Lahvičky MAM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kikinka7550 ten termoobal bych taky užila, je přímo na Mam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj tesco a taky drogerie DM, dokonc v některých dětských obchodech, ale to není 100% v lékárnách v třeba v dropgerie teta jsem je nevyděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dajka16 píše:
@kikinka7550 ten termoobal bych taky užila, je přímo na Mam?
jj kupovala jsem ho v pompu ale koukala jsem na něj i v intersparu takže se dá docela dobře sehnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikinka7550 Díky v sobotu jedem do Zlína tak se po něm mrknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a máte už ten termoobal odzkoušený?? Mám doma nějaký neznačkový a dneska jsem v něm měla horký čaj a po dvou hodinách byl úplně studený, takže nic moc… Proto hledám nějaký lepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině termoska, bohužel ty obaly ať je jakkoliv značkovej neudrží teplo. pouze termoska jo!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím ![]()
dnes jsem koupila toto http://www.lekarna.cz/…dlik-v3-4-m/ pro své dvouměsíční chlapečky..mají radši velký otvor a díky tomu, že jsou savičky s přímým vstřikováním mi kupodivu(zatím jsem ji zkoušela na jednom)vypil 160ml a vypadá spokojeně..tolik mi nevypil z obyčejné flašky ani ve snu…Jaký máte názor konkrétně na tyto flaštičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je u lahvičky MAM takové to těsnící víčko? Nemyslím víčko, které se dává nahoru na dudlík, ale takové to placaté. Snad jsem to napsala srozumitelně:-) Objednala jsem si 3 ks těchto lahviček od paní z Aukra a ani u jedné právě není to víčko, tak abych věděla, jestli jí mám psát, že tam chybí…
já ho používám při míchání mléka, jsem tak zvyklá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romikak Já mám dvě anticolik a tam to není. Teď jsem ještě kupovala treninkovou láhev a tam taky nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovicka aha, tak to jsi mě moc nepotěšila
no to se nedá nic dělat, tak si holt budu muset odvyknout asi a míchat rovnou s dudlíkem. A náhodou nevíš - třeba to víčko od Aventu by tam nepasovalo? Já to nemám jak vyzkoušet, měla jsem jen ty klasický s tím užším hrdlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek díky za info, mě nenapadlo to nějak zjišťovat, myslela jsem, že víčka mají všechny lahvičky. Mám různé druhy (s užším hrdlem) a ty je všechny mají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten dudlík ale ucpeš tím horním víčkem, takže ti to nebude cákat ![]()
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh jasně, chápu, já právě mám zatím jen ty lahve, dudlíky musím ještě dokoupit, tak nevím, jak to bude vypadat. Tak teď už to tedy vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit