Počet jídel za den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nekojím, ale můj syn jí tak 5× denně, víc ne. Mlíko má ale jen v noci nebo k ránu, podle toho, jak se vzbudí a pak na noc v mlíku kaši. Ale zase pje hodně čaj, tak je to jiný a hlavně ty kojíš, což se nedá srovnávat, ale myslím si, že 5-6 jídel za den je tak akorát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní…tak ty plně kojíš a v 6m dáváš už 7×jídlo?
Nezačíná se teprv s příkrmy? Nějak tomu nerozumím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
palošek píše:
Nezačíná se teprv s příkrmy? Nějak tomu nerozumím?
No já to pochopila, že 7 jídel je 6 jídel kojení a 1× příkrm. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kojím, od 6. měsíce přikrmujeme, od té doby máme jídlo 5× denně. Nyní měla 8 měsíců a je to takto: ráno kojení, dopoledne kojení, v poledne oběd, odpoledne svačinu a večer kaši+kojení, v noci 2× kojení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já se hodně řídila a řídím podle kojení.net
V těch dvou přílohách jsou různé postupy a tabulky, v jedné je i co kdy dávat (samozřejmě nemusíš se striktně držet, ale pro orientaci je to dobré)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme sice na UM ale malej mi jí taky tak po dvou až dvou a půl hoďce. Ráno mlíko, pak trochu pč´řesnídávky, oběd maso zelenina, přesnídávka, mlíko a před spaním kaše(momentálně v lahvi). A teď se mi asi týden budil ještě v noci i na mlíko. Nejspíš spurt v 6 měsících. Pokud vím je doporučováno 5-7 jídel denně, prostě jak to dítku vyhovuje. podle zkušeností s první cerou, si svůj režim děti mění dost často a tak kolem 1,5-2let se to ustálí na těch 5 jídel.
Tak si s tím moc nelam hlavu, on si prcek řekne jak by chtěl jíst. A jestli teprve začínáš přikrmovat tak ti moc tekutim mimo mlíka pít nebude, musí si na to zvyknout. Má přece to přední mlíko od mamči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veruš1 píše:palošek píše:No já to pochopila, že 7 jídel je 6 jídel kojení a 1× příkrm.
Nezačíná se teprv s příkrmy? Nějak tomu nerozumím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
palošek píše:Veruš1 píše:palošek píše:No já to pochopila, že 7 jídel je 6 jídel kojení a 1× příkrm.
Nezačíná se teprv s příkrmy? Nějak tomu nerozumím?jsem blbá
mi to nedošlo
pardon
![]()
Blbá ne, je tady všude moc infa, tak to člověk občas nepobere, ale stejně nevíme, zda je to tak, jak si myslím já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaatka píše:
my jsme sice na UM ale malej mi jí taky tak po dvou až dvou a půl hoďce. Ráno mlíko, pak trochu pč´řesnídávky, oběd maso zelenina, přesnídávka, mlíko a před spaním kaše(momentálně v lahvi). A teď se mi asi týden budil ještě v noci i na mlíko. Nejspíš spurt v 6 měsících. Pokud vím je doporučováno 5-7 jídel denně, prostě jak to dítku vyhovuje. podle zkušeností s první cerou, si svůj režim děti mění dost často a tak kolem 1,5-2let se to ustálí na těch 5 jídel.
Tak si s tím moc nelam hlavu, on si prcek řekne jak by chtěl jíst. A jestli teprve začínáš přikrmovat tak ti moc tekutim mimo mlíka pít nebude, musí si na to zvyknout. Má přece to přední mlíko od mamči.
Právě…si řekne, když bude mít hlad…já mám pocit, že stajně furt kojím…nepočítaně…když mimi potřebuje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V půlroce jsme měli polední příkrm, mimo to 4× mléko a jedno mléko v noci, čili 5× přes den + 1× v noci. (mléko myslím UM, od 3. měsíce jsem nekojila)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veruš1 píše:palošek píše:Blbá ne, je tady všude moc infa, tak to člověk občas nepobere, ale stejně nevíme, zda je to tak, jak si myslím jáVeruš1 píše:palošek píše:No já to pochopila, že 7 jídel je 6 jídel kojení a 1× příkrm.
Nezačíná se teprv s příkrmy? Nějak tomu nerozumím?jsem blbá
mi to nedošlo
pardon
![]()
A co kojení v noci? Ty počty platí jen jako denní jídla? asi, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v 6,30 - 7 hod kojení
10hod kojení
12,30 příkrm
14,30 kojení
16,30 kojení
18,30 kaše
20,30 kojení a to už moc nechce
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky.
Mam taková blbý dotaz. Kolik by mělo jíst půl roční mimi jídel za den. Jedli jsme 7× po dvou hodinách. Ale teď už přikrmujeme a moc příkrmu nechce. Dneska jsem zkusila pouze 6 jídel a jedla mi příkrmy o hodně lépe. Myslíte, že bude stačit 6 jídel denně. Kojím, takže nevím kolik toho vypije, ale zdá se mi, že pije víc. Jenže tekutiny mi přes den odmítá, tak se zase bojím, aby nebyla dehydratovaná. V noci se mi nebudí, proto to dohání přes den a jedli jsme po dvou hodinách. Předem díky za rady. Připadám si jako blbec.