Jídelníček 9měsíčního prcka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2049
29.6.13 11:37

@Mar__tanka1983 O těch 500 ml právě vím, jen nevím, kam to zařadit, když vypustím ranní kojení, tak bude mít pouze kaši 150 ml a jogurt 150 ml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.6.13 12:35

@eetel
8hod - Um
11hod - jogurt
14hod - obed (masozelenina)
17hod - ovoce
20hod - kase
22hod - UM

ale chapu, ze kdo nema dite vzhuru do 10 vecer, tak to nam nacpat nemuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
29.6.13 12:38
@Ali-Ali píše:
@eetel
8hod - Um
11hod - jogurt
14hod - obed (masozelenina)
17hod - ovoce
20hod - kase
22hod - UMale chapu, ze kdo nema dite vzhuru do 10 vecer, tak to nam nacpat nemuze :D

To ti chodí spinkat teda pěkně pozdě :) mě jde právě spát hned po kaši, což je kolem 19,30, takže nějak nemám prostor na to kojení či UM :nevim: A vychází mě to jen ráno, po probuzení…A když zavedu snídani-pečivo, tak už ani to, tak nevím, jak to vymyslet…A zjištuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
29.6.13 12:38

Tak zaprvé, klidně můžeš kojit k snídani dál, není přeci potřeba mu poslední kojení měnit za chleba ;)
pokud tedy k tomu nemáš jiné důvody, tak můžeš kojit vesele dál. Já bych kojila, kdyby se mi drahouš neodstavil…
Jinak těch 500ml sem brala jako orientační. Většinou mi malej snědl 150 jogurtu k snídani a 150g kaše k večeři. Někdy měl odpoledne místo přesnídávky tvarůžek, ale jinak sem se na těch 500ml taky nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
29.6.13 12:42

A nebo ještě další možnost. Dát mu jednu decku mlíka jako né na jídlo, ale na pití, prostě někde odpoledne, v podvečer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.6.13 12:53

@eetel
jo, on si to tak nejak najel uz davno. zase spi do 8 rano v kuse a pres den 2×2hod. takze ja si nestezuju, naprosto mi to vyhovuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
29.6.13 13:00

Zdravím my ještě kojíme.
Ráno v 8:00 dávám jogurt do toho ji dávám ovoce, pak má oběd 11:30 potom 15:00 jablíčko, po 17hodině banán, kolem 19:00 buď chleba s Lučinou nebo rohlík s Lučinou a dám ji k tomu občas šunku dětskou. Ve 20:00 nakojím a do hajan a zbudí se ve 2ráno na vodu a pak jí dám nakojit kolem 5hod. Přes den pije buď čaj nebo vodu střídám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.6.13 13:48

Ahoj, tak u nás je to asi následující:
6 hod. kojení
9 hod kojení
10,30 svačinka - ovoce, přesnídávka
12 hod oběd
14 hod kojení
16,30 svačinka - ovoce, přesnídávka
19 hod kaše
19,30 (do)kojení
v noci 2krát kojení

Malá má hlad každé 2 -3 hodinky :), ale otesánek to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.7.13 10:32

Já dávám ráno mléko, potom jogurt s ovocem, potom masozeleninový příkrm, potom zase mléko a kaše. V noci se mi na jídlo už nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.8.13 18:47

Ahoj holky,
mám teda skoro 9 měsíční holčičku a s příkrmy jsme docela rozjeté, ale docela mi dochází inspirace co k odpolední svačině?
Na oběd má hrozně moc druhů jídla už, ale na svačinku má pořád ovoce, nebo ovoce a jogurt.. Nějak něvím co víc? Někdo tu psal ty jáhly na sladko, ale nedávno jsem je malé chtěla udělat na oběd a nějak byly furt takové tvrdé konzistence :nevim: Je třeba brzo na puding? že bych ho udělala třeba z kozího mléka, doktor nám ho hrozně doporučoval, nebo ze sunaru? :nevim: A jogurt dáváte jenom bílý nebo už i nějaký jiný? A třeba krupičku s ovocem?
Děkuji moc za nápady a rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.8.13 18:53

@soleile
prcek ma skoro rok a jedem porad jogurt a ovoce. detem v tomhle stereotyp nevadi. vsak ovoce stridas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.8.13 18:59

Já patřím k matkám,,stará škola,, takže náš malej v 9 měsíci měl i piškoty s pudinkem z normalního mléka, jogurty všechny možné..zvládl i chleba namazaný sýrem, ALe to asi slyšet nechceš :lol:
Já to pak už moc nehrotila, hlavně když jsem přičuchla a ochutnalo kupované sklenky šla bych :poblion: :poblion: takže jsem dělala domací přesnídavky, domácí jídlo, takže v deseti měsícich skousnul svíčkovou :lol: nedochucenou uplne, ale kolem roka mi došla trpělivost i s odebíráním předem, takže pak už najel normálně na naší..Dneska musím řict, že ji fakt všechno kromě jater :P ty mu nechutnají, a vůbec mě to ntlačí, páč mi je nejíme taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
2551
8.8.13 19:02

@soleile ovoce je hodně druhů můžeš to všelijak střídat a kombinovat ;) myslím že mu to prozatím stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.8.13 19:03

@finduska tak já to taky tak moc neřeším, snažím se dávat postupně to jo, ale na oběd toho teď má fakt hodně, na snídani jí taky chleba s dětskou lučinou, dneska měla i šunku :lol: jako taky to tak zase neřeším, ale z toho kravského mlíka mám nějak respekt. Kdyby už, tak určitě přímo od krávy, ale i tak..
Piškoty jí malá taky, proto jsem přemýšlela nad tím pudinkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.13 19:05

Nepotřebuje švédský stůl, jim to stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí