Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, po rekonstrukci domečku nám přibude nová místnost. Bude z ní asi jídelna, jenže jen pro jídelní stůl je to dost velká místnost
. Dali by jste do kouta třeba pracovnu(stůl+PC)?
. Děti by tam třeba mohli psát úkoly a já na ně vidím
. Manželovi to připadá hloupé. Tak nevím, poradíte? Jak je to u vás? Díky za reakce
.
Příspěvek upraven 06.07.14 v 09:58
Úkoly můžou psát u velkého jídelního stolu.
Přijde mi to tak akorát na jídelnu, víc bych tam nedávala.
My to tak nějak podobně máme a nepřipadá mi na tom nic divného. ![]()
Díky všem
@lovesmile já si to nějak neumím představit
, roky jsme byli namačkaní v kuchyni, tak mi to přijde strašně prázdé
. Musíme si asi zvyknout.
@Fáby A jídelní stůl se nevejde do obýváku? Mně připadá ideální kuchyně, obývák, jídelna v jednom prostoru. Mít další místnost, tak tam dám pracovnu třeba s pohovkou pro hosty, velkou knihovnou.
@Pipi 00 píše:
@Fáby A jídelní stůl se nevejde do obýváku? Mně připadá ideální kuchyně, obývák, jídelna v jednom prostoru. Mít další místnost, tak tam dám pracovnu třeba s pohovkou pro hosty, velkou knihovnou.
To bohužel nejde, máme starý dům, místnosti jsou malé a dost neskladné. Pokoj pro hosty bude v podkroví. Knihovnu a pracovnu máme nacpanou v obýváku.
Nevím, jak to máte. Místnost to bude relativně velká, kamarádka má malou kuchyň vyplněnou kuch. linkou a u jedné stěny šoupací dveře do jídelny. Tam má velký stůl. Když mají hosty, dveře zavřou. ![]()
Nemám ráda, když jídelna nenavazuje na kuchyň (časté např. v Británii) to je lepší mít jídelní kout v obýváku a mít pak pracovnu/pokoj pro hosty. Jiná kámoška měla pracovnu/pokoj pro hosty v přízemí. Když měla děti malé, měli tam ložnici, pak hernu. Měla je tak pořád relativně blízko.
K tématu: do jídelny bych stůl s PC nedávala. Úkoly se dají psát na stole a notebook se tam taky vejde.
@Capelucita Nová místnost bude hned vedle kuchyně, proto nás napadla jídelna. Obývák máme trochu přecpaný, tak jsem mu chtěla ulehčit právě přesunem alespoň PC stolu. Notebook nemáme.
@Fáby A co dát to PC do toho pokoje pro hosty a do té jídelny knihovnu nebo nějaké další police z obýváku tak, aby tam zbyla jen pohovka, křesla, tv.
Pracovna v jídelně mi přijde rozhodně lepší, než pracovna v ložnici, což bývá časté. Pokud máte v jídelně dostatek místa na obojí, tak proč ne…
Tak pokud uz ted mate pocitac v obyvaku a ten je precpany, presunul bych ho do te jidelny jako mensi zlo. Ja zas nemam rada pocitac v obyvaku, ale mame ho v loznici a to je taky na houby.
Osobně si to tak nějak nedovedu představit…ale třeba to nakonec bude praktické
já bych to tak asi nechtěla
My to budeme mít asi tak - jídelnu s pracovnou, protože to u nás ani jinak nejde. Máme spojenou jídelnu s kuchyní a obývákem, dále kulatý roh a francouzká okna. Nemáme kam dát televizi tak, abychom z gauče na ni dívali co nejvíc rovně a nenamáhali tak krk. Moc se mi to nelíbí, ale nenapadá mě jiné řešení v našem případě.