Jídelní židličky - 2015

921
2.11.15 18:43

Jídelní židličky 2015

Dobrý den maminky,
jaké máte prosím jídelní židličky? Můžete prosím napsat i recenze? Chtěli bychom koupit Chicco Polly Magic 2016, je to dobrá volba?
https://www.feedo.cz/…ic-15-cocoa/(
Malá je strašně aktivní, ale nesedí… Bude jí 9 měsíců a má 75 cm.
Takže v křesílku už nemůže být… přijde mi, že by přepadla. Tak vybíráme židličku.
Děkuji předem za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
2.11.15 19:08

Dobrý den, Chicco Polly má kamarádka a je s ní spokojená. My jsme zůstali u dřevěné klasiky, ale ta je pro malou ještě nevhodná, vzhledem k tomu, že nesedí. Já jsem se zamilovala do dřevěných židliček od Combelle (našla jsem na FB stránkách Candide.cz), ty jsou i polohovací a v krásných barvách. Jen jsem je zatím nenalezla na žádném e-shopu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.11.15 19:11

Používáme od 6měsíců do teď (16měs). Jsme moc spokojení. Mohla jsem malou pohodlně krmit, i když ještě neseděla. Líbil se nám i design. Je festovní. Myslím, že ji budeme ještě dlouho využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
2.11.15 19:13

Máme starší typ, a spokojenost. Teď je klukům 16m a přemýšlím, že kvůli úspoře místa přejdem na Ikeácký, ale CHicco polly udělaly obrovskou službu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.11.15 19:19

Dokud děti neseděly, jedly v autosedačce. Potom v ikeácký židličce za pár korun.

Jako dát 3600,– za židličku mi přijde jako špatný fór. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 19:21

My teď pořídili, teda loňskou kolekci. Holky maji teda 3 měsíce, ale da se dát do polohy jeste vic do lehu nez ve vibračním vajicku. A sem moc spokojena. Sedím mezi něma na židli a konečně me neboli zada, pac uz se nad něma nenaklanim s lahvičkama. Anonym aby my nebylo osobně vyčteno, ze tam maji byt az od 6 měsíců ;)

• Citovat
  • Upravit
7735
2.11.15 19:29

Ja krmila dokud dite nesedelo v klasicke autosedacce. Jakmile dite zacalo sedet, tak jsme mu koupili rostouci zidlicku Zopa. Jsme s ni moc spokojeni :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 19:32

Mame tyto, jen teda z kamenného obchodu za necelé 2500.

• Citovat
  • Upravit
5667
2.11.15 19:32
@Anonymní píše:
Mame tyto, jen teda z kamenného obchodu za necelé 2500.

https://www.feedo.cz/…v1-15-sunny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.11.15 19:48

Máme Jitro a už bych ji znovu za ty prachy nekoupila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
2.11.15 20:30

Mám jí u tchyně a domu bych ji nechtěla. Velkej těžkej krám, k normálnímu stolu to těžko napasuješ, až se ti dítě bude po roce stravovat s ostatními. A navíc bych to musela pořád prát, jako křesílko, ve kterým byl kluk do 8.5 měsíce, než seděl. Náš měl teda 75 cm už v 8.měsících a v křesílku od Fisher Price seděl v pohodě, já mám ale nosnost do 18 kil a je fakt stabilní.
Doma mám obyčejnou plastovou jídelní židličku z IKEA a naprostá spokojenost. Omyvatelná, lehká, přenosná, snadno sundat nohy, bez pultíku akorát ke stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.11.15 20:36

@ZuzkaLj Mám jinou značku, Peg Perego Prima Papa Zero. Též pro nesedící děti, designově se mi líbí víc, než Chico Polly. Synovi je přes dva roky a jí v ní stále (teď ji tedy musí uvolnit mladší sestře). Je i dobře výškově nastavitelná ke stolu, když dítě jí s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.11.15 14:40

My máme chicco poly ale potřebuji i nějakou k mamce ke které jezdíme dost často kkoukali jsme na cam smarty vypadá dobře, skladně, pohodlně má te s ní nějaké zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.11.15 09:01

Máme jen chicco polly a max spokojenost skoro v nich nevidím žádný velký rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie