Jídelníček 7měsíčního mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.4.11 12:33

jídelníček 7m mimi

ráno v 8 um
oběd 12 příkrm
svačina 16 tvaroháček, jak kdy
a večeře 20 um
ve 4 ráno Um
kde je problém??? Že bych jí chtěla mezi 16hod a 20hod zavést večeři
ale nechce kaši a ani z lahve :-?
nechce ani ovoce ani přesnídávky atd..
Jí jenom, tvaroháčky, UM, příkrm od hamanka(brambory, zelenina, kuře)nic víc do ní nedostanu…
Jak mám do ní narvat vitamíny?
Achjo, a zorvna já jsem si myslela že moje dítko bude žrout a ted přestává jíst a dělá u toho hrozné scény… :-(
díky za vaše názory, rady no atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
9.4.11 12:55

Není toho přes den málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:03
peggy.sl píše:
Není toho přes den málo?

NO TO JE DOST MOŽNÝ ALE VÍC NEBO ČASTĚJI MI HOLKA NECHCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:04

A 6DÁVEK ZA 24HOD SI MYSLÍM ŽE JE DOBRÝ NEBO NE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.4.11 13:14

A co kdybyjsi ještě napídla třeba zeleninu. Nic jiného mě nenapadá. A pediatr Ti něco poradil? A nevím jaké množství toho jídla je.

Příspěvek upraven 09.04.11 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.4.11 13:15
pupííííček píše:

dávek je podle mě dost, my máme pět :) ale u nás teda malá baští krásně, ráno 230 UM, dopoledne 190 ovoce, oběd 190 masozel, odpoledne a večer 230 UM… Kaši sem ještě nezkoušela…

Jinak pokud nechce jíst nic jiného, než co dáváš, tak leda zkoušet tu novou věc postupně přidávat do něčeho, co jí, ale moc si to nedovedu představit… Jinak leda doufat, že se to snad časem zlepší, vitaminy snad má z UM, tak by jí nic vážného chybět nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:21

jsem právě myslela že um jí na vitymíny nesačí…ale asi jo…peorstě co je kyselé nebo sladké nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:22

zatím nic, nebyla jsem tam…máme docela zvláštního pedoatra takže bych šla domu akorat s tím co už vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:23

obdivuju dětičky co se jídla nemužou ani dočkat a otevírají pusinu už na dálku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.4.11 13:30

Ahojky, já myslím že baští dost,zkoušíš dávat mezi jídlem třeba syrovou okurku, nebo nějaké rýžové chlebíky, kukuřičné křupky? my papáme takto:

6:00kojení
9:00 ovocná přesnídávka
12:00 zelenina s masem
15:00 holandie
18:00 kaše
20:00 u kojení usíná

Ale skoro mezi každým jídlem něco ožužlává- bud ovoce nebo zeleninu atd…je nám 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.4.11 13:31

My to máme naprosto přesně. V 8h UM, ve 12h oběd, v 16- 17h přesnídávka, ovoce, jogurt a v 19.30h mléko s krupičkou v 24 - 1h Um. A víc ani ránu. Občas dlábne kukuřičné křupky, občas kousek rohlíka, občas jen tak kousek jablíčka, ale spíš to ocucá, než aby to nějak víc snědla. Nicméně prospíváme, jen tu noc bych chtěla odbourat, ale nejde to a nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.4.11 13:36
pupííííček píše:

Ať počítám jak počítám, vychází mi to na 5 dávek za 24hod a to se mi zdá docela málo. Hlavně ty prodlevy mezi jídly jsou podle mě dlouhé. Já se snažila dávat dětem tak po 3-3,5hod.
No a s tím ovocem ti nezbyde než jen nabízet a nabízet, prostě místo toho tvaroháčku nebo co to je, dej ovoce. U nás ho taky moc nechtěli, ale nakonec to prošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:43
Laaja píše:
pupííííček píše:
Ať počítám jak počítám, vychází mi to na 5 dávek za 24hod a to se mi zdá docela málo. Hlavně ty prodlevy mezi jídly jsou podle mě dlouhé. Já se snažila dávat dětem tak po 3-3,5hod.
No a s tím ovocem ti nezbyde než jen nabízet a nabízet, prostě místo toho tvaroháčku nebo co to je, dej ovoce. U nás ho taky moc nechtěli, ale nakonec to prošlo.

ajo tak 5 omlouvám se…a i tak mi přijde že jí to stačí, ale víc nechce…na 7m má 8,5kg tak to jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.4.11 13:46
pupííííček píše:
Laaja píše:
pupííííček píše:
ajo tak 5 omlouvám se…a i tak mi přijde že jí to stačí, ale víc nechce…na 7m má 8,5kg tak to jde ne?

No vidíš, tak co řešíš? :palec: pokud ti jde o vitamínky tak ji nabízel ovoce a zeleninku průběžně během dne… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 13:54
freeonit píše:
pupííííček píše:
Laaja píše:
pupííííček píše:
ajo tak 5 omlouvám se…a i tak mi přijde že jí to stačí, ale víc nechce…na 7m má 8,5kg tak to jde ne?
No vidíš, tak co řešíš? :palec: pokud ti jde o vitamínky tak ji nabízel ovoce a zeleninku průběžně během dne… :kytka: :mavam:

jj nabídnu, ale jak to mám do ní dostat????ona to nechce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí