Židlička pro miminka Stokke vs. Mima

15.10.15 11:13

Židlička pro miminka Stokke vs. Mima

Maminky, :kytka: máte zkušenosti od těchto výrobců?
Minulý týden jsem koupila malé židličku Mima moon a jsem docela zklamaná. Je to někdo kdo má Mima moon 2015, :nevim: chtěla bych se na pár info zeptat :think: přemýšlím, zda-li nepořídit raději Stokke tripp trapp 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
15.10.15 11:40

Máme stokke tripp trapp - je skvělá, má ji jak můj dvouletý syn - se setem pro batole, tak můj devítitýdenní - s newborn setem. Dokonce než se ten mladší narodil, tak jsem na ní občas taky seděla. Pro mě je to asi nejlepší možné dětské sezení, které bude mít syn opravdu až do dospělosti. Některé „dětské židličky“ se kvůli příliš masivní základně ani nevejdou ke stolu, to naštěstí není případ stokke tripp trapp, takže se celá rodina bez problému vejdeme k jednomu stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 11:50

@krakatice rozhodovala jsem se mezi prave Stokke tripp trapp a Mima moon, nakonec me dostal vzhled a asi docela i lituji, ze jsem nevzala tu stokke zidlicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
15.10.15 12:07

@blondie_blondie tak ji vraťte a kupte stokke ;) z mého pohledu vážně nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 12:19

@krakatice to uz asi nepujde po tydnu, navic kdyz byla pouzivana a smontovana tak mi ji zpet nevezmou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
15.10.15 12:37

Aha, myslela jsem, že ji máte z e-shopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 13:36

@krakatice bohuzel ne, objednana byla pres normalni prodejnu, jeste jsem na ni cekala mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí