Jídelníček 8m mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
24.3.11 06:41

jídelníček 8.měs.mimi

Ahoj všem,mám 8.měs.mimi a zajímá mě co všechno by měl za den sníst.Mělijsme problém,že minechtěl zeleninku,teď už něco málo sní,ale stále to není na to,abych nahradila jednu mléčnou dávku celým zeleninovým nebo masozeleninovým příkrmem,vždy se pak malej ještě dopije UM,nechce mi ani vodu,ani čajík :-( taky mám problém s tím,že když mu udělám masozel.polévku z kuřecího a tyčovým mixérem to rozmixuju,tak nikdy to není úplně odhladka,jsou tam malinký kousíčky masa a malej to nechce jíst.Také to,co jeden den sní,druhý den už nechce :-( ale 2 porce je minimum,které udělám.Jinak sní: ráno-UM,někdy i dopoledne popř.ovocná přesnídávka,jogurtík, kolem 13.h zelenina s masem nebo bez,později UM,k večeru kaše a večer UM.Přes noc se na jídlo budí tak 3×(včetně brzkého rána).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
24.3.11 07:21

Já mám taky osmi měsíční mimča. Ráno okolo sedmé mají mléko, okolo desáté svačina - jablko, banán, přesnídávka, jogurt, piškoty atd…, potom málo mléka, okolo 13,30 zelenina s masem už nemixuji, jenom vidličkou mačkám, okolo šesté mléko a na noc kaši…
Nechtějí moc pít, je to drama do nich nacpat čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.3.11 08:10

MOje dcerka má už 9,5 měs ale od cca 7 měs jí přibližně stejně. Ráno mléko, cca v 10 domácí přesnídávka z ovoce s piškoty,příp. vařenou rýží (rýžová kaše), cca ve 13 rýže,zelenina, králík, v 15,30 svačina (rohlík,jogurt nebo ovoce), 18,30 rýžová nebo kukuřičná kaše s ovocem a nakonec před spaním mléko :-)
Pije přes den obyč. vodu,ale taky to není žádná sláva, max jeden hrneček za den, taky jsme s tím měli ze začátku problémy,ale díky hrnečku s pítkem se to naučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.3.11 08:41

AHoj já jsem již do nějaké podobné diskuze odpovídala včera mám 8 měsíčního cvrčka a jíme 5 krát denně ráno mlíčko, po 10hod.ovoce, kolem druhé masozelenina, kolem 17hod. mlíčko a večer kašička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
24.3.11 08:53

My jsme měli v 8měsících jídleníček ai takový
ráno ještě v posteli MM
9.30 jogurt
11.30 masozelenina
15.30 ovoce
18h MM
19.30 před spaním MM
vodu nebo čaj jsem začala nabízet až od toho 8měsíce a docela mu trvalo než se rozpil, teď už dá 200-250ml za den
Mixovat zeleninu s masem jsem ještě nezkoušela, protože klasické maso nedávám. Buď masozeleninový příkrm nebo do vařené zeleninky přidám maso ze skleničky jednodruhové (Hipp, Babylove, alnatura), to je úplně hladké. Donedávna se mi kousky a hrudkama dusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí