Punčošky ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
2.3.11 10:37

U nás zas prstíkové rukavičky vadí, protože s nimi prý mají děti při oblékání problémy :roll: Mi naopak přijde, že je těžší nasadit palčáky, protože ten palec stále někam utíká :lol: Pokud nejsou rukavičky akorát.

Ale tak zase je fakt, že my jsme „menší“ školka, děti 2,5-4 roky, ve „větší“ školce vedle to je zas asi jinak (4 roky až předškoláci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.3.11 19:12

Ahoj,
tak u nás je to jedno, když mají nějakou akci a budou se fotit, mají na nástěnce, že mají přijít svátečně oblečení :-D ale malý mi punčošky samotné nechce, vidí tam ostatní kluky, co nosí na punčochách kraťasy…takže kluci nosí punčochy s kraťasy:-)taky se mi to zdá teda lepší než jen punčochy, pamatuji si na dětství a můj brách aje vůbec samotné taky :mrgreen: nechtěl :mrgreen: oni jsou jako vyběhaní chocholoušci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.8.11 18:44

Punčocháče Tchibo

Maminky kupujete do školky punčocháčky z Tchiba? Moc se mi líbí, ale jak mají to zateplené chodidlo, tak nevím jestli se malej nebudou potit nožičky :nevim: Zatím nemáme zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.11.11 09:22

synovi jsem koupila punčošky od Tchiba,jsou moc pěkné,ale syn je nechce nosit,že prý ho svědí…
jinak jsem taky řešila dilema jak ve školce s punčocháky.
tak jsem si přečetla diskuzi,nicméně syn tam chodí jen v punčocáčích a na ven má pak zateplené kalhoty.
zatím nikdo nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin