Příkrmy Hami Malý Gurmán
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jidélka Malý gurmán
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat zda a jakou máte zkušenost s jidélky od Hami Malý gurmán? Bratranec má 15m holčičku, která byla jen na skleničkách, které už 2m odmítá. Nechce ani domácí, tak jí tohle. Je to složení trošku „rozumné“, když to jí každý den? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je jediný co náš prďoch sní,myslím z těhle jídel, jí převážně doma vařený, takže když nic jinýho nechce ať mu ho klidně dá, mě sobně o přijde v pohodě.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem dávala.
Jen nevím jestli se to zdá jen mně, ale zdají se mi docela okořeněné.
- Citovat
- Upravit
Naše malá je nežravec, ale tohle má ráda, zejm. to rizoto a rybu
Občas sní něco moje, ale žádnej gurmán to není, kdybych jí jídlo nedávala, snad by nemusela jíst vůbec
Ale Malýho gurmána od Hami sní bez scének
Chuťově to i mně přijde docela dobrý
Kdyby to bylo nějakým způsobem škodlivý, na trh by to nesmělo, nebo by na tom bylo varování o max. denní dávce něčeho, myslím, že tohle je oki
Dobrou chuť! ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím všechny prosím stalo se už někomu že po tomto druhu příkrmu se malý oprudil? teda presneji po rajčatech s testovinami a k tomu jeste prujem mel tohle jidlo 2 dny po sobe a najednou prujem a silene opruzená dupka…muze to byt i z toho? maly je totiz ziveny jen na domacich jidlech…vyjimecne na kupovaných!!diky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, určitě bych se toho nebála, naopak. Já jsem u dětí používala pouze hotové příkrmy Hami, protože si myslím, že jsou kontrolované a z kvalitních surovin. Čas, který jsem ušetřila jsem věnovala hraní s nimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit