Šátek na nošení

50
9.8.06 17:35

Šátek na nošení.

Mám takový možná hloupí dotaz.Dá se šátek na nošení ušít doma z pružné látky,nebo se musí kupovat.Myslíte,že na to naučím 8měsiční mimi,které se rádo nosí?Díky všem za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1078
9.8.06 17:53

Ahojky,

ušít se doma určitě dá, já si ho nechala ušít a poslat jednou paní, stálo mě to kolem 500,–Kč a uvidíš, určitě si mimís zvykne.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.06 17:55

Omlouvám se, že trochu odbočuju od tematu..
Ale jen dotaz…

Je rozdíl mezi šátkem a baby vakem :?:
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.8.06 18:02

medičko - velký :-) Babyvak je takový vycpaný vak, kde máš dítě vodorovně k tělu a máš to zavěšené na jedom rameni, je to vhodný jen když je mimi malé
ze šátku můžeš uvázat mnoho různých úvazů, takže je univerzálnější

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
9.8.06 19:07

Navíc z vaku děsně bolí záda a hlavně to jedno rameno,u šátku tohle odpadá.Ušít se určitě dá,ale látka ze kterých jsou šitý ty dražší šátky je pružná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.8.06 19:23

Ahoj,

urcite se to naucis, co vim ze sve zkusenosti i z okoli, obcas je problem s mensimi detmi, kdyz se nezacalo uplne od narozeni, ze odmitaji uvaz kolibku (moje mala ho nesnasela), ale jakmile jsme presly na kapsu (nekdy se tvrdi, ze je vhodna od 4 tydnu, s tim tedy nikdo z mych fyziterapuetickych kamaradek nesouhlasil), coz bylo Sarce asi 5 mesicu, tak je jednoznacne nadsena. Vazani je jednoduche a casem se ti uplne zautomatizuje. Pokud jde o usiti, tak urcite to pujde, ale chce to opravdu dobrou volbu latky, musi pruzit a navic pruzit spravnym smerem. Ja mam satek original z druhe ruky, osobne mi to prijde jako nejlepsi reseni. Vysoka kvalita za polovicni cenu.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.8.06 20:24

Apajo já bych šátek doma nešila :roll: protože jsem kopyto (ale učím se :wink: ) Co jsem si koupila šátek šitý a tkaný, tak mohu potvrdit, že je v tom obrrrrovský rozdíl. Takže pokud budeš šít, tak látku jistě dobře vybírej. Hlavně aby se nevytahovala (abys pak neměla mrně u kolen :lol: ). Úvazy se dají na netu stáhnout, takže s tím bys problém neměla :wink:

Co se týče mrněte které se rádo nosí… myslím, že bude nadšené :lol: Moje mrně taky bylo. Nosím cca od 3. měsíce, ale fest :wink: . Na nošení není nic co by mu mohlo vadit - je u maminky a ještě vidí :wink: . Hodně štěstí do šátkování přeje Nosička Tanísek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.8.06 20:54

Baby vak má jen měkký a vycpaný asi 5cm. okraje :wink:
Mimčo se v něm dá nosit taky na víc způsobů. Je pravda, že z něj bolí rameno ..... ale jen jedno, ze šátku budou bolet obě, ne? :wink: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2133
9.8.06 21:02

Andelo - neboli…fakt ne. Jde o to, ze si mimco privazes mnohem tesneji, mas lepsi teziste…no asi jako spravne nabalena kvalitni batoh :-). Co do pohodli nositele se babyvak neda srovnat se satkem…ale na prvni tri mesice byl a je pro me nezastupitelny. Pak jedine satek. A kvalitni, nejlepe Vatanai.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
9.8.06 21:05

Ahojky, tady je střih na výrobu šátku doma, šila jsem jich několik, bohužel né pro sebe, šije se z oboustranného kanafasu- https://www.emimino.cz/modules.php?… je pravdou to, že originál tkaný je pružnější, ale i ten kanafasový službu udělá Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.8.06 22:20

Já teda nevím, ale máma mě ušila nejdřív kanafasový, ale nosilo se s tím hrozně blbě. Pořád jsem nad tím dumala, jakto že jsou všichni tak spokojení a mě to nejde, koupila jsem origoš a rozdíl je to obrovský. Zvlášť u starších a těžších dětí se to podle mě pozná nejvíc. Já jsem jednoznačně pro koupi origoš šátku třeba z druhé ruky. Dobrý seznam dostupných značek je teď třeba tady http://rodina.cz/…/journal.asp?…
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.8.06 22:31

Nechci dělat reklamu, ale dobré zboží si dělá reklamu samo. Mám vatanai a cosi blíže neurčeného prodávaného na inzerát za 500,– - 600,–

Pokud bych šla do nějakého jiného kratšího šátku volila bych mezi Dydimos, Vatanai a Guatemalské. Bohužel jsou to dražší varianty, ale myslím, že budou podobné kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.8.06 04:58

Ja som malu zacala nosit, ked mala 7 mesiacov. Prvykrat vydrzala iba 15 min ( ja tiez :-) ) a na piaty raz zacala plakat, ked som ju vyberala po 2 hodkach. So sitim neviem, radsej by som kupila, lebo odhadnut vhodnu pruznost latky moze byt tazke, hlavne ked su mimca uz tazsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.8.06 20:41

Ahoj,

určitě ano, snad si ti zvykne. Osm měsíců už je dost, kdyby jsi chtěla pošly mi soukromou zprávu a já ti šátek pošlu, jeden mám doma.

Renys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.8.06 15:47

Jak se volí délka šátku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...