Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mamiky z Ostravy
Potřebovala bych poradit. Dcera má v květnu dva roky a já nastupuji do práce. Snad se mi podaří domluvit částečný úvazek a přítel může dva dny pracovat z domu, takže hledám jesle nebo hlídání pouze na tři půldny v týdnu. Samozřejmě jako každá maminka si dělám starosti, aby bylo o tak malého drobka dobře postaráno. Můžete mi tedy ze své vlastní zkušenosti doporučit nějaké jesle v Ostravě (nejlépe Mariánské Hory nebo Poruba) případně paní na hlídání? Děkuji a těším se na reakce ![]()
Ahojky nevím jak moc do toho můžete investovat. My jsme malého dali do soukromé školky Sokratesek. Berou tam už od dvou. Je to sice v Hrabůvce, ale dopravu zajišťují. A je to tam super malý tam chodí moc rád.
Ahojky, v Porubě - resp. v Třebovicích jsou jesle berou od 1.roku koukni tu na odkaz http://www.jesleostrava.cz/…rava-poruba/ je to v hezkém prostředí domku se zahradou, v klidné vilové části.
![]()
@mikky píše:
Ahojky nevím jak moc do toho můžete investovat. My jsme malého dali do soukromé školky Sokratesek. Berou tam už od dvou. Je to sice v Hrabůvce, ale dopravu zajišťují. A je to tam super malý tam chodí moc rád.
Teda o té jsem nikdy neslyšela, protože se asi primárně zajímám o Porubu a Mariánské Hory, ale teda ten jejich popis a přístup mě na první pohled nadchnul
Přesně tohle vlastně pro dceru hledám. Moc děkuji
![]()
@Petranka79 píše:
Ahojky, v Porubě - resp. v Třebovicích jsou jesle berou od 1.roku koukni tu na odkaz http://www.jesleostrava.cz/…rava-poruba/ je to v hezkém prostředí domku se zahradou, v klidné vilové části.![]()
O mrňouskovi vím, půjdeme se tam určitě podívat v rámci projektu Jsme v tom spolu pro maminky z Ostravy a okolí. Slyšela jsem na ně samou chválu ![]()
@vodaziva píše:
Teda o té jsem nikdy neslyšela, protože se asi primárně zajímám o Porubu a Mariánské Hory, ale teda ten jejich popis a přístup mě na první pohled nadchnulPřesně tohle vlastně pro dceru hledám. Moc děkuji
![]()
![]()
No my jsme z fifejd takže to máme taky dost z ruky, ale jsem ráda že jsme se pro ně rozhodli
http://www.jesle-ostrava.cz/
mají pobočku v Mariánkách i v Porubě, vlastní zkušenost nemám, ale v Porubě mám od pár známých dobré reference
Taky jsem váhala, malý měl jít do třebovic. nakonec jsem sehnala chůvu a bylo to super..-)
Ahoj maly mel 28mesicu kdyz jsem nastoupila do prace. Materskou mam na 3roky, takze mam chuvu, bo jsem nevedela ze neco pro mrnousky je taky na Hrabuvce
pac pracuju na Dubine. Muzes mi poslat odkaz na tu Hrabuvku? Diky moc!
@LydaM píše:
Ahoj maly mel 28mesicu kdyz jsem nastoupila do prace. Materskou mam na 3roky, takze mam chuvu, bo jsem nevedela ze neco pro mrnousky je taky na Hrabuvcepac pracuju na Dubine. Muzes mi poslat odkaz na tu Hrabuvku? Diky moc!
Ty blaho
taka darda penez
tak ja davam maleho na 6h denne 5× tydne a stoji me to 5500kc na mesic! Toz to by me zajimalo ktera maminka na ty jesle ma ![]()
Zdravím, má tu někdo zkušenost s nějakou Ostravskou profi chůvou?
@Misschelle píše:
Ahoj, sice to není profi chůva, ale mám kamarádku s praxí v jeslích a ve školce, milující děti, která nabízí hlídání dětí. Kdybys měla zájem, pošlu ti na ni kontakt ![]()
@Misschelle píše:
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.