Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám prosbu, nemáte někdo zkušenost s touto školkou? Minulý rok mi sem dítě nevzali, naštěstí jsme v Praze, kde jsme spokojení, letos by mi je do Břežan vzali, ale slyšela jsem od 2 kamarádek, že školka není dobrá hlavně kvůli přístupu učitelek k dětem. Nevím, jak dalece tomu mám věřit, jak jsou tyto názory objektivní
nerada bych zbytečně další rok dovážela dítě do Prahy. pokud je zde přístup k dětem skutečně nedobrý, bylo by zase dobré, aby zůstaly v pražské školce… Pomůžete mi někdo prosím svou zkušeností? Moc děkuji
Neni jednodussi do skolky proste zajit, poptat se reditelky, videt ucitelky a udelat si svuj vlastni nazor a obrazek? ![]()
protoze 100 lidi, 100 chuti, 100 nazoru… ![]()
O to se taky snažím, nicméně určitě by mi pomohla nějaká osobní zkušenost někoho, kdo tam měl dítě ![]()
Hanko - ty z jedné návštěvy školky utvoříš názor na chování učitelek?
to je odvážné.
Vzhledem k tomu, ze mam dve deti, ktere dohromady chodili do sesti ruznych skolek, tak ano - dam proste na instinkt a behem peti minut poznam, jestli mi ucitelka OSOBNĚ sedne nebo ne… ![]()
Ahoj, mam zkusenost, jsem z Dolnich Brezan, take premyslim o umisteni ditete sem, ale mam take ne moc dobre reference a zkusenosti - posmech za pocurani, ponizovani, ucitelky se neusmeji, deti nesmi zakricet.. neverejne se o tom mluvi mezi maminkami v Brezanech jiz dlouho. Ucitelky jsou prisne, deti kamaradek, co tam chodi, jsou vycvicene jak z vojny. Nekomu to vyhovuje, nekomu ne…
Všechny zdravím! Nemáte prosím někdo zkušenosti se základkou v Břežanech?
Díky za odpovědi ![]()
Nakonec jsme nmastoupili do Dolních Břežan do předškoláků - jak to dopadlo, jsme vážně spokojení a děti jsou v pohodě, netuším, co se na těch zvěstech zakládalo na pravdě..
Děkuju za odpověď
Já jsem právě taky slyšela většinou samé negace. Ale pouze zpřostředkovaně, že kamarádka kamarádky povídala…Tak jsem ráda za každé hodnocení někoho, kdo tam má děti sám ![]()
@Havvah71 píše:
Nakonec jsme nmastoupili do Dolních Břežan do předškoláků - jak to dopadlo, jsme vážně spokojení a děti jsou v pohodě, netuším, co se na těch zvěstech zakládalo na pravdě..
Dobry den, vidim, ze diskuse je uz hodne stará, ale zeptam se tedy zpetne - jaka zkusenost s ms? A po tech par letech - jak v ZS? Díky moc!
ZŠ Dolní Břežany nedoporučuji. Co vím ze zkušenosti i doslechu, vše je tam vystavěno na protekcionismu. Každý rok se tam nabírá spousty nových vyučujících a každý rok se vyhazují další a další vyučující. Takže mému synovi se co rok střídal třídní, i samotní vyučující na předměty. Vždy si zvykl a následně byl vyučující za záhadných okolností vyhozen, aniž bychom se dověděli proč. Takže nedoporučuji.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.