Příkrmy Hami Malý Gurmán

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2535
22.8.11 12:25

jidélka Malý gurmán

Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat zda a jakou máte zkušenost s jidélky od Hami Malý gurmán? Bratranec má 15m holčičku, která byla jen na skleničkách, které už 2m odmítá. Nechce ani domácí, tak jí tohle. Je to složení trošku „rozumné“, když to jí každý den? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
22.8.11 12:27

To je jediný co náš prďoch sní,myslím z těhle jídel, jí převážně doma vařený, takže když nic jinýho nechce ať mu ho klidně dá, mě sobně o přijde v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.8.11 12:41

Taky jsem dávala.

Jen nevím jestli se to zdá jen mně, ale zdají se mi docela okořeněné.

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
22.8.11 14:05

Naše malá je nežravec, ale tohle má ráda, zejm. to rizoto a rybu :palec: Občas sní něco moje, ale žádnej gurmán to není, kdybych jí jídlo nedávala, snad by nemusela jíst vůbec :roll: Ale Malýho gurmána od Hami sní bez scének :wink: :palec: Chuťově to i mně přijde docela dobrý :-D Kdyby to bylo nějakým způsobem škodlivý, na trh by to nesmělo, nebo by na tom bylo varování o max. denní dávce něčeho, myslím, že tohle je oki :palec: Dobrou chuť! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
498
3.7.12 20:40

Zdravím všechny prosím stalo se už někomu že po tomto druhu příkrmu se malý oprudil? teda presneji po rajčatech s testovinami a k tomu jeste prujem mel tohle jidlo 2 dny po sobe a najednou prujem a silene opruzená dupka…muze to byt i z toho? maly je totiz ziveny jen na domacich jidlech…vyjimecne na kupovaných!!diky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.7.12 21:26

Ahoj, určitě bych se toho nebála, naopak. Já jsem u dětí používala pouze hotové příkrmy Hami, protože si myslím, že jsou kontrolované a z kvalitních surovin. Čas, který jsem ušetřila jsem věnovala hraní s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí