Problém s papáním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Problém s papáním
Dobrý den maminky a ostatní,
pročítala jsem si diskuse na téma papání, ale nenašla jsem náš problém. Malému bude za týden 8 měsíců. Druhý měsíc přikrmujeme. Zeleninka chutná, ovoce ještě víc. Ovšem je problém v tom, že jak mu chci dát oběd(masozelenina) nebo svačinu (přesnídávka) po 3.hodinách (jako mléko), začne hrozný řev a musím dát flašku (180ml UM Beba). Potom je klid a za 2.hoďky zkoušíme papat, to sní hned všechno. Takže je u nás po 2.měsících příkrmů 7:00 mléko, 10:00 mléko, 12:00 masozelenina, 14:00 mléko, 16:00 svačina, 17:30 mléko 20:00 mléko s kaší. Takže máme pořád stejnou dávku mléka jako před příkrmy
. Spí celou noc. Zub ani jeden. A ještě, po dvou měsících nabízení, vůbec nic a z ničeho nepije.
Jsem ráda, že tak pěkně papá, ale kdy přestane závislost na UM.Jaký jídelníček máte vy? Jí někomu dítě po dvou hodinách?
Moc děkuji a omlouvám se za délku
.
Krásný den
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
..Ahojky, my máme 8,5měsíců a naše papu vypadá asi takto: 8h 210ml Sunaru, 11h bílý jogurt s ovocnou přesnídávkou, 14h masozelenina ze skleničky nebo můj domácí výrobek tj. špenát s bramborem a žlout(d?)kem
, rajská omáčka s těstovinami a kuřecím masem, zeleninové rizoto, brokolice s bramborem,cuketa.., 17h strouhané jablíčko s babánem nebo jiné strouhané ovoce, 20 h 210ml Sunaru a jde se spinkat
! Když vstane dřív, posouvá se všechno tohle a kolem 12h mu ještě dávám dalších 210ml mléka nebo ho dávám když cítím, že má hlad v podstatě kdykoliv během dne. Během celého dne dětský čajík, do kočárku bereme kousek rohlíčku, křupku nebo piškotek. Zoubek ještě také nemáme ani jeden, ale slintáme a koušeme dásníčkáma co se dá, takže očekáváme přírustek. Většinou spapá úplně vše, ale stává se také, že některé jídlo prospinká, ale prospívá velice dobře takže to nerešíme! Přejeme hezké pribývání
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alishi,děkuji za reakci. Papáte krásně. Ten můj jedlík chtěl včera zase jídlo co 2hodiny(asi má rychlé spalování po mamince)
.Jen mezi tím mlíkem se snažím o ty 3hodiny. Všem maminkám co znám vydrží 3 i 4h. Nevadí, hlavně, že je spokojený a roste. V 7m 7500kg (porodní váha 2320kg, narozen v 36t).
Ať se Vám daří!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mijunkaa píše:
Alishi,děkuji za reakci. Papáte krásně. Ten můj jedlík chtěl včera zase jídlo co 2hodiny(asi má rychlé spalování po mamince).Jen mezi tím mlíkem se snažím o ty 3hodiny. Všem maminkám co znám vydrží 3 i 4h. Nevadí, hlavně, že je spokojený a roste. V 7m 7500kg (porodní váha 2320kg, narozen v 36t).
Ať se Vám daří!
Nemáš zač děkovat, Mijunkoo..myslím, že na to jací jste byli malilinkatí při brzském narození jste mnohem šikovnější než my! My se narodili v termínu 3800g, takž kus chlapa už v bříšku!…Samuelek mi vydrží po mlíčku vždy min. ty 3hodinky určitě, horší už je to potom po těch jogurtech a přesnídávkách, to má hlad i dřív, ale to mu dám právě do packy jen ten rohlíček na žužlání nebo nějakou tu křupku..aby mi to prostě do toho oběda vydržel i bez dalšího mlíčka. Po tom obědě vydrží taky ty 3h a zase by něco zobnul, no! Já jsem to mlíčko prostě začala nahrazovat tím ovocem a nějakým tím žužlátkem! Taky se mu to ze začátku nelíbilo, ale za pár dní si na to zvyknul a byl klid
! Dnes pije mlíčko tak 3× denně a je max spokojený!!! Držím palečky ať se závislost na UM vštípí jen do té závislosti na mamince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit