Zčernalá část robotu z myčky

1429
2.7.14 15:50

zčernalá část robotu z myčky..

Ahoj holky,
dneska se mi podařilo dát kus kuchyňského robotu do myčky - nenapadlo mě, že je z hliníku :roll: Myslela jsem si, že můžu dávat většinu věcí do myčky no :roll:
Nemáte náhodou někdo nějakou fintu? Asi je po něm co?
Tady se ví všechno, tak jsem to zkusila, jsem z toho docela špatná, protože je půl roku starej..
Maso je namleté pěkně, ale je po záruce a ještě to vypadá hrozně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
2.7.14 16:03

Vezmi to tekutým pískem. mám bosh a taky se mi to stává, když to omylem šoupnu do myčky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.14 16:05

Tak ti mě napadlo, nevím, jestli to nebude ještě horší teda, ale zčernalé stříbro, úplně, to jsem našla jeden návod, do hrnce, na dno natrhat hodně alobalu, dát k tomu tuhé mýdlo a vařit, za 10 minut se to třpytilo, zkusila jsem to i se zlatem a stejný účinek, luxus. Ovšem co by to udělalo s hliníkem, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.7.14 16:13
@adell píše:
Vezmi to tekutým pískem. mám bosh a taky se mi to stává, když to omylem šoupnu do myčky..

take jsem to vzdy vydrhla beznym saponatem a houbickou. Nekdy bylo potreba i ten pisek. @soleile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.7.14 16:30
Vezmi na to tekutý písek a houbičku - taky se mi to stalo.
@terinka4444 píše:
Tak ti mě napadlo, nevím, jestli to nebude ještě horší teda, ale zčernalé stříbro, úplně, to jsem našla jeden návod, do hrnce, na dno natrhat hodně alobalu, dát k tomu tuhé mýdlo a vařit, za 10 minut se to třpytilo, zkusila jsem to i se zlatem a stejný účinek, luxus. Ovšem co by to udělalo s hliníkem, to nevím.

Neudělá to nic - stříbro s alobalem (což je hliník) vytvoří galvanický článek na základě odlišných elektrických potenciálů obou kovů.
Hliník a alobal (což je zase hliník) neudělá vůbec nic, bo mají stejný elektrický potenciál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
2.7.14 18:27

A že je to černé něčemu vadí? Zkusila bych to nějak umýt, ale i kdyby to nešlo, přece to není žádná vada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.14 19:28
Díííík :mrgreen:
@SAJ píše:
Vezmi na to tekutý písek a houbičku - taky se mi to stalo.Neudělá to nic - stříbro s alobalem (což je hliník) vytvoří galvanický článek na základě odlišných elektrických potenciálů obou kovů.
Hliník a alobal (což je zase hliník) neudělá vůbec nic, bo mají stejný elektrický potenciál. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.7.14 21:52

Díky moc všem, mela jsem z toho nervy :lol: ale je to skoro jako nove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie