Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte všichni, je tady prosím někdo kdo by mohl doporučit paní na úklid Brno-venkov, případně někdo kdo by měl zájem? sháním někoho precizního a pouze s referencemi
Děkuji Z.
Ahoj, ja mam pani pres domaciskritek.cz uz docela dlouho. Jmenuje se Renata a jsem spokojena.
Moje tchýně uvažuje o brigádě k důchodu. Dřív pracovala jako pokojská v Intru v Brně.
Ahoj, sháním někoho spolehlivého na pravidelný úklid bytu 2kk (60 m2) v Brně-Černých polích + ideálně také na žehlení (např. 1-2× měsíčně). Neměl by někdo na někoho doporučení? Díky za případné tipy! Monika
Ahoj,
zkus se obrátit na agenturu fyla. Zajišťují komplet služby pro rodiny, včetně úklidu. Nevím, jak jsou nebo nejsou drazí, ale klientům se snaží maximálním možným způsobem vyjít vstříc. Občas pro ně pracuji, i když v jiném než úklidovm oboru, takže můžu říct, že vůči zaměstnancům jsou opravdu vstřícní a je radost pro ně dělat. Každopádně lidé, kteří přes ně využili mých služeb od nich velmi často „odebírali“ i dlouhodobý úklid, okna, hlídání, doučování atd. Takže asi i ze strany zákazníků je (předpokládám)spokojenost ![]()
Hledám pečlivou a spolehlivou paní na úklid domácnosti (Brno jih). Můžete mi, prosím, někoho doporučit? Děkuji
@Jenova - mam moc fajn pani na uklid uz nekolik let. Nejsem sice primo z Brna, ale myslim, ze by pani klidne jezdila i do Brna. Pokud chcete poslu do SZ kontakt
Ahoj, hledám také paní na úklid 1× týdně uklidit dům, vytřít, vysát, koupelny a prach. Dům je nový, jen klasika úklid na který čas nemám, ale jsem pedant na pořádek
Želešice okres Brno kdyby jste někdo věděli o někom spolehlivém.
Děkuji
Ahoj
Hledám někoho na jednorázový úklid domu. Okna, koupelny, podlahy a dveře. Jedná se o novostavbu. Rajhrad - Holasice
Víte o někom?
Hledám nejlépe nějakou studentku/maminku na MD, která by si chtěla občas přivydělat úklidem domácnosti, případně nějakými drobnými pracemi doma (100Kč/hod). Nejednalo by se o nic náročného, vždy po domluvě. Záleželo by na domluvě, ale potřebovala bych občas, cca 1 - 2 hod týdně, občas v dopoledních hodinách, případně v čase okolo 13,30 hod. Lokalita - Bystrc. Nejlépe odpovědět na FB - Jana Urbaníková (Mar), Děkuji
Holky, obnovuji diskuzi. Potrebovala bych poradit pani pro uklid Brno - venkov. Budu rada za nekoho provereneho. Dekuji ![]()
@FifthElement
Máme úklidovku jako rodina. Kde by úklid probíhal?
Ahoj holky, nemáte typ na šikovnou paní ohledně úklidu domáctnosti pravidelně Brno- venkov (Lelekovice). Budu ráda spíše na doporučení. Děkuji. ![]()