Paní na úklid Brno a okolí

1
30.6.14 20:31

paní na úklid brno a okolí

Ahojte všichni, je tady prosím někdo kdo by mohl doporučit paní na úklid Brno-venkov, případně někdo kdo by měl zájem? sháním někoho precizního a pouze s referencemi :) Děkuji Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2053
30.6.14 20:41

Ahoj, ja mam pani pres domaciskritek.cz uz docela dlouho. Jmenuje se Renata a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.6.14 20:50

Moje tchýně uvažuje o brigádě k důchodu. Dřív pracovala jako pokojská v Intru v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.15 14:43

Paní na úklid: Brno - Černá pole

Ahoj, sháním někoho spolehlivého na pravidelný úklid bytu 2kk (60 m2) v Brně-Černých polích + ideálně také na žehlení (např. 1-2× měsíčně). Neměl by někdo na někoho doporučení? Díky za případné tipy! Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.2.15 15:15

Ahoj,
zkus se obrátit na agenturu fyla. Zajišťují komplet služby pro rodiny, včetně úklidu. Nevím, jak jsou nebo nejsou drazí, ale klientům se snaží maximálním možným způsobem vyjít vstříc. Občas pro ně pracuji, i když v jiném než úklidovm oboru, takže můžu říct, že vůči zaměstnancům jsou opravdu vstřícní a je radost pro ně dělat. Každopádně lidé, kteří přes ně využili mých služeb od nich velmi často „odebírali“ i dlouhodobý úklid, okna, hlídání, doučování atd. Takže asi i ze strany zákazníků je (předpokládám)spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.2.15 00:18

Napis mi sz a poresime rada pomohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.8.15 20:24

Hledám pečlivou a spolehlivou paní na úklid domácnosti (Brno jih). Můžete mi, prosím, někoho doporučit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
31.8.15 11:51

@Jenova - mam moc fajn pani na uklid uz nekolik let. Nejsem sice primo z Brna, ale myslim, ze by pani klidne jezdila i do Brna. Pokud chcete poslu do SZ kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.8.15 13:14

@1opice Budu moc ráda :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.5.17 15:12

Ahoj, hledám také paní na úklid 1× týdně uklidit dům, vytřít, vysát, koupelny a prach. Dům je nový, jen klasika úklid na který čas nemám, ale jsem pedant na pořádek :-) Želešice okres Brno kdyby jste někdo věděli o někom spolehlivém.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
26.10.17 13:57

Ahoj
Hledám někoho na jednorázový úklid domu. Okna, koupelny, podlahy a dveře. Jedná se o novostavbu. Rajhrad - Holasice
Víte o někom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.6.18 10:30

Hledám nejlépe nějakou studentku/maminku na MD, která by si chtěla občas přivydělat úklidem domácnosti, případně nějakými drobnými pracemi doma (100Kč/hod). Nejednalo by se o nic náročného, vždy po domluvě. Záleželo by na domluvě, ale potřebovala bych občas, cca 1 - 2 hod týdně, občas v dopoledních hodinách, případně v čase okolo 13,30 hod. Lokalita - Bystrc. Nejlépe odpovědět na FB - Jana Urbaníková (Mar), Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.10.18 14:07

Holky, obnovuji diskuzi. Potrebovala bych poradit pani pro uklid Brno - venkov. Budu rada za nekoho provereneho. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.10.18 20:11

@FifthElement
Máme úklidovku jako rodina. Kde by úklid probíhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.18 09:41

Paní na úklid domu

Ahoj holky, nemáte typ na šikovnou paní ohledně úklidu domáctnosti pravidelně Brno- venkov (Lelekovice). Budu ráda spíše na doporučení. Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný