Lahvičky MAM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@superandrysek mnoo, tak já zrovna budu kupovat tu na tu kaši
ach jo. Co to víčko od toho Aventu? Ví někdo, jestli by tam nepasovalo zrovna tohle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romikak To nevím, ale já mám v MAMce netekoucí pítko od NUK a to tam sedí akorát, tak třeba by tam mohlo sedět nějaký takový. Ale s tím vrškem ti to fakt nepoteče, sedí na té savičce naprosto přesně.
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh já nemám žádné takové široké víčko, jen ty malé, proto jsem se ptala, jestli nemá někdo vyzkoušené, co tam třeba může pasovat…já právě potřebuji koupit savičku na tu kaši a superandrysek píše, že to jako jediné teče…no ale už to tedy nebudu řešit, ono to nějak dopadne
díky všem za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romikak savicka od aventu tam pasuje, tak treba bude i ta krytka ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romikak Tím myslela, že ta jediná teče pořád. Ostatní savičky jsou neprotékací, takže při naklonění prostě mlíko nevyteče. U té šestkové na kaši už je dírka větší, ale pořád ji tím víčkem přikryješ. Neboj, mají to vymyšlený, když jsou ty flašky tak drahý ![]()
- Citovat
- Upravit
Kolik lahvicek je potřeba pro čtyřměsíční dítě? A jaká velikost-kolik ml má mít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma vystacila jsem si se dvema 260ml a jednou 160ml - ale mala byla v tudle dobu celkem nezravec. dodnes sosne max 180
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, bude ti stačit jedna - já mám teda dvě, pro jistotu. A kup rozhodně tu velkou, anticolic, je myslím na 270 ml? A kolik ml? záleží kolik ti malá vypije, na 4 měsících tak 120 - 180 hodně záleží jaký je hladovec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma píše:
Jinak láhev chci jen na čaj
jestli jen na caj, tak kup jednu a uvidis, jak se bude libit, pak eventualne druhou do jistoty. vem 240ml, mensi uz by nebyla na dlouho, vetsi zas je zbytecna. ja pouzivam 240 doted - 19m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma tak to zatim faaakt staci, prcek ti toho cajiku stejne zatim moc nevypije. ja na cajik ted pouzivam tu 160ml a zacina to byt malo
(dcera 9.mesicu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma koupila bych jen jednu tu malou a co nejdříve pak začala učit na hrníček s pítkem
Já láhev na čaj používala jen asi do půl roka. Pak jsme hned přešli na hrníčky. Zatím máme všechny s měkkým pítkem, ale v roce bych chtěla koupit tvrdé pítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit