Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, některé z Vás mi určitě poradí, jak otapetovat desku pod umyvadlem. Tu desku (umělý kámen) jsem totiž omylem zničila, když jsem do odpadu sypala hydroxid sodný a potom jak jsem do toho lila vařící vodu a ta prskala až na desku a tím vyžrala ten kámen a jsou na ní bílé fleky a vypadá to jak pocintaný od zubní pasty. Vyhlídla jsem si samolepící tapetu, omyvatelnou, ale nevím jak na to. Kde začít? A jak to prostříhat kolem toho umyvadla? Díky moc za rady. ![]()
Já bych spíš koupila novou desku. Tapeta ti za chvíli odejde. Voda to zničí.
Když ona byla celkem drahá a taky bych to potřebovala tak trochu před manželem utajit.
On si všimne, že je otapetovaná to je jasný, ale on si myslí, že ty fleky jsou právě od tý pasty. Nechci mu líčit, jak jsem blbá a že jsem to takhle zničila.
Co zkusit zajít do koupel. studia jestli by nešla nějak ta deska vybrousit, že by zmizly fleky
jestli by to šlo
za zeptání nic nedáš, tapeta nevím jestli ti bude držet. Napřed se zkus poradi v koupelnovém studiu.
No a máme vybrané podobné umývadly jen na dřevěné desce budou položené, aspoň vím nač si při úklidu dávat bacha
.
Já bych to zkusila zabarvit nějakou barvou, tapetu bych na to nelepila, to bude ošklivé…
Omyvatelna tapeta je blbost, to je na otirani vlhkym hadrem ne na to aby se na ni cakala voda… Ja bych se za prvy priznala manzelovi, to se snad muze stat kazdemu
a za druhe bych zkusila zjistit jestli to nejde nejak prebrousit/prelestit jak nekdo psal.
Holky, poraďte s tím otapetováním!!
Nejspíš nic nechávat obrušovat nebudu, to není tak jednoduchý!! Muselo by se to sundat, xx týdnů by to ve studiu dělali (a to jestli vůbec) a my bysme byli celou dobu bez umyvadla - to nejde!! ![]()