Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím co Vaše děti dostávají ve školce na Vánoce? Nějaké malé dárečky? Teď nad tím přemýšlíme ve sdružení a docela by se mi líbilo něco - nějaká malá pěkná hračka - třeba i naučná než nějaká plastová kravinka, která se rozpadne ještě týž den. Cenová relace 50-80kč na dítko, díky
Teda v téhle relaci mě nic nenapadá..leda mae in cina
holčičkám nějakou panenku a klukům no auto nebo něco takového..ale fakt za tuhle cenu
@nikita066 u nás to probíhá tak, že každý rodič vylosuje dítko, kterému dají dárek, do určité ceny, kolem 8 euro.
jinak dostávaj dárky děti v nazeninám - třeba naposledy dostala dcera hračky na písek ![]()
co třeba pastelky a omalovánku, nebo barevné papíry, plastelínu?
@nikita066 píše:
Ahoj holky, prosím co Vaše děti dostávají ve školce na Vánoce? Nějaké malé dárečky? Teď nad tím přemýšlíme ve sdružení a docela by se mi líbilo něco - nějaká malá pěkná hračka - třeba i naučná než nějaká plastová kravinka, která se rozpadne ještě týž den. Cenová relace 50-80kč na dítko, díky
U nás se přispívá 100,– na dárky, to nakoupí učitelky a pak rozdělí poslední den školky před Vánoci děckám.
Takže sama nic nevybírám, jen dám příspěvek na dárek a pak donesu v krabičce cukroví trošku
.
@nikita066 v této relaci fakt netuším - u nás měly děcka nadílku - koupilo vedení školy ![]()
V naší školce jsou dárky pro celou třídu, ne individuálně, takže letos to bude nová garáž pro „kluky“ a nějaká větší Duplo sada pro „holky“ - odsouhlaseno na schůzce. V téhle cenové kategorii mě napadá kelímek Play Doh a k tomu vykrajovací formička. Jinak u nás je výše příspěvku na Vánoce dobrovolná.
Příspěvek upraven 04.12.13 v 18:15
My jsme přispivali na dárek 150,– - nevim co to bude…dcera chodi teprve od zaři
U nás nosí děti do školky dárečky samy, každý dostane přiděleného kamaráda, kterého obdaruje. Doporučená cena je kolem 50,–. Takže malé autíčko, omalovánky, lego figurka
@martina.se píše:
@nikita066 v této relaci fakt netuším - u nás měly děcka nadílku - koupilo vedení školy
a copak bylo v té nadílce?
@pavlasu píše: Škrábací obrázky
to je pro větší děti ne
no můj tříleťák nevím nevím
@nikita066 píše:
a copak bylo v té nadílce?
balony (takové ty měkčí na použití ve třídě), holky tam měly věci do kuchyňky, kluci auta, pak společná puzzle, hračky jako terč na házecí míčky, koš na basket a pod. ![]()
@martina.se píše:
balony (takové ty měkčí na použití ve třídě), holky tam měly věci do kuchyňky, kluci auta, pak společná puzzle, hračky jako terč na házecí míčky, koš na basket a pod.
aha, no budu muset hledat, snad mě něco šťouchne
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.