Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, máme s manželem jeden pokoj – ložnici, jinak zbytek domu využíváme společně s rodiči a babičkou. Chtěla bych se dozvědět od Vás-zkušených maminek, jaký nábytek se k nám musí vejít, abych začala plánovat přestavbu naší ložnice…děkuji za info.
@vortelka mmchdm, jedna diskuze stačí - počkej si na odpovědi. Netřeba zakládat další ![]()
@vortelka píše:
Dobrý den, máme s manželem jeden pokoj – ložnici, jinak zbytek domu využíváme společně s rodiči a babičkou. Chtěla bych se dozvědět od Vás-zkušených maminek, jaký nábytek se k nám musí vejít, abych začala plánovat přestavbu naší ložnice…děkuji za info.
KOLIK TĚCH DISKUSÍ JEŠTĚ ZALOŽÍŠ?
![]()
Jinak trochu dost nesmyslný dotaz.
@vortelka V jedné místnosti v domě společně s rodiči jsem bydlela s mojí rodinou cca rok. Moje rada zní -neřeš nábytek na přestavbu ložnice, ale řeš kdy a kam se odstěhovat
@Jemys píše:
@vortelka V jedné místnosti v domě společně s rodiči jsem bydlela s mojí rodinou cca rok. Moje rada zní -neřeš nábytek na přestavbu ložnice, ale řeš kdy a kam se odstěhovat
@Jemys píše:
Naprosto souhlasím
(též vlastní zkušenost)
? Další diskuze, kterou nechápu..já byla asi dnes moc na sluníčku
Můžeš to trochu rozvést nebo vysvětlit, na co se ptáš? Nějak to tu zatím nikdo nepobral a já taky ne. Ptáš se zkušených maminek na to, co jiného kromě postele, stolu a skříní se ti má vlézt do ložnice? Nebo co?
Ty přece víš, na co všechno ložnici využíváte, jestli pracujete z domu a potřebujete mít i koutek nahrazující pracovnu, jestli tam jen spíte, nebo je pro vás ložnice i jako obývák s televizí a gaučem, ty víš jak je ložnice velká, jak je osvětlená, ty víš, jestli máte šatnu nebo je potřeba mít tam velké skříně, jestli tam hodláte žít i s dítětem nebo jen vy dva… My to nevíme
Zkus ten dotaz trochu specifikovat, co ti jako máme poradit?
Mimochodem, taky se přikláním k již zmíněné radě nad zlato - najděte si vlastní bydlení ![]()
Tak v prvé řadě se omlouvám za založení nové diskuze…takové téma jsem chvilku hledala, ne příliš dlouho a nechtěla jsem do jiné vkládat takový dotaz..koho to naštvalo, tak klidně nereagujte. Abych tedy vše upřesnila..stavíme vedle rodičů poloroubenku..takže stěhování bude tak za dva roky. Nechci čekat, mám spoustu kamarádek, co nemohou otěhotnět..takže tak. Ptala jsem se spíš na vybavení-postýlka, přebalovací komoda-to je vše, nebo máte některá doma víc potřebného vybavení? Děkuji.
Tak kdybych bydlela v jednom pokoji a chtěla mít dítě, tak bych přebalovací pult rozhodně nekupovala. Koupila bych postýlku a nějakou skříň na oblečení. Když vezmu v úvahu celé dva roky, tak bych si nechala co nejvíce místa a prostoru na hraní. Nevím, jak to máte, jestli všichni užíváte obývák nebo jestli máte možnost si přesunou oblečení do šatny.
Dle rozměrů pokoje.
@vortelka píše:
Tak v prvé řadě se omlouvám za založení nové diskuze…takové téma jsem chvilku hledala, ne příliš dlouho a nechtěla jsem do jiné vkládat takový dotaz..koho to naštvalo, tak klidně nereagujte. Abych tedy vše upřesnila..stavíme vedle rodičů poloroubenku..takže stěhování bude tak za dva roky. Nechci čekat, mám spoustu kamarádek, co nemohou otěhotnět..takže tak. Ptala jsem se spíš na vybavení-postýlka, přebalovací komoda-to je vše, nebo máte některá doma víc potřebného vybavení? Děkuji.
No jo, tak tohle kdybys napsala hned, tak je jasné, že ti jde o to, jak se tam uskladnit i s dítětem
Myslím si, že je potřeba postýlka, přebalovák, komoda pro věci dítěte a zbytek záleží na tom, jestli na koupání chceš používat koupelnu, nebo radši vaničku v ložnici atd. Pokud budete v ložnici jen spát a trávit den mimo, moc věcí tam potřebovat nebudeš ![]()