Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
my máme od pondělí taky bambi, objednanou z internetu
z adresy www.kocarky-bambino, mají ji tam ještě levnější za 2.380,– Kč (sice s dopravou za 2.505,– Kč, ale to se asi platí všude) a mají tam i víc barev. My máme holčičku, takže vyhrála šedo-růžová barva - doporučuji - nádherná, ale ta zelená pro kluky je taky super. Mrkni tam.
Má 6 vyškových poloh, sedátko má 3 polohy, nastavitelná je vzdálenost pultíku taky do třech poloh, má dva pultíky (jeden jde oddělat jako tácek, že na tom prckovi to jídlo můžeš donést a druhý jako třeba na hraní), ještě je tam měkká vložka pro menší mimča a hlavně má 5-ti bodové bezpečnostní pásy, takže ten můj prcek nevyleze. To na těch dřevěných jsem neviděla.
Ale to si tamvšechno určitě přečteš.
Taky jsem to dlouho zvažovala, jakou si vybrat, nakonec vyhrála Bambi.
Ahoj,
já jsem teď zkoušela u nás v krámu NEONATO MULTIPLO a je fakt šikovná. Taky vybírám ![]()
A moc se mi taky líbí židlička od CHICCO.
Pokud nějakou levnější dřevěnou, tak pěkná a stabilní s polstrováním je od SCARLETT.
Jarka a Nikolka
Taky jsem nechtěla nějak moc investovat, máme dřevěnou rozkládací ale s rovnýma nohama, o nic nezakopávám. Běžně ji dávám do vany a zatím ji to neva. Popruh jsem si pořídila v galanterce i s přeskou za 20kč. Celkem jsem se vešla do 700kč. Než malá seděla, tak jsem krmila v poloh.lehátku. Teď už to používáme i rozložený když malá „maluje“. Asi je to o tom kolik člověk chce investovat. Já jsem s ní zatím úplně spokojena.
My máme Chicco Happy Snack a jsem s ní spokojená. Původně jsme měli půjčenou dřevěnou , ale ta samozřejmě nemá žádné zapínací pásy a náš chlapeček je trošku živější a asi by z ní rychle vylezl ( o což se snaží i v této
ale nemá šanci
).