Lahvičky MAM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
8.4.11 22:11

MAM

Ahoj maminky,

chtěla bych se zeptat, zda-li nemáte některá z Vás zkušenost s lahvičkami MAM? Je nám 7,5 měsíce a kojíme. Příkrmy mi krásně sní. Čajíky a podobné dávám po lžičkách, bojím se,aby mi pak nezačala odmítat prso. Kamarádka mi poradila lahvičky MAM. Máte s nimi zkušenost? Kojily jste dál? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vydřice
8.4.11 22:16

Ahoj zkusenosti s MAM mam a jen dobre. Mladeznik nechtel pit z zadny lahve, dokud byl kojenej. Vyzkouseli jsme na radu Mam lahvicku a uz ji nedal z ruky. Kojit jsem postupne prestala, ale spojitost s lahvickou urcite nebyla.

• Citovat
  • Upravit
801
8.4.11 22:20

S MAM lahvičkami mám zkušenosti výborný - narozdíl od vetšinovýho Aventu mi neprotékaj. Akorát mě někdy štve šroubovací dno lahve,ale to jenom proto, že můj malej je komplet na UM a rozšroubovávám, myju a zase sesazuju denně cca 6 kousků. Z hlediska čistoty je to určitě lepší, ale nic pro lenochy mýho ražení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.4.11 22:21

My máme lahvičku MAM s antikolikovým systémem, používáme ji již od narození, jelikož máme doma jedlíka a mlíčko někdy nestačí. Nikdy jsem neměla problém s kojením až teď na bojkot kojení, ale ten už taky ustává. Na tuto lahvičku nemůžu říct špatné slovo. Dá se celá rozebrat, takže se skvěle umývá, je lehká, dobře se drží a Patriček pije, jak divý a pak to spláchne ještě prsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
8.4.11 22:39

MAM lahvičky používáme a naprostá spokojenost. Malý bojkotoval kojení, takže nemůžu říct, jestli používání této lahvičky ovlivnilo kojení neb jsem odsávala a dávala mu MM (později UM) přes lahvičku. Ale myslím, že pokud malá doposud neměla problém s kojením, tak by používání lahvičky např. na čaj nebo jiné pití (asi teda krom toho mléka) nemělo vést k tomu, že bude prso odmítat. Toť má domněnka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101456
9.4.11 09:12

Malému je 6 měsíců, kojím a máme opačný problém - bojkotuje lahvičky, taky plánuju tu od MAM zkusit, ale nebála bych se, že v tomhle věku začne odmítat prso, spíš je pravděpodobnější, že na tom budete stejně jako my :mrgreen: , hodlám zkusit ještě tak 2 druhy lahviček a když to nezafunguje, tak asi půjdem rovnou na hrníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.4.11 09:43

S MAM jsem naprosto spokojená, měli jsme Avent a tyhle jsou o 100% lepší, můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.4.11 09:53

já používám MAM od narození protože jsme museli přikrmovat a nebyl problém ani prso ani láhev a má placatý dudlík což si myslím že je i pro děti pohodlnější než ty kulatý od aventu já malýmu zkusila avent a nevěděl co s tím.jinak fakt super na umývání i když já to nějak nehrotím ani nerozdělávám vymeju štětkou s jarem a 1 za den v mikrovlnce a je dobrý že jde sterilizovat samotná lahvička v mikrovlnce bez použití sterilizátoru.holky od náz z diskuze co jim děti bijkotovali lahev tak MAM zvazli tak bych určitě vyzkoušela.at se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.4.11 21:08

Díky moc, jsem ráda za samé kladné reakce :-) Tak to zkusíme.. Doufám, že z toho beruška bude mít stejnou radost jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.6.11 20:00

Prosím vás maminky, dnes bylo ve zprávách o bisfenolu a zjistila jsem že lahvička bisfenol obsahuje, co si o tom myslíte? Mám z toho blbý pocit když vím, že je vlastně závadná. je totiž to nejlepší lahvička co jsme zatím měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
2.6.11 20:08

Nevím, neslyšela jsem o tom, ale pokud jsou závadné, je jedno že mi nejvíce vyhovovaly…už je nedám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
2.6.11 20:23

Naše malá bojkotovala všechny lahvičky,MAM byla jediná kterou přijala.Do teď žádné problémy nebyli a nedávno s tím bisfenolem měla problémy i renomovaná značka Nuk..Dneska si podle mě nevybereš.Za mě je nejlepší a měnit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.6.11 20:26

My používme MAM a naprostá spokojenost :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
2.6.11 20:29
faflina píše:
Prosím vás maminky, dnes bylo ve zprávách o bisfenolu a zjistila jsem že lahvička bisfenol obsahuje, co si o tom myslíte? Mám z toho blbý pocit když vím, že je vlastně závadná. je totiž to nejlepší lahvička co jsme zatím měli.

A jak jsi přišla na to, že ta lahvička kterou máš ten bisfenol obsahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.6.11 21:37
MarkyM píše:
faflina píše:
Prosím vás maminky, dnes bylo ve zprávách o bisfenolu a zjistila jsem že lahvička bisfenol obsahuje, co si o tom myslíte? Mám z toho blbý pocit když vím, že je vlastně závadná. je totiž to nejlepší lahvička co jsme zatím měli.
A jak jsi přišla na to, že ta lahvička kterou máš ten bisfenol obsahuje?

jednoduše je na ní trojúhelník s vyznačeným PP.
Což bylo vysvětleno, že je vyrobena s polypropylenu, což znamená, že při výrobě se prostě bisfenol používá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí