Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
potřebovala bych typy na dobré školky na Slovanech. už mam teda jednu přihlášku doma ale kdyby s enašel někdo s dobrou zkušeností tak budu ráda. Nechci malýho dávat moc daleko takže nejlépe jen ze Slovan a do 17. MŠ taky ne. Budu ráda za jakékoliv informace jaká školka je dobrá a na jakou si třeba dávat pozor ![]()
ahoj, proč ne do 17. mš? Já právě o týhle jediný na Slovanech přemýšlim ![]()
máme jí naproti baráku a bohatě mě to stačí vidět
, takže tam fakt nejdu. 5 učitelek stojí v hloučku a děti tam běhají, na nějakou otázku jim ani neodpoví a většinou vrátka mají otevřená a už jsme i azžila že jdou do vnitř a lidi na ně volají že jsou nějaké děti ještě venku
, na procházky nechodí, max je vypustí an tu zahradu takže tam malýho fakt nedam. A slyšela sjem toho i víc ![]()
Já dám asi do 38. Mš ve Spojovacíul. Chodila tam i dcera (před 4 roky)a byli jsme moc spokojeni
. http://www.skolka-spojovaci.cz/?…
Teď tam mají novou ředitelku a slyšela jsem,že je více akčnější a celkově školka ještě lepší.
Jediné co mně vyrazilo dech,byla novinka,že mají děti ve třídách pomíchané. Dříve byli děti rozděleny do 3 tříd dle věku.Mrňousové - 3 roky,pak větší 4-5 let a a poslední třída předškoláků.
Ptala jsem se, k čemu je tahle novina dobrá a prý kvůli tomu,aby děti měly jednu paní učitelku celou dobu (3 roky) co navštěvují MŠ. Takže když odejdou předškoláci ,tak na jejich místa přiberou nové děti.
Ale nepřijde mi dobré,že jsou 3 leté děti dohromady s 6 letými (případně i s dětmi co dostaly odklad).Je to velký rozdíl ty 3 roky.
Nevím,ale je šance ,že se vrátí k původnímu systému,že se budou měnit celé třídy.....Tak doufám…
Jinak jsem slyšela chválu na 2. MATEŘ. školku http://www.ms2plzen.estranky.cz/
Díky, no do 2.MŠ právě budu dávat přihlášku
, loni malýho envzali a letos ho jako předškoláka vezmoua dokonce sjme koukala že si mě ředitelka pamatovala
. V pondělí jdu s menšim k doktorce tak si rovnou encham potvrdit papíry do školky
a asi to nebudu zbytečně kombinovat ![]()
Ahoj,tak jak jste dopadli ve školkách?????
My byli ve 38. MŠ......vyrozumění dostaneme do 30 dnů.
Tak snad !!!!!!
Byla jsem předtím u doktorky pro potvrzení a byla tam babička s vnučkou také potvrdit přihlášky a měla 4
.
Také jste dávali více přihlášek nebo jen jednu…jako já ![]()
No ym za potvrzení platili 165 kč
a tim že je předškolák tak je víceméně přijatý. Šli jsme do 2 MŠ a horší situace jak loni. přihlášek bylo 45 a budou brát jen 8 dětí
. mají tam odklady, pak sourozence takže předškoláci mají přednost ale jinak si ymslim že skoro nikoho nevezmou
. každym rokem je to jen horší a tim že loni ho nevzali a bude už předškolák tak bude mít pak nejspíš odkla dprotože jak ve mluvení tak se i strašně stydí a sama ředitelka říkala že je to azčarovaný kruh
. Pak ty s odkladem tam logicky brzdí místa pro ostatní ![]()
Markéto to je docela síla .Přijmou jen 8 dětí........
a já myslela,že španá situace byla v " naší ! školce. Tak budou přijímat „jen“ 27 dětí.Tak snad nám to oběma vyjde. ![]()
síla to je, ale je tam kapacita ted envim jestli 50 nebo 60 dětí
. loni přijímali 12 takže si ymslim že eltos předškoláky a pár dalších k tomu
. Říkala že my to máme jistý víceméně na 100% tak snad ano. Jinak envim co budeme dělat, on teda do školky moc enchce ale mezi děti fkt potřebuje, už loni jsme ho tam chtěla dát a nedostal se a to měli asi 4 předškoláky a je fakt že málokdo je až předškolní tak snad nás vezmou, představa že nám dají náhradní školku bud tu 17 MŠ nebo an druhym konci plzně
, to je nereálné, když ho tam budu dávat jen na dopoledne ![]()
Tak alepsoń,že to máte jisté když jste předškoláčci.
Já budu malého dávat také jen na dopoledne. ![]()
to doufam, že ho vezmou, jinak nevim kam ho dam
. Já sjem doma takže tohle neřešim ale spíš jde fakt o něj, on se šíleně stydía mezi děti potřebuje. Asi ty azčátky budou těžký ale až si zvykne tak si ymslim bude ještě rád ![]()
Ahoj ,
holky ze Slovan už jste některá dostala vyjádření ze školky o přijetí či nepřijetí????
![]()
mě řekli a dali papír rovnou při zápisu kdy budou dávat vyjádření. U nás je to od 11.-14. 4.
jo jo to nám taky.Je tam napsáno do 30 dnů,což ještě není
ale chtěla jsem vědět ,jestli už náhodou nazačalo někomu něco chodit poštou.No musíme vydržet ![]()
Tak nás přijali
![]()
Doufám,že se tam bude malému líbit ![]()
Markét80 a co Vás????Doufám,že také ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.