OČKOVÁNÍ- rychlý dotaz!!!

652
9.8.06 19:40

OČKOVÁNÍ- rychlý dotaz!!!

HOLKY,MAMINKY prosím vás…dnes jsme byli na prvním očkování- klasickém- vím teoreticky, jaké by měly být reakce, ale připadá mi , že místo bouličky v místě vpichu, o kterém mě dr. informovala, má Tadeášek stehýnko hodně moc nateklé, není to boulička je to velká boule, prostě celé stehýnko nateklé…strašné pláče a pláče, pláču já, pláče taťka, dali jsme mu teď paralen čípek.....řekněte mi prosím, jak moc velký otok je v pořádku, měli jste někdo taky tak???? Jsem šíleně vyplašená… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
420
9.8.06 19:47

Já ti sice neporadím (my měli hexavakcínu), ale proč nezavoláš někam do nemocnice na pohotovost? Tam už ti řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.8.06 19:51

Ahoj,no já nevím,my jsme měli u obou oteklé celé stehýnko a dost horké-takže chladit obklady a ty čípky nebo něco na bolest-Nurofen, nebo tak něco.Ono to prý bolí,proto asi pláče.Hlavně klid,uvidíš jak v noci,a jestli chceš mít klid,tak radši zavolej doktorce.
jitka a svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.8.06 19:52

Ahojky,
teď můžu říct, že bych neplašila, ale přesně si pamatuju na sebe. První vakcínu měl Petřík „obyč“, reakce přesná, jak popisuješ. Otok, horečka a neskutečný pláč. Vždycky se probrečel do spánku, jak se vzbudil, tak to začalo nanovo. Trvalo to celý den, ale v noci už to bylo lepší. Byla jsem strachy bez sebe. Pokud se hodně bojíš, zavolej na pohotovost, tam ti poradí co na otoky (pokud se ti neozve nějaká jiná maminka).
Jen pro dodatek, doktorce jsem řekla o reakci a ty další už jsme dostali „ty lepší“ a dokonce proplacené od pojišťovny… Reakce nebyla od té doby žádná.
Bude to v pohodě, vydržte. Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.8.06 19:53

Silvic,
taky neporadim(taky jsme meli nehrazenou),ale kamoska mela normal a jeji chlapecek mel docela bouli nekolik mesicu!!(tedy nekolik..nevim presne..snad dva cele mesice?)docela hroudu…
Jinak plac,horecka,bolest,to doprovazi ockovani…
Ale pokud si nejsi jista tim otokem,zavolej si dr..poradi ti.

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.8.06 19:54

jo ještě,mám zkušenost,hlavně u malýho mimouška,že když jsem na nervy,tak řve taky.Asi to nějak vycítí. Tak zkus mile mluvit a hlavně bez stresů,takovejch nocí bude…třeba né :lol: jestli je manža v pohodě,tak ho zapoj a střídejte se.Hlavně bez nervů.Vím,že to bolí,když mimi pláče,ale přes noc se uleví a zítra bude jak rybička.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.8.06 20:07

JITUSKA já vím , já vím, ale víš jak je to těžký, je to takový malinký človíček, rve to srdce…a taťka pomáhá, chová ho už hodinu

HOLKY děkuju zatím za rady…jste zlaté, já su stará hysterka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
9.8.06 20:08

Při prvním očkování měl Vojta taky nateklou celou nožičku ještě několik dní, ale bolelo ho to jen ten první den. Jinak ale nebrečel ani neměl horečku.
Další očkování (všechno obyč vakcíny) už to bylo naprosto bez reakcí, teda nepočítám rozespalost a lítostivost…

Ale kdybych byla v tvé kůži, pro klid duše bych ten telefon zvedla. Za to ti nikdo hlavu neutrhne…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.8.06 20:43

Silvic,

zkus na stehýnko přiložit obklad z tvarohu, mělo by to vytáhnout horkost. Jedna holčina od nás z deníčku to tak řešila a vždy si to chválila. Jinak si myslím, že je to vcelku normální reakce. :(

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
9.8.06 21:02

Silvic, my měli první klasika očkování nedávno a Ondra ťuk ťuk ťuk neměl absolutně žádnou reakci, ale doktorka mě upozorňovala, že to levé stehýnko ho může bolet víc a že mu to mám ledovat. Normál led - kostky z mrazáku zabalit třeb do kapesníku nebo plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.8.06 23:13

HOLKY ještě jednou vám všem díky, uklidnily jste mě, malý spinká, jak se doklepu od nervů, jdu taky..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí