Punčošky ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
FloraBolger
1.3.11 19:20

U nás ve školce problém není a slyším poprvé, že někde ano…Maty si zvládá obléct punčocháče (i kalhoty) samozřejmě sám, ale přijde mi praktičtější ve školce jen sundat kalhoty a nenutit ho se x-krát komplet oblíkat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.3.11 19:23

náš mladý nosí punčochy a na to tepláky, holčičky tam nosí většinou sukýnky nebo zástěrky a pod tím taky punčošky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.3.11 19:28

já dávala klukům punčocháče a plátěné kalhoty na ven, nehřály, jen byly na punčocháčích. Šila jsem je, kalhoty jen v pase do gumy a s kapsičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.3.11 19:31

Nechápu, proč nejsou učitelky spíš rády, že jim ubude starostí s oblíkáním. :think: Jsou to malé děti, tak nechápu, co řeší.
U nás ve školce chodí někteří chlapečci v tepláčkách, někteří v punčocháčích.
Akorát teda na té besídce to nechápu (viz fotka od Hanule), na tu my nosíme slavnostní oblečení, ostatní děti taky, je to událost. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.3.11 19:36

Nelisso, takhle si je oblékly učitelky, on tam kalhoty měl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.3.11 19:37

Taky dávám punčocháče a na to kalhoty,nikdy problém nebyl.Ani učitelky si nestěžovaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.3.11 19:37

U nás jsou všechny děti přes zimu ve třídách v punčoškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.3.11 19:39

tak u nás je drtivá většina v punčocháčích a neřeší se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.3.11 19:43
Nelisa píše:
Nechápu, proč nejsou učitelky spíš rády, že jim ubude starostí s oblíkáním. :think: Jsou to malé děti, tak nechápu, co řeší.
U nás ve školce chodí někteří chlapečci v tepláčkách, někteří v punčocháčích.
Akorát teda na té besídce to nechápu (viz fotka od Hanule), na tu my nosíme slavnostní oblečení, ostatní děti taky, je to událost. :-D
Hanule píše:
Nelisso, takhle si je oblékly učitelky, on tam kalhoty měl :lol:

taky máme besídku v punčocháčkách.Bohužel pokud je v ranních, dopoledních hodinách bez rodičů,jsou jak na fotce od Hanule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.3.11 19:52

u nás ve školce nosí děti také punčocháče a není s tím žádný problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.3.11 19:56

U nás převládají spíš tepláky, holčičky mají punčocháče a přes ně sukénky. Punčocháče má syn na ven, už si je zvládá oblékat sám, tak jsem ráda, že učitelka nemá starost. Sirotčinec mě fakt pobavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
1.3.11 20:03

Ahoj u nás vedou taky punčochy.A nevidím na tom nic divného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.3.11 20:04
Hanule píše:
Nelisso, takhle si je oblékly učitelky, on tam kalhoty měl :lol:

Aha, my dětem chystáme oblečení na besídku zvlášť do tašky, učitelce řekneme, co je na besídku a před besídkou kontroluju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
1.3.11 20:08

Tak u nas by ais problem nebyl, aby mel ve skolce puncochace, ale priznam se, ze me se to u kluku priserne nelibi. Takze ani jako batole samotne puncochace nikdy nenosil. Rano jde do skolky v teplakach a na ty mu natahnu bud kombinezu nebo sustakove kalhoty a ty pak ve skolce sundam a zustane v teplakach. Ma v satne i puncochace kdyby sli treba sankovat, tak aby si je vzal, ale pak se zase prevleka do teplaku.
U holcicek je to neco jineho ty si pres to vezmou sukynku aje to v pohode, ale u kluku se mi to fakt nelibi, ale jak jsme psala problem by to nebyl - ucitelky by nic nerikaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.3.11 20:20

U nás ve školce s tím problém také není. Naše Kiki chodí v punčoškách pořád, ale má přes ně vždycky sukýnku nebo šatičky (je to parádnice :lol: ). Marťa když chodil do školky, tak se holt musel naučit si punčošky oblékat sám, nebo nosil termokalhoty. Mně se punčocháče na klucích fakt nelíbí. Ale je to spíše tím, že u nás ve školce má pár chlapečků punčocháče, které vypadají jako z roku X, zaprané, žmolkaté, vytahané - no, fakt bych se styděla, takhle dát dítko do školky. Obzvlášť, když maminka je denně nafiňtěná. Ale jinak se dávají přes punčocháčky třeba slabé kraťasy a hnedka to vypadá upraveněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin