Státní, soukromé jesle a školky v Praze, kde vezmou dítě ihned?

36544
4.12.13 16:42

statni/soukrome, jesle/skolky v Praze kde vezmou dite ihned?

Zdravim,

Myslim ze z nadpisu je muj dotaz jasny :-)

Synovi budou v kvetnu 3roky, ja jsem uz 1,5roku pracujici. Trv. bydliste v Praze mam. Jsem se synem sama, a czhledem k tomu ze jsem zamestnana na plny uvazek - delam i 12tky, tak shanim jakoukoliv celodenni nebo internatni skolku popripade jesle s prijetim ihned.

Hazejte odkazy a piste reference.

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
4.12.13 16:51

Zkus tyhle, tam chodíme my, jestli nemají volno: www.cpapraha.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.13 16:55

Jakou maji neoficialni oteviraci dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
4.12.13 16:58

Neoficiální nemají, fungují jako běžná školka/jesle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
4.12.13 17:02

@Allee Tak to asi zakladatelce moc nepomůže, když hledá nějaké, které by pokryly její 12ky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.12.13 17:08

Na praze 10na Jakutske jsou mestske jesle, jsou vyborne a po ofiko pracovni dobe nabizeli hodinove hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
4.12.13 17:09

Jo, to se omlouvám, nedošlo mi, že by dítě mělo být ve školce 12hod a víc..to je celkem masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.12.13 17:16

@Oudrey Ale tam urcite neberou, byla jsem tam na zapise a silene deti nevzali.

Zkusila bych se zeptat ve statnich jeslich v centru (Praha 1 a Praha 2), vim, ze tam brali, ale pochybuju, ze pokryji dvanactky)

• Citovat
  • Upravit
5077
4.12.13 17:17

AHoj, teď jsem psala do jiné diskuze. Od ledna nabírají děti do školky na P4 kamýk, školka Studánka. A jinak vím o soukromé školičce na P10 Josefínka a Vendelínek, jen si nejsem jistá tím hlídáním po konci školky, to by ses musela zeptat přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.13 17:28

Diky holky. Je to tezke kdyz jsem na to sama :roll:

Obvolavala jsem ty internatni ale vsude maji plno :zed: takze to pujdeme na jare k zapisu…
Ale je to celkem masakr to vam povim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21730
4.12.13 17:28

Ahoj, zkus MS Eldorádo na Praze 5 (bohuzel mi nejde vložit primo odkaz). Akorát jsou soukromi, takže si musíš spočítat jestli se ti to vyplatí. A taky je to na okraji prahy… ale pani majitelka je úžasná a mým dětem se tam hodně líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.12.13 17:31

@Monny
Ahoj, jsme 50m za Prahou, ale co znám kámošky z Prahy, tak státní brali většinou až od září a je důležité trvalé bydliště, takže to moc honem nejde a to ještě jsem jim záviděla, u nás brali až k 5.roku. Jinak jsem dávala do http://www.centrumkacenka.cz/ a s paní se dá na všem domluvit. Ale ono hrozně záleží z jaké jsi z Prahy, osobně si neumím představit vozit malou hodinu tam a hodinu zpět ke 12hod. úvazku. Zase abys za soukr. školku nedala většinu platu a práce se ti vyplatila při rodičáku. Jsou kolem 10tis. za měsíc i když dítě stůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.13 17:32

@nozu ja bych radeji nekde kolem toho centra Prahy… :think:
Pracuji kousek od smichovskeho nadrazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.12.13 17:33

Jo a ještě pozor na zákony, jestli pobíráš rodičák, tak bys měla splňovat celodenní hlídání, když dáš prcka do MŠ - jak státní, tak soukromé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.13 17:34

Rodicak uz nepobiram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin