Jídelní židlička - 4.měsíc

41882
15.1.12 12:31

Jídelní židlička 4.měsíc

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit, jakou pořídit jídelní židličku, aby v ní mohl prcek být už od toho ukončeného 4. měsíce. Nejspíš tedy aby byla polohovatelná a měla bezpečnostní pásy. Jiný požadavek v podstatě nemám.
Prosím o zkušenosti, s jakou jste a nejste spokojené. Díky moc ;) (Mám ještě čas, ale ráda bych jí pořídila z mateřské, z rodičáku u ž toho pak moc nepokoupim :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
15.1.12 12:38

My máme Chicco Polly a velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
15.1.12 12:41

Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
15.1.12 12:43
Dendulinecek píše:
Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku :-))

taky ji máme.a spokojenost největší.kluci po ní i lezli a fakt bezpečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.1.12 12:45

Mrknu na tu od Chicca..

Na tu od Baby pointu jsem už koukala, slyšela jsem na ní i dost kladnch hodnocení, tak jí zařadím do užšího výběru :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
15.1.12 12:46
kacabus píše:
Dendulinecek píše:
Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku :-))
taky ji máme.a spokojenost největší.kluci po ní i lezli a fakt bezpečná!

přesně tak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.1.12 12:50

My budeme kupovat Inglesina Zuma , je polohovatelna a ma bezpecnostni pasy + je pekna :)
 http://www.bambinogoodies.co.uk/…to-giveaway/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.1.12 12:57

mám chicco poly magic, polohuje se, dítě je tam jako ve vajíčku. Prvního syna jsem v ní krmila. No a druhýho krmím v lehátku :jazyk: Ta chicco mi nevyhovuje v tom, že když tam dítě leží, tak je zespodu hodně neprodyšná a tím pádem jsem syna vytahovala úplně zpocenýho i za normálních teplot :roll:
Teď mladšího dokrmím než si sedne v lehátku a pak koupím něco jednoduchého (ikea, jitro, uvidíme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.1.12 13:07
Gladys píše:
mám chicco poly magic, polohuje se, dítě je tam jako ve vajíčku. Prvního syna jsem v ní krmila. No a druhýho krmím v lehátku :jazyk: Ta chicco mi nevyhovuje v tom, že když tam dítě leží, tak je zespodu hodně neprodyšná a tím pádem jsem syna vytahovala úplně zpocenýho i za normálních teplot :roll:
Teď mladšího dokrmím než si sedne v lehátku a pak koupím něco jednoduchého (ikea, jitro, uvidíme)

Do jídelních židliček není problém koupit prodyšnou vložku a tím se zabrání zpocení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
15.1.12 13:16
Boudice23 píše:
Gladys píše:
Do jídelních židliček není problém koupit prodyšnou vložku a tím se zabrání zpocení ;)

když je židle neprodyšná, tak jí už ničím prodyyšnou neuděláš, maximálně zjistíš odvod potu. ;)
Krmím v auosedačce nebo v leže (v sedačce se obvykle vzteká). Pak mám nepolohovací dřevěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.1.12 13:21

Ta Inglesina je moc pěkná :srdce:

Jinak s tím lehátkem, máme od Chicca Miu a ještě bych ho pak ráda poslala dál, což předpokládám, že pokud v něm jednou budu malého krmit už asi nepůjde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
15.1.12 14:11

My máme ABC desing,polohovatelnou,s kolečkama a jsem moc spokojená.......
 http://www.dacha.cz/…olekce-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.12 21:25

My máme Chicco Polly 2v1 a jsme max. spokojené!!! :) Malá ještě nesedí a u tato židlička jde nastavit téměř do lehu, takže super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí