Jídelníček - 10,5měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
polokoule
15.11.13 06:02

Jidelnicek-10,5 mesice

Ahojte. Prosim o rady s jidelnickem. Posledni dobou mam pocit, ze toho davam malo.Mame 10,5 mesice a jime takto: 4 h-kojeni,7 h-kojeni,8:30-pul krajicku chleba bud s maslem nebo lucinou,11:30-masozelenina cca 200 g,14:30-ovoce cca 170 g,17:30-pokud zbylo od obeda par lzic tak to doji a pak 150 g bileho jogurtu, ktery miluje.No a kolem 19 hodin kojime. V noci nekojim.Kase nedavam. Podle me jsou zbytecne plne cukru. Behem dne vypije 500 ml caje nebo vody. Myslite, ze ma dobry jidelnicek nebo ma toho fakt malo???Muzu davat nektere dny chleba k snidani a pak jeste treba k veceri? Nebude mit hodne peciva?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
adam755
15.11.13 06:14

Myslím, že toho nemá málo. Moc to řešíš, já jsem jídlo nikdy nevážila, co sní, to sní, jestli chce víc než má, dala bych mu víc a klidně i ten chleba, nevidím v tom problém.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
15.11.13 06:54

Kase nejsou jen s cukrem, ja davam od nominal, maji pohankovou, spaldovou, ryzovou, vicezrnou, jahlovou. Davam bud s vodou nebo um, pridavam ruzny ovoce.

• Citovat
  • Upravit
1104
15.11.13 07:11

Opravdu to moc řešíš už ji je skoro rok. Kaši si mužeš udělat i doma já dělala krupicovou, vločkovou nebo ryžovou. A dáš si tam cukru kolik budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.11.13 07:53

Nerekla bych, ze ma malo. akorat mi pocitove prijde malo behem odpoledne-vecer. jako bily jogurt a kojeni od 3hod odpoledne az do rana :nevim:
ovsem pokud se ti nebudi hlady, tak je asi v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.11.13 08:23

Nepřijde mi to vůbec málo, možná bych večer přidala kousek pečiva s něčím, ať se zasytí na noc ale jinak mi to přijde v pohodě.
A jak píšou holky, kaše přece nemusíš kupovat instantní, dají se udělat i doma a ochutíš to podle sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
15.11.13 08:26

Je fakt, že tam nemáš žádnou večeři, já třeba dávám masozel na oběd a pak ještě zeleninovou kaši na večeři - třeba z bramboru a mrkve nebo z batátů, z červené řepy a tak. Kaše instantní jsou podle mě dost drahé a domácí obilné se mi nechce dělat každý večer, protože to musí být čerstvé, ale tu zeleninovou si můžu uvařit na víc dní nebo do mrazáku.

• Citovat
  • Upravit
3678
15.11.13 10:08

@polokoule a co davat dopoledne kasi (napriklad jahlovou ci pohankovou s nejakym ovocem ) a chleba nechat jen na ten vecer? Takhle to ma dcerka od kamaradky a prijde mi to dobre rozlozene. Nas 7m spunt toho sni podobne, ale davam mu i kasi, kupuju nominal nebo varim doma, obcas kupuju i nestle mlecnou, cukr tam neni, jen v podobe komplexnich a prirozene se vyskytujicich sacharidu, ale ty jsou v pecivu taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí