Školka a Vánoce

13335
4.12.13 13:20

školka a Vánoce

Ahoj holky, prosím co Vaše děti dostávají ve školce na Vánoce? Nějaké malé dárečky? Teď nad tím přemýšlíme ve sdružení a docela by se mi líbilo něco - nějaká malá pěkná hračka - třeba i naučná než nějaká plastová kravinka, která se rozpadne ještě týž den. Cenová relace 50-80kč na dítko, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14895
4.12.13 13:26

Teda v téhle relaci mě nic nenapadá..leda mae in cina :D holčičkám nějakou panenku a klukům no auto nebo něco takového..ale fakt za tuhle cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.12.13 13:26

@nikita066 u nás to probíhá tak, že každý rodič vylosuje dítko, kterému dají dárek, do určité ceny, kolem 8 euro.

jinak dostávaj dárky děti v nazeninám - třeba naposledy dostala dcera hračky na písek :nevim:

co třeba pastelky a omalovánku, nebo barevné papíry, plastelínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.12.13 13:31

Dřevěná káča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.12.13 13:34
@nikita066 píše:
Ahoj holky, prosím co Vaše děti dostávají ve školce na Vánoce? Nějaké malé dárečky? Teď nad tím přemýšlíme ve sdružení a docela by se mi líbilo něco - nějaká malá pěkná hračka - třeba i naučná než nějaká plastová kravinka, která se rozpadne ještě týž den. Cenová relace 50-80kč na dítko, díky

U nás se přispívá 100,– na dárky, to nakoupí učitelky a pak rozdělí poslední den školky před Vánoci děckám.
Takže sama nic nevybírám, jen dám příspěvek na dárek a pak donesu v krabičce cukroví trošku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.13 13:42

@nikita066 v této relaci fakt netuším - u nás měly děcka nadílku - koupilo vedení školy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
4.12.13 13:51

Škrábací obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
4.12.13 13:55

V naší školce jsou dárky pro celou třídu, ne individuálně, takže letos to bude nová garáž pro „kluky“ a nějaká větší Duplo sada pro „holky“ - odsouhlaseno na schůzce. V téhle cenové kategorii mě napadá kelímek Play Doh a k tomu vykrajovací formička. Jinak u nás je výše příspěvku na Vánoce dobrovolná.

Příspěvek upraven 04.12.13 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
4.12.13 14:00

My jsme přispivali na dárek 150,– - nevim co to bude…dcera chodi teprve od zaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
4.12.13 14:03

U nás nosí děti do školky dárečky samy, každý dostane přiděleného kamaráda, kterého obdaruje. Doporučená cena je kolem 50,–. Takže malé autíčko, omalovánky, lego figurka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.12.13 20:04

@Adona-i a co nosíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.12.13 20:05
@martina.se píše:
@nikita066 v této relaci fakt netuším - u nás měly děcka nadílku - koupilo vedení školy :think:

a copak bylo v té nadílce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.12.13 20:06
@pavlasu píše: Škrábací obrázky

to je pro větší děti ne :think: no můj tříleťák nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.13 20:12
@nikita066 píše:
a copak bylo v té nadílce?

balony (takové ty měkčí na použití ve třídě), holky tam měly věci do kuchyňky, kluci auta, pak společná puzzle, hračky jako terč na házecí míčky, koš na basket a pod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.12.13 20:31
@martina.se píše:
balony (takové ty měkčí na použití ve třídě), holky tam měly věci do kuchyňky, kluci auta, pak společná puzzle, hračky jako terč na házecí míčky, koš na basket a pod. :think:

aha, no budu muset hledat, snad mě něco šťouchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin