Jezení v těhotenství

4.4.25 11:08

Jezení v těhotenství

Ahoj..
Potřebovala bych poradit, jsem v 6tt+3, poprvé 😅 Trpím na nevolnosti, natahuje mi, skoro celý den žaludek na vodě..Vím je to normální, ale jde mi o to..že nedokážu normálně jíst, jen jogurty, ovoce (blumy, jablka), rohlíky…ale co jste tak dokázaly sníst na oběd…:/ nedokážu sníst normální hlavní jídlo..ani na nic nemám chuť..Na netu jsem se snažila hledat nějaké rady, tak mě napadlo se zeptat ještě tady..Moc dekuju za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3714
4.4.25 11:26

@Péťa.201 já první trimestr taky jedla jen jogurty, kefiry, suché rohliky. A nějak mi to nevadilo, hlavně, že mi bylo na chvíli dobře :D Můžeš si koupit vitaminy pro první trimestr, ale ono to po 3 měsících skončí a zase bude chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
4.4.25 11:29

Kamarádka si kupovala v lékárně nějaký lízátka pro těhotný, myslím že zázvor, ale s jistotou nevím, já si ho jednou koupila taky a bylo mi hur než předtím :D, pomáhalo mi si večer připravit něco na stolek, piškot, rohlík a ještě dřív než jsem vstala z postele kousek sníst..a třeba zuby jsem si teda mohla čistit až kolem oběda, dřív to prostě nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9769
4.4.25 11:29

Jedla jsem hlavně měkké jídlo,.které se dobře zvracelo :mrgreen: Často a po malých porcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.4.25 11:52
@Jahru píše: Více

Měla jsem to stejně. Něco slo ven fakt blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
4.4.25 12:24

Zkus zajít do lékárny pro lízátka proti nevolnosti, trošku zabírají 🙂 Jinak ti nezbývá nic jiného, než vydržet… Také jsem nemohla téměř nic sníst, ale v prvním trimestru to až tak nevadí, miminko si vezme vše potřebné od tebe 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 12:38

Ahoj, dnes taky přesně 6+3 :lol: Jenže já se ještě starám o dvouletou dcerku. Teda aspoň se snažím. Taky vůbec nemám na nic chuť, vůbec se mi nechce jíst, ale pak je to ještě horší. Tak se do jídla holt nutím. Zatím naštěstí nezvracím a snad nebudu :roll: Teď se teda seberu a jdu se pokusit sníst sekanou, co upekl manžel. Ještě objednat nákup (dojít do obchodu naštěstí nemusím, ale mně se nechce ani dělat tu online objednávku, tak moc jsem líná. Nechce se mi vůbec nic)…

• Citovat
  • Upravit
6626
4.4.25 13:43

Já byla schopná pozřít jen melouny, což teda v zimě lezlo dost do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
4.4.25 13:54

Začátek jsme přežila na ovoci a suchém pečivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
4.4.25 15:36

Pokud se ti z klasických hlavních jídel dělá blbě tak je prostě nejez…můžeš zkusit vývar po lžičkách. Ale přes nevolnost to do sebe netlač. Jež to po čem ti není blbě..jsou takové které přežily první měsíce na suchém rohlíku a kole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
4.4.25 19:29

Mě bylo u první dcery strašně zle, nemohla jsem nic, ze všeho se mi navalovalo, zázvorová lízátka z lékárny teda nepomáhala, byla jsem na pečivu..ale pak za ten zbytek měsíců jsem stihla přibrat 30 kg dodnes to nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
4.4.25 21:31

Já před těhotenstvím jedla vcelku dost zdravě, nějakým prasárničkám jsem se snažila vyhýbat nebo to aspoň nepřehánět. Teď s tím nechutenstvím jsem byla ráda, když jsem snědla aspoň něco. Takže jsem fakt vždycky uvažovala, co bude nejmenší zlo a dokážu to sníst. X krát to byla třeba mražená pizza, párek v rohlíku…věci, co jsem jinak nejedla snad roky :D Pár dní chleba s rajčetem (po tom, co jsem rajčata vůbec nechtěla), ale ten se mi pak ryhle přejedl. Jinak ovoce bych taky mohla ve velkém. Občas mě zláká sladké pečivo. No jako nakupovat na delší dobu teď moc nejde, obvykle se to měnilo tak co den, dva a nešlo to moc předpovídat předem :D Teď jsem 11+4 a je to lepší, ale určitě ne úplně dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí