Ještě se neozvali z UP

Anonymní
1.11.21 11:03

Jeste se neozvali z UP

Ahoj, je tu nekdo aktualne vedeny na UP? Zaregistrovala jsem se 4.10. A doted mi neprislo zadne info, kdy jit na schuzku s urednikem. U registrace jsem vyplnovala telefonni cislo a mailovou adresu a bylo mi receno, ze mi info bude chodit smskou nebo mailem. Zatim mi prisla jen sms, ze prijali mou zadost a pak dopis s priznanim a vysi podpory. Zkousim se tam od rana dovolat a nic. Prosim o anonym, nemusi okoli vedet, ze jsem nezamestnana.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
1.11.21 11:07

Tak ještě nemáš termín. Neboj oni se ti ozvou.

• Citovat
  • Upravit
37131
1.11.21 11:10

Oni se ozvou, mě dali termin snad az po několik měsících, to sem dřív sehnala dřív práci sama, než došlo na schůzku. Záleží jakou máš kvalifikaci a jestli se tam pro tebe něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.21 11:15

@Jolka86 Ja se prave bojim, aby me nevyradili z evidence, protoze neprijdu na schuzku o ktere nevim.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
1.11.21 11:17
@Anonymní píše:
@Jolka86 Ja se prave bojim, aby me nevyradili z evidence, protoze neprijdu na schuzku o ktere nevim.

Abys přišla pozdě musela bys mít termín, který nemáš. Byla bych v klidu, podporu máš vyřízenou, možná najdeš práci dřív než dostaneš termín.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 11:20
@Anonymní píše:
@Jolka86 Ja se prave bojim, aby me nevyradili z evidence, protoze neprijdu na schuzku o ktere nevim.

A co to je za město? Jestli nějaké větší, tak by se taková odmlka dala brát v potaz. Ale i tak bych je kontaktovala přes datovou schránku. To je jediná kloudná jistota. Několikrát se mi to vyplatilo a zašla bych tam osobně, však čas na to máš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 11:22

@Kriss Tina tak to jsi me uklidnila, ze Ti dali termin az za nejakou dobu. Praci uz mam domluvenou, ale nastup je az v lednu. V papirech jsem vyplnila, ze mam zájem jen o castecny nebo polovicni uvazek. Tak predpokladam, ze tam nebudou mit tolik nabidek…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 11:25
@Anonymní píše:
A co to je za město? Jestli nějaké větší, tak by se taková odmlka dala brát v potaz. Ale i tak bych je kontaktovala přes datovou schránku. To je jediná kloudná jistota. Několikrát se mi to vyplatilo a zašla bych tam osobně, však čas na to máš.

Spadam pod Kladno a hlasilo se tam se mnou fakt hodne novych zadatelu. Datovou schranku bohuzel nemam. Tak tam radeji ve stredu zajedu, pokud se nedovolam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 11:39
@Anonymní píše:
Spadam pod Kladno a hlasilo se tam se mnou fakt hodne novych zadatelu. Datovou schranku bohuzel nemam. Tak tam radeji ve stredu zajedu, pokud se nedovolam.

Doporučuji zřídit. Při jednání s úřady super věc. Nechci radit, ale já bych opravdu zajela a o praci od ledna se letmo zmínila. Ale sama to neber jako 100% jistotu, je to daleko, ale pro ně je to znak, že jsi aktivní, což je plus. Bohužel, že chceš zkráceny úvazek je moc nezajímá, ta má referentka to akceptoval dvě schůzky a nyní mě tlačí i na pohovory, na které nemám předpoklad. Například aktivní řidič, či aktivní NJ. A to jsem to do papírů uvedla, že nejsem aktivní řidič a použitelný jazyk je v mém případě AJ a že rovněž z důvodů těch a těch mohu pouze zkrácený úvazek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 12:26

Mate moc fajn, jak vas nechaji urednici takhle v poho na pracaku. To u nas nam nedaji pokoj, ja mam teda kratce pred duchodem, ale furt nejake dorucenky nebo se musim hned odhlasit, aby me nikam neposilali; me tedy uz nejde o podporu, tu nedostavam, jen nemuset platit par posl. mesicu pred duchodem zdravotni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 12:38
@Anonymní píše:
Mate moc fajn, jak vas nechaji urednici takhle v poho na pracaku. To u nas nam nedaji pokoj, ja mam teda kratce pred duchodem, ale furt nejake dorucenky nebo se musim hned odhlasit, aby me nikam neposilali; me tedy uz nejde o podporu, tu nedostavam, jen nemuset platit par posl. mesicu pred duchodem zdravotni.

Oni jí tak nenechají dlouho. Mě jakž takž nechali zhruba ten měsíc a začal teror. A přitom já podporu rovněž nečerpám, mám dpč a potřebuji překlenout 8 měsíců. Brala bych poloviční úvazek, ten bohužel není sehnatelný. Zvysuji si kvalifikaci studiem VŠ, mám DPČ a aktivně hledám ten zkrácený, poněvadž při dvou dětech prostě tohle vše do kupy na plný nedám. Od zítra se mám dostavit nějaký krizový plán jak si napsat životopis (co na tom, že bych to mohla sama přednášet, mám ho i v AJ), prostě to se neposuzuje individuálně, to se bere jak to leží a běží. Takže zatnout zuby. Buď ráda, že pár měsíců a už nikdy nic :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 12:56
@Anonymní píše:
Oni jí tak nenechají dlouho. Mě jakž takž nechali zhruba ten měsíc a začal teror. A přitom já podporu rovněž nečerpám, mám dpč a potřebuji překlenout 8 měsíců. Brala bych poloviční úvazek, ten bohužel není sehnatelný. Zvysuji si kvalifikaci studiem VŠ, mám DPČ a aktivně hledám ten zkrácený, poněvadž při dvou dětech prostě tohle vše do kupy na plný nedám. Od zítra se mám dostavit nějaký krizový plán jak si napsat životopis (co na tom, že bych to mohla sama přednášet, mám ho i v AJ), prostě to se neposuzuje individuálně, to se bere jak to leží a běží. Takže zatnout zuby. Buď ráda, že pár měsíců a už nikdy nic :)

Hlasite se na pracak pres datovku? Ja se vcera snazila az do pulnoci a nic, neslo to, furt jen nacitalo, nekdy napsalo ze chyba a tak asi za rijen budu muset zaplatit zdravko.

Nabizi mi to se hlasit i pres Identitu, ale tu vyuzivam jen v jedne bance pri pristupu na ucet a tady s tim nemam zkusenosti. Nevite jak to s tim tady je, nahodou pri tom prihlas.na up?

Jinak byt nepovsimnuta mesic na UP, to by byla krasa!

• Citovat
  • Upravit
29
2.11.21 05:00

Mě dali termín az po vyřízení podpory, dřív to prý nejde, dokud není podpora vyřízena. Termín mi stanovila úřednice co se mnou řešila podporu, bylo to v Ostravě, musela jsem teda ale jít pro rozhodnutí o podpoře osobně. Šla jsem na schůzku za měsíc a pul, dostala jsem od úřednice nabídku několika míst, ale dávala mi je koncem srpna a kromě dvou všechny nástup k 1. Září, takže obsazeno, dřív jsem něco našla sama než došlo na schůzku.
Na up bych zavolala, jak to je s termínem schůzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 08:41

@Markytka14 Tak dnes jsem se konecne dovolala a opravdu jeste nemam zadny termin schuzky. Je to jak si psala, jeste neni vyrizena podpora. Az ji vyridi a predaji moji slozku urednici, pod kterou spadam, tak se mi telefonicky ozve s terminem schuzky. Tak jsem ted alespon v klidu, ze jsem nic nezameskala.

• Citovat
  • Upravit
7713
2.11.21 15:29
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu nekdo aktualne vedeny na UP? Zaregistrovala jsem se 4.10. A doted mi neprislo zadne info, kdy jit na schuzku s urednikem. U registrace jsem vyplnovala telefonni cislo a mailovou adresu a bylo mi receno, ze mi info bude chodit smskou nebo mailem. Zatim mi prisla jen sms, ze prijali mou zadost a pak dopis s priznanim a vysi podpory. Zkousim se tam od rana dovolat a nic. Prosim o anonym, nemusi okoli vedet, ze jsem nezamestnana.

A dostala jsi kartičku? Tam se píšou schůzky. A proč ji tak nutně chceš? Já jsem ted´ taky bez práce a jsem ráda, že tam ted´ pár týdnů nemusím. Mám pocit, že oni uchazečům až tak s hledáním práce nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat