Dolní Břežany státní školka zkušenosti

24
27.3.13 09:00

Dolní Břežany státní školka zkušenosti

Ahoj holky, mám prosbu, nemáte někdo zkušenost s touto školkou? Minulý rok mi sem dítě nevzali, naštěstí jsme v Praze, kde jsme spokojení, letos by mi je do Břežan vzali, ale slyšela jsem od 2 kamarádek, že školka není dobrá hlavně kvůli přístupu učitelek k dětem. Nevím, jak dalece tomu mám věřit, jak jsou tyto názory objektivní :-( nerada bych zbytečně další rok dovážela dítě do Prahy. pokud je zde přístup k dětem skutečně nedobrý, bylo by zase dobré, aby zůstaly v pražské školce… Pomůžete mi někdo prosím svou zkušeností? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
27.3.13 09:13

Neni jednodussi do skolky proste zajit, poptat se reditelky, videt ucitelky a udelat si svuj vlastni nazor a obrazek? 8o

protoze 100 lidi, 100 chuti, 100 nazoru… ;)

• Citovat
  • Upravit
24
27.3.13 09:19

O to se taky snažím, nicméně určitě by mi pomohla nějaká osobní zkušenost někoho, kdo tam měl dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
27.3.13 10:48

Hanko - ty z jedné návštěvy školky utvoříš názor na chování učitelek? :) to je odvážné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.3.13 11:33

Vzhledem k tomu, ze mam dve deti, ktere dohromady chodili do sesti ruznych skolek, tak ano - dam proste na instinkt a behem peti minut poznam, jestli mi ucitelka OSOBNĚ sedne nebo ne… ;)

• Citovat
  • Upravit
24
28.3.13 14:07

Tak nikdo nemá zkušenost? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 20:46

Ahoj, mam zkusenost, jsem z Dolnich Brezan, take premyslim o umisteni ditete sem, ale mam take ne moc dobre reference a zkusenosti - posmech za pocurani, ponizovani, ucitelky se neusmeji, deti nesmi zakricet.. neverejne se o tom mluvi mezi maminkami v Brezanech jiz dlouho. Ucitelky jsou prisne, deti kamaradek, co tam chodi, jsou vycvicene jak z vojny. Nekomu to vyhovuje, nekomu ne…

• Citovat
  • Upravit
24
8.4.13 07:18

Mic ti děkuji, nakonec jsme nešli ani k zápisu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.11.14 13:02

Všechny zdravím! Nemáte prosím někdo zkušenosti se základkou v Břežanech?
Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.11.14 13:33

Nakonec jsme nmastoupili do Dolních Břežan do předškoláků - jak to dopadlo, jsme vážně spokojení a děti jsou v pohodě, netuším, co se na těch zvěstech zakládalo na pravdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.11.14 19:01

Děkuju za odpověď :-) Já jsem právě taky slyšela většinou samé negace. Ale pouze zpřostředkovaně, že kamarádka kamarádky povídala…Tak jsem ráda za každé hodnocení někoho, kdo tam má děti sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.19 23:30
@Havvah71 píše:
Nakonec jsme nmastoupili do Dolních Břežan do předškoláků - jak to dopadlo, jsme vážně spokojení a děti jsou v pohodě, netuším, co se na těch zvěstech zakládalo na pravdě..

Dobry den, vidim, ze diskuse je uz hodne stará, ale zeptam se tedy zpetne - jaka zkusenost s ms? A po tech par letech - jak v ZS? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.19 18:53

ZŠ Dolní Břežany nedoporučuji. Co vím ze zkušenosti i doslechu, vše je tam vystavěno na protekcionismu. Každý rok se tam nabírá spousty nových vyučujících a každý rok se vyhazují další a další vyučující. Takže mému synovi se co rok střídal třídní, i samotní vyučující na předměty. Vždy si zvykl a následně byl vyučující za záhadných okolností vyhozen, aniž bychom se dověděli proč. Takže nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin