Jet sama na Rammstein

Anonymní
24.6.23 21:18

Jet sama na Rammstein

Nemám s kým jet na koncert. Jeli byste sami do Polska na koncert? Chci navštívit Polsko přespat a pak jít na koncert. Nemám k sobě nikoho. Jen já. Je mi 28.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15097
24.6.23 21:21
@Anonymní píše:
Nemám s kým jet na koncert. Jeli byste sami do Polska na koncert? Chci navštívit Polsko přespat a pak jít na koncert. Nemám k sobě nikoho. Jen já. Je mi 28.

Určitě nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 21:24

@boball důvod

• Citovat
  • Upravit
30812
24.6.23 21:32
@Anonymní píše:
Nemám s kým jet na koncert. Jeli byste sami do Polska na koncert? Chci navštívit Polsko přespat a pak jít na koncert. Nemám k sobě nikoho. Jen já. Je mi 28.

Klidně, proč ne :nevim:. To je na tobě jestli se bojíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 21:33

@Lorre mám se čeho bát? Prakticky ne. Nemalují si žádný černý scénáře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.23 21:41

Proč ne :) Byla jsem minulý týden, byli skvělí :) Polsko je kousek, tak proč ne. Někde se ubytuješ, na koncert a odsud budou nejspíš svozy. My byli s partnerem, moc jsem si to užila. Kdo ví, jak dlouho budou důchodci ještě hrát, určitě bych jela :)

• Citovat
  • Upravit
15097
24.6.23 21:43
@Anonymní píše:
@boball důvod

Na samotnou ženu se při takové příležitosti většinou někdo přilepí a málokdy je to pro ni výhodné. Prostě bych měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 21:44
@Anonymní píše:
Proč ne :) Byla jsem minulý týden, byli skvělí :) Polsko je kousek, tak proč ne. Někde se ubytuješ, na koncert a odsud budou nejspíš svozy. My byli s partnerem, moc jsem si to užila. Kdo ví, jak dlouho budou důchodci ještě hrát, určitě bych jela :)

No už jsou to fakt důchodci hlavně zpěvák

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@boball stalo se ti to?

• Citovat
  • Upravit
30812
@Anonymní píše:
@Lorre mám se čeho bát? Prakticky ne. Nemalují si žádný černý scénáře

Ne nic mě nenapadá. Normální evropský stát, nebo normální :mrgreen:, je v Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
24.6.23 21:48

Ano jela
Já měla jet se synem, nakonec nemůžu, tak jede s tátou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
24.6.23 21:49
@Anonymní píše:
@boball stalo se ti to?

Mockrát, kolikrát i na nádraží. Taky asi záleží jaký jsi typ člověka. Já i dnes ve svém věku někam vlezu, čekárna u doktora, hospoda, chvilku sedím a za chvíli mám nějakého kamaráda. Pokud sedíme dlouho, vím celý jeho životopis. V mládí se na mně lepily samé podivné existence i když jsem byla s někým. Nikdy se mi tedy nic nestalo, ale naproti jsem tomu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.23 21:53
@boball píše:
Na samotnou ženu se při takové příležitosti většinou někdo přilepí a málokdy je to pro ni výhodné. Prostě bych měla strach.

V tom obrovském davu absolutně nelze mít přehled o tom, kdo je tam sám a kdo ne. Minulý týden bylo 35 tisíc lidí a všichni se neustále přesouvali sem a tam ve všech možných frontách a v davu pod pódiem.
A vzhledem k tomu, že pivo tam stálo 6e, nebyl ani skoro nikdo opilý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.23 21:55
@Anonymní píše:
No už jsou to fakt důchodci hlavně zpěvák

Ale zvládli to skvěle, 2 hodiny tam skákali, to obdivuju. Neskutečná show. Daleko lepší takto venku než uvnitř. nemohla jsem jet, když byli v Praze, ale jsem ráda, že jsem byla na open air koncertě. Pořádně se rozšoupli s ohněm :palec:

• Citovat
  • Upravit
15097
24.6.23 21:56
@Anonymní píše:
V tom obrovském davu absolutně nelze mít přehled o tom, kdo je tam sám a kdo ne. Minulý týden bylo 35 tisíc lidí a všichni se neustále přesouvali sem a tam ve všech možných frontách a v davu pod pódiem.
A vzhledem k tomu, že pivo tam stálo 6e, nebyl ani skoro nikdo opilý :mrgreen:

Tam nejde jen o ten koncert. Otázka byla položena, jeli by jste, jen za sebe jsem odpověděla, ne. Jinak jí nezrazuji, at si jede. V takovém davu bych dostala možná i mrtvici i bez přičinění druhých :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová