Soukromá školka Plzeň bory

50
4.2.13 20:03

soukromá školka-Plzeň bory

Ahoj chtěla jsem se optat zda je na Borech nějaká soukromá škola??Kamarádka bydlí na Borech a potřebuje dát dceru(necelé 3 roky) do školky od nového měsíce ale nic jsme nenašly tak jsem se chtěla poptat zde jestli někdo o nějaké neví nebo o nějakém hlídacím centru. Má někdo nějaký tip??děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.2.13 20:11

Vím jen o školce na Božkově, stojí cca 10.000 kč/měsíc. Za ty prachy byla ovšem dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
4.2.13 20:12

A jesle v Puškinově ulici nezkoušela, občas se jim uvolní místo. Ale nějak jim teď nejdou webovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.2.13 20:14

http://www.babyvlacek.cz/ Výborná miniškolička, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.2.13 20:27

http://hlidani-deti-plzen.cz/cz/poptavka

Tohle je vyborny ze pohlida i u nich doma nebo si pro dite prijede a odveze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.2.13 20:28

...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.2.13 20:55

Ta v Božkově vypadá fajn ale je to celkem z ruky to už by měla blíž kam chodíme mi ;),o těch jeslích a Baby vláčku jí povím ;) a ta hlídací agentuga určitě si jí uložím pro své potřeby ale už jsem jí nabízela jednu ale nechce mít nikoho cizího doma a chce aby byla dcera v kolektitu dětí. Prosím neberte to nějak osobně VŠEM MOOC DĚKUJI :)…kdyby náhodou někoho něco napadlo tak určitě pište! děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.2.13 09:31

Dnes jsem muvila s kamarádkou a říkala že se podívá na oboje. Takže pokud jsme to správně pochopily tak na borech žádná soukromá školka není a nejbližší je Doudlevecká??nebo ví někdo o nějaké bližší??má někdo s touto školkou zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.2.13 22:06

Já mam ten samý problém… malýmu budou v létě tři roky a protože jsem doma ještě s malou, tak mi ho do školky nevezmou. Jsem z Bor a taky jsem nic nenašla, akorát tu Doudleveckou školičku, a ta se mi, přiznám, moc nelíbí. Nebo máte s ní někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.8.13 09:19

Školka Sofie

Reaguju asi pozdě, ale třeba to ještě někomu pomůže. Za mě doporučuji soukromou školku Sofie http://rk-sofie.webnode.cz/
Syn tam chodil od února do teď a byli jsme moc spokojeni. Kdyby se nedostal do stání, chodili bychom tam dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.9.13 13:48

Školka Kopretina na Vinicích

Máme zkušenost se školkou na Vincích, Duha Kopretina v Brněnské ul. Dcerce se tam moc líbí ani se jí pak nechce domů :-)Cena je velice příznivá, celý den 3900 Kč, půlden 2900Kč. Mohu jen a jen doporučit! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára F.
29.9.13 12:13

Lochotín

Ahoj holky, musím se s Vámi podělit i o svou zkušenost. Svou malou jsem dala do Motýlí miniškoly na Locháči. Sice to mám trochu z ruky, ale bylo to tam naprosto super. Musela jsem tam Kačku nechávat každý den a celý den, ale vyšlo to „jen“ na 5500Kč. Sice to trochu v peněžence pálilo, ale hledala jsem školku hlavně podle ceny a tady jsem se trefila fakt dobře. Malá se teď dostala do státní, ale jinak by tam chodila dál. Takže pokud někdo pořád hledá, vřele doporučuju :)

• Citovat
  • Upravit
Petra Peťula
30.9.13 20:03

Holky na Borech nevim, ale když se jede tramvají č.4 20min na Lochotín, což je pohoda, je Rodičovské centrum Vlnka, myslim, že ve Žlutickej ulici, tam je bezva miniškolka, šikovný učitelky, takový rodinný a hezký prostředí, malujou pěkný obrázky a děti jsou tam spokojený, naše malá tam vůbec nebrečí a naučila se hodně básniček, zkus to, mrkni na jejich stránky, je tam ceník, je to srovnatelný s ostatníma, asi jí tam nechám, už si našla kamarádky, státní školku budu řešit až za rok

• Citovat
  • Upravit
7449
4.10.13 08:50

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi. Máte někdo zkušenosti s Doudleveckou školičkou? Hledám něco na Borech, malé je rok a př. týden se tam jdeme kouknout. Zatím tam bude, když to dobře půjde, na jeden půl den v týdnu, pak možná i 2 a nebo zkusíme celý den, to se ještě uvidí.
Jak na vás tato školka působí? A nebo víte o jiné, která bere již roční děti? Samosebou, nejlépe Bory, ale nevadí ani Slovany. Například na Lochotín jezdíme na cvičení a nechce se mi tam jezdit ještě do školičky, to samé je daleko Doubravka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.15 18:57

Krásný podvečer, mohu doporučit školku Sofii na Borech, je tam max. 12 dětí a skvělé učitelky :) Tramvaj č.4. zastávka Dobrovského, hned vedle restaurace U Bizona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin