochách kraťasy…takže kluci nosí punčochy s kraťasy:-)taky se mi to zdá teda lepší než jen punčochy, pamatuji si na dětství a můj brách aje vůbec samotné taky
nechtěl
oni jsou jako vyběhaní chocholoušci
![]()
Maminky kupujete do školky punčocháčky z Tchiba? Moc se mi líbí, ale jak mají to zateplené chodidlo, tak nevím jestli se malej nebudou potit nožičky
Zatím nemáme zkušenosti…
synovi jsem koupila punčošky od Tchiba,jsou moc pěkné,ale syn je nechce nosit,že prý ho svědí…
jinak jsem taky řešila dilema jak ve školce s punčocháky.
tak jsem si přečetla diskuzi,nicméně syn tam chodí jen v punčocáčích a na ven má pak zateplené kalhoty.
zatím nikdo nic neříkal.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.