Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit, jakou pořídit jídelní židličku, aby v ní mohl prcek být už od toho ukončeného 4. měsíce. Nejspíš tedy aby byla polohovatelná a měla bezpečnostní pásy. Jiný požadavek v podstatě nemám.
Prosím o zkušenosti, s jakou jste a nejste spokojené. Díky moc
(Mám ještě čas, ale ráda bych jí pořídila z mateřské, z rodičáku u ž toho pak moc nepokoupim
)
Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku ![]()
Dendulinecek píše:
Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku
taky ji máme.a spokojenost největší.kluci po ní i lezli a fakt bezpečná!
Mrknu na tu od Chicca..
Na tu od Baby pointu jsem už koukala, slyšela jsem na ní i dost kladnch hodnocení, tak jí zařadím do užšího výběru
![]()
kacabus píše:Dendulinecek píše:taky ji máme.a spokojenost největší.kluci po ní i lezli a fakt bezpečná!
Ahoj. My máme Fabulu od baby point a je super. Má ksirky,polohovatelna zádicka,velký pultík a nastavitelnou výšku
přesně tak ![]()
My budeme kupovat Inglesina Zuma , je polohovatelna a ma bezpecnostni pasy + je pekna ![]()
http://www.bambinogoodies.co.uk/…to-giveaway/
mám chicco poly magic, polohuje se, dítě je tam jako ve vajíčku. Prvního syna jsem v ní krmila. No a druhýho krmím v lehátku
Ta chicco mi nevyhovuje v tom, že když tam dítě leží, tak je zespodu hodně neprodyšná a tím pádem jsem syna vytahovala úplně zpocenýho i za normálních teplot ![]()
Teď mladšího dokrmím než si sedne v lehátku a pak koupím něco jednoduchého (ikea, jitro, uvidíme)
Gladys píše:
mám chicco poly magic, polohuje se, dítě je tam jako ve vajíčku. Prvního syna jsem v ní krmila. No a druhýho krmím v lehátkuTa chicco mi nevyhovuje v tom, že když tam dítě leží, tak je zespodu hodně neprodyšná a tím pádem jsem syna vytahovala úplně zpocenýho i za normálních teplot
Teď mladšího dokrmím než si sedne v lehátku a pak koupím něco jednoduchého (ikea, jitro, uvidíme)
Do jídelních židliček není problém koupit prodyšnou vložku a tím se zabrání zpocení ![]()
Boudice23 píše:Gladys píše:Do jídelních židliček není problém koupit prodyšnou vložku a tím se zabrání zpocení
mám chicco poly magic, polohuje se, dítě je tam jako ve vajíčku. Prvního syna jsem v ní krmila. No a druhýho krmím v lehátkuTa chicco mi nevyhovuje v tom, že když tam dítě leží, tak je zespodu hodně neprodyšná a tím pádem jsem syna vytahovala úplně zpocenýho i za normálních teplot
když je židle neprodyšná, tak jí už ničím prodyyšnou neuděláš, maximálně zjistíš odvod potu. ![]()
Krmím v auosedačce nebo v leže (v sedačce se obvykle vzteká). Pak mám nepolohovací dřevěnou.
Ta Inglesina je moc pěkná ![]()
Jinak s tím lehátkem, máme od Chicca Miu a ještě bych ho pak ráda poslala dál, což předpokládám, že pokud v něm jednou budu malého krmit už asi nepůjde
![]()
My máme ABC desing,polohovatelnou,s kolečkama a jsem moc spokojená.......
http://www.dacha.cz/…olekce-2011/
My máme Chicco Polly 2v1 a jsme max. spokojené!!!
Malá ještě nesedí a u tato židlička jde nastavit téměř do lehu, takže super!!