Jesle Plzeň

7449
6.2.13 10:08

Jesle Plzeň

Dobrý den,
ráda bych se zeptala některé z vás na zkušenosti s jeslemi v Plzni. Našla jsem, že od 8 měsíců berou na Slovanech - 21.MŠ. Tušíte někdo, jak to v takových jeslích probíhá? Jde mi o to, že starší, běhací dítě, se zabaví hraním s ostatními, ale jaká je šance na nějaké zapojení 8 měsíčního mimča, které možná leze? Zatím je času dost, ale do budoucna bych potřebovala kvůli práci využívat jesle či nějakou soukromou MŠ, která vezme takto malé dítě. Nebylo by to na celé dny po celý týden, ale tak 2 dny v týdnu…
A dotaz na okraj - pokud je dítě v jeslích, mám nárok na RP nebo o něj přicházím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12863
6.2.13 10:17

Ja si myslím, ze ti ho tak malého nevezmou, obzvlášt, pokud bys nechtěla celodenní docházku. Naše mala chodila do jesli při 49. MŠ a brali až chodici, zkus tam zajít a zeptat se, ja taky byla v jeslich poptat se nejdriv osobně. O RP prijdes bude-li tam víc jak 46 hod. měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
6.2.13 10:35

Já právě koukala na tu 21.MŠ a tam berou od 8 měsíců. Jenže mi právě nejde do hlavy, co se tam může dělat s tak malým mimčem, které je ve skupině s chodícími :nevim:. Zatím je to vzdálená budoucnost, času dost, ale zajímalo mě to, jak to tam může chodit… Další jesle jsem našla na té 49.MŠ a tam berou od 18 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.2.14 09:23

Já bych také chtěla poradit. Hledám jesle, jenom na 2 hodiny 2 krát v týdnu. nevíte o nějakých. Pro roční dítě.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin