Jeslicky a batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35329
30.9.22 09:56
@Liška32 píše:
Jen se chci zeptat, nemáte někdo zkušenost u takhle malých, jak v jeslích spí, když už doma nespí? Uvažuju o jednom dnu ji nechat i spinkat, ale doma mi neusne, jedině až tak kolem 4 odpoledne. Ředitelka tedy říkala, že jim usnou vždycky všichni, ale nevím teda :think: a že by vydržela jen ležet jako děti ve školce, které neusnou, to asi těžko :lol:

Starsi dite doma nespalo od roku a pul, hrozne boje, stejne k nicemu. V jeslích nevim, ale nikdo si nikdy nestezoval, takze asi spalo normalne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.9.22 10:41

@mroe děkuji Vám. A od kolika do kolika? Plakal ze začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
30.9.22 11:56

@Liška32 me kluk přestal doma spát před druhým rokem a ve školce až nějak okolo 2,5 let. Jemu stacilo třeba 2-3× týdne spát odpoledne tak si to odbyl tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
30.9.22 12:16
@Any30 píše:
@mroe děkuji Vám. A od kolika do kolika? Plakal ze začátku?

To uz nevim, ale zadne velke komplikace nebyly.
U staršího jsem rovnou nastoupila na castecny uvazek (7-15.30), u mladsiho myslim zhruba na polovicni ( asi 8-15), den a pul hlidala babicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.9.22 12:18
@Liška32 píše:
Jen se chci zeptat, nemáte někdo zkušenost u takhle malých, jak v jeslích spí, když už doma nespí? Uvažuju o jednom dnu ji nechat i spinkat, ale doma mi neusne, jedině až tak kolem 4 odpoledne. Ředitelka tedy říkala, že jim usnou vždycky všichni, ale nevím teda :think: a že by vydržela jen ležet jako děti ve školce, které neusnou, to asi těžko :lol:

Tam funguje davová psychóza :lol: s tím bych si vůbec hlavu nelámala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.22 09:44

Mám 18m dceru, dáváme ji od začátku září do dětské skupiny na 3 dny včetně spani, ráno 7-9 příchod, 15-17 vyzvedávat. Miluje to tam, kolikrát si chce ještě hrát, přesto že nás ráda vidí. Ale na druhou stranu jsou tam děti, které to nedávají tak snadno a musejí si postupně zvykat. Ona je ale hodne společenská (jako já s manželem, u nás doma někdo pořád je), miluje ostatní děti a lidi obecně a stejně jsme i dost času trávili s dětmi v okruhu přátel či v hernickach…
Za mě určitě super věc, ale záleží na povaze dítěte, není to pro každé, na některé je to moc brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.10.22 20:05

@Jeydy děkuji Vám. Plakala malá, když jste se s ní loučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí