Jesle Chotěboř

120
6.12.13 15:58

jesle chotěboř

Dobrý den, chci se zeptat, nemáte někdo zkušenosti z jesličkama v Chotěboři? KOlik se platí měsíčně a celkově s přístupem, podmínkami atd? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
869
23.9.14 09:58

Zkouším obnovit diskuzi. Máte někdo zkušenosti s jeslemi v Chotěboři? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.9.14 11:53

Syn je navštěvoval, ale před sedmi lety, za mě spokojenost, za tu dobu se mohlo změnit spoustu věcí, každopádně přechod do školky byl katastrofa. V jedné nejmenované školce v Chotěboři kam přecházel z jeslí, byl 4* a poté jsem ho tam odmítla dát. Přístup v jeslích byl super musely jsme však děti převlíkat do eráru a syn se tam těšil pro mě nejlepší vizitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
23.9.14 20:28

@vema Díky za informace. My jsme kousek od Chotěboře takže malá pak bude chodit sem k nám do školky. A můžu se zeptat kolik jste platili? Vím, že to bylo před sedmi lety, ale aspoň si udělám trošku obrázek o ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.9.14 21:15

Tak to fakt nevím, nechodil tam každý den, ale jen těch pět dní v měsíci, tenkrát to tak bylo, že nesměly chodit více při pobírání rodičáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin