Jídelníček 7měsíčního mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
22.2.13 20:32
@Linda85 píše:
Ale měla by si zvyknout na ovoce :,(!Já bych zkusila jí dát půlku UM a dokrmit přesnídávkou. Začít po malých dávkách, ať si zvykne :)!

Ona mne papala od 5mesíce presnídavky ale poslední mesíc nechce :nevim: proste jak jí to dam tak začne strašne plakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
22.2.13 20:49
@pupííííček píše:
ráno v 8 um
oběd 12 příkrm
svačina 16 tvaroháček, jak kdy
a večeře 20 um
ve 4 ráno Um
kde je problém??? Že bych jí chtěla mezi 16hod a 20hod zavést večeři
ale nechce kaši a ani z lahve :-?
nechce ani ovoce ani přesnídávky atd..
Jí jenom, tvaroháčky, UM, příkrm od hamanka(brambory, zelenina, kuře)nic víc do ní nedostanu…
Jak mám do ní narvat vitamíny?
Achjo, a zorvna já jsem si myslela že moje dítko bude žrout a ted přestává jíst a dělá u toho hrozné scény… :-(
díky za vaše názory, rady no atd :mrgreen:

Mně to připadá naprosto v pořádku, pokud teda jsou ty dávky dostatečné.

U nás přes týden v jeslích:

8h - 210 UM
12 h - zelenina s bramborou
16 h - 210 UM
20 h - 230 noční Nutrilon nebo jáhlová kaše

Přes víkend doma:

8 h - 210 UM
12 h - masozelenina
16 h - jablko ve formě domácí přesnídávky, 100 ml UM
20 h - 230 noční Nutrilon nebo jáhlová kaše

• Citovat
  • Upravit
3158
22.2.13 20:56

@anairda no ja jogurt nechtela davat, ale je to nutnost, bo mi ve dne bojkotuje kojeni :,( tak mi ted dokttorka rikala, ze mam dat jogurt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
22.2.13 20:59
@Hana89 píše:
Ona mne papala od 5mesíce presnídavky ale poslední mesíc nechce :nevim: proste jak jí to dam tak začne strašne plakat

Mě zase plakal u oběda. Zkoušela si před jíst jakože s ní? Aby viděla, že to taky jíst. Já před malým snědla dvě lžičky toho jeho oběda a jak hezky papal :D! Dělám u toho debila ze sebe, opičky různý…ale je klid :D

• Citovat
  • Upravit
11700
22.2.13 21:01
@Věrka.. píše:
@anairda no ja jogurt nechtela davat, ale je to nutnost, bo mi ve dne bojkotuje kojeni :,( tak mi ted dokttorka rikala, ze mam dat jogurt :nevim:

Aha, tak to potom jo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.2.13 21:03
@Linda85 píše:
Mě zase plakal u oběda. Zkoušela si před jíst jakože s ní? Aby viděla, že to taky jíst. Já před malým snědla dvě lžičky toho jeho oběda a jak hezky papal :D! Dělám u toho debila ze sebe, opičky různý…ale je klid :D

jj delám ze sebe debila taky jak mne to chutná a atd :lol: ale ona mne lžičku vyrazí z ruky, a když jí necham at rve hladem a dam jí to stejne to nesní, ale obedy krásne papa :roll: Už ani jen banan mačkanej nechce :zed:
A dokonce UM mne zas uý mesíc pije 150ml co pred mesícem pila 210ml chjo to díte mne do hrobu veme :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí