Jet zitra do CAR?

Petunye
1.2.15 20:07

Jet zitra do CAR?

Dobry vecer. Resime umele oplodneni a rekli nam, ze mame prijet druhy den krvaceni.No a dnes odpoledne jsem to dostala, ale slaboucke.Fakt jen flicky.Je toto uz brano jako prvni den ne? nebo pockat az se to rozjede a jet pak? zatim se to totiz jakoby zastavilo, coz nechapu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
1.2.15 20:12

Mě říkali, počkat, až na krvácení, špinění, lehké zakrvácení nebrat jako první den ms. POčkej, ažse to pořádně rozjede. Když to dostaneš večer, také to nepočítáš jako první cen, ale začínáš až ode dne dalšího. Ale pro jistotu, ráno si tam zavolej a sestřička ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
1.2.15 20:13

Mě řekli, že první den MS se bere do 18h a nesmí to být špinění, ale fakt krev.

• Citovat
  • Upravit
1037
1.2.15 20:16

No ako menzes sa berie prva krvna stopa, ale ked si spinila az odpoledne, bere sa ako prvy den cyklu az nasledujuci den. Takze by si teoreticky mala ist pozajtra, uvidis teda ci sa zajtra rozbehne. Na tvojom mieste by som tam proste cinkla a spytala sa, budes mat istotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.2.15 20:19

Myslím, že se to bere jako menstruace, nevím. Pokud byh si nebyla jistá, tak bych zavolala do CARu a zeptala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.