Opilost a únik stolice

Anonymní
24.6.23 14:34

Opilost a únik stolice

Ahoj,
Hrozně se stydím, ale toto se mi ještě nikdy nestalo. Včera jsem se hrozně opila, nic si nepamatuju, samozřejmě jsem dost zvracela, ale dokonce jsem se pokadila, když jsem z té opilosti usnula. Je to v opilosti normální? Ano, není normální opilost, děsně toho lituju, ale už to zpět nevemu, nesudte mě prosím…
Anonym prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
24.6.23 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj,
Hrozně se stydím, ale toto se mi ještě nikdy nestalo. Včera jsem se hrozně opila, nic si nepamatuju, samozřejmě jsem dost zvracela, ale dokonce jsem se pokadila, když jsem z té opilosti usnula. Je to v opilosti normální? Ano, není normální opilost, děsně toho lituju, ale už to zpět nevemu, nesudte mě prosím…
Anonym prosím

Tak za tohle bych se styděla sama před sebou, natož to psát na webu 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
4385
24.6.23 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj,
Anonym prosím

To jsi musela být hodně zlitá.. neudělalo se ti zle, že by přestal fungovat svěrač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.6.23 14:50

Pořád lepší se vzbudit pokakana než napr.cana a nevědět s kým… :lol: :lol: :lol:…hele nemyslím si že jsi jediná, které se to stalo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.6.23 15:05

Proc mas potrebu o tom referovat po internetu? Kdyz neumis pit, tak nechlastej. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15097
24.6.23 15:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
Anonym prosím

Po alkoholu většinou bývá jaksi řidší stolice, zvracela jsi, jak jsi se namáhala, tak ses i po.rala.Normální to není, ale určitě nejsi jediná komu se to stalo, pokud to nebude každou chvíli, no tak co, ses umyla, je ti blbě, do pondělka se z toho zbercháš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Normální to tedy rozhodně není. Jsi fakt prase :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
@xavierka píše:
Pořád lepší se vzbudit pokakana než napr.cana a nevědět s kým… :lol: :lol: :lol:…hele nemyslím si že jsi jediná, které se to stalo… :mavam:

A nebo obojí 8o :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.6.23 15:16
@boball píše:
A nebo obojí 8o :D :D

Tak to už je silný hardcore :lol: njn těžká jsou rána opilcova :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
24.6.23 15:18

To je dost za hranou :? Kolik toho alkoholu bylo že nemáš kontrolu nad svým tělem. Raději nepij. To muselo teda být probuzení :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.6.23 15:19

Se stalo no. Dupku umyjes, prádlo vypereš a příště si dáš pozor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8529
24.6.23 15:24

Příště už nepij a budeš mít jistotu, že se to opakovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
24.6.23 15:28
@xavierka píše:
Tak to už je silný hardcore :lol: njn těžká jsou rána opilcova :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
24.6.23 15:54

Fekální trol znovu útočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
24.6.23 16:00
@Anonymní píše:
Ahoj,
Anonym prosím

Hlavně že ses neudusila zvratkama, dost opilců na tohle dojelo. :pankac:

Někteří opilci se i domlátí, někoho zmlátí, ztratí doklady, telefon, sebe, končí na záchytce atd. atd., to je přece všeobecně známé.

Ven si poučení a příště dvě skleničky a domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová