Jídelníček co jíte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Badboda
2.10.20 22:07

Každý to asi bere podle svých zkušeností. Mě osobně by hrozně obtěžovalo sledování nějakých apek a vážení jídla :roll: Vždy jsem jedla bez omezeni a při hubnutí jen zvýšila pohybovou aktivitu, to tu bylo psáno, bez té to nepůjde. Ale je to taky o návycích. Nejist svíčkovou s pětima, fast foody a podobné nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.20 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 22 let, měřim 164cm a vážím 62kg.. nedaří se mi zhubnout. Zajímalo by mě, co třeba za den sníte, když hubnete. Protože jsem zoufalá, děkuji

Důležitý je pohyb a ještě důležitější je se do něj dokopat :-D Já jsem se půl roků učila od rána do večera, pohyb nula (nepočítám chození při učení). Jenže do toho chipsy, sladkosti a kofola a při stejné výšce mám 67kg :-D
Prvně jsem si srovnala v hlavě že se sama sobě líbím i taková jaká jsem, pak jsem jedla a jím to co mám ráda (sladkosti omezeně), ale v trošku menší normě a snažím se chybat a pomaličku to jde :-D

• Citovat
  • Upravit
6865
3.10.20 07:41

Přesně nevím, co by si chtěla hubnout. já mám 164cm a 80kg, to chápu, že mám co dávat dolů, ale ty? :think: nejsi moc kritická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.10.20 09:17
@kve-tinka píše:
Přesně nevím, co by si chtěla hubnout. já mám 164cm a 80kg, to chápu, že mám co dávat dolů, ale ty? :think: nejsi moc kritická?

Tak ono záleží i na postavě, ja se stejnou vyskou jsem mela 62kg po porodu a byla jsem strasne oplacana, ted mam 55kg a porad jeste bych 2-3 kila dolu snesla, takze zakladatelku chapu, mit 80kg tak uz se budu asi jenom valit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 13:27

@Karamba2020 chtěla bych zhubnout aspoň 6 kg. Momentálně jim, co chci.. na co mám chut, ale už mám za sebou spoustu pokusu o hubnutí.. diety, dokonce jsem si prošla i obdobím hladovění..ale vím, ze ani jedno není správně. Pohyb mám pravidelný, pracuju jako zdravotní sestra (ne na směny ) a za den spalim minimálně 500kcal..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 13:29

@dedex hele, každý má jiný vkus. Já si přijdu oplacana a nelibi se mi to. Tolikrát si nemůžu ani oblect, co bych chtěla..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 13:30

@pukacu mám, ale nějak extra mi to nepomohlo. Protože můj problém je hlavně ve výběru potravin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 13:32

@Kriss Tina Tak když se snažím hubnout, tak si k snídani většinou dávám nějaký jogurt a banán. K svacine pak nějakou celozrnnou bagetu se sunkou a sýrem. K obědu mám většinou nějaké maso třeba s bramborem nebo testovinami, rýží.. pak odpolední svacina porce zeleniny a večeře pak zase maso nebo sunka s pecivem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 13:34

@Moringa pracuju jako zdravotní sestra ( ne na směny) pohybu mám dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 13:36

@kve-tinka proste se mi to nelibi, jswm oplacana.

• Citovat
  • Upravit
3767
3.10.20 13:36
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Tak když se snažím hubnout, tak si k snídani většinou dávám nějaký jogurt a banán. K svacine pak nějakou celozrnnou bagetu se sunkou a sýrem. K obědu mám většinou nějaké maso třeba s bramborem nebo testovinami, rýží.. pak odpolední svacina porce zeleniny a večeře pak zase maso nebo sunka s pecivem.

Hubnout při tvé výšce s takovou váhou je nesmysl. Máš ideální váhu, ani gram nadváhy. Hlídej si zdravý životní styl - strava, pohyb a své tělo netýrej. Pokud bys zhubla při tvé výšce ještě 6 kg, budeš už skoro u hranice podváhy. Navíc hrozí, že přijdeš o přirozené ženské křivky postavy a budeš jak tyčka, což vůbec není hezké.
Nauč se mít ráda svoje tělo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.10.20 13:43
@Anonymní píše:

Tak jidelnicek neni spatny, zalezi teda taky na tom kolik toho snis, ale pridej pohyb, tim ze jsi zdravotni sestra a behas nekde po ambulanci nezhubnes. Taky jsem ze zdravotnictví, cely den jsem se nezastavila, behala od pacienta k pacientovi, tahala je, proste fyzicky narocne, ale neni to pohyb, kterym bych hubla nebo si dokonce nejak zpevnila postavu. Musela sem se naucit si kazdy den vyhradit alespoň par minut na cviceni, kdyz bylo volno, tak sem bezela na brusle, nebo aspon nejakou turu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.10.20 16:14
@Anonymní píše:

Souhlasím s @Kriss Tina, jídelníček není špatný.
Ještě je potřeba si hlídat pitný režim. Kolik (a čeho) za den vypiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.10.20 16:18
@Anonymní píše:
@dedex hele, každý má jiný vkus. Já si přijdu oplacana a nelibi se mi to. Tolikrát si nemůžu ani oblect, co bych chtěla..

Já tě chápu. Ono vážně záleží na postavě a na osobním vkusu.
Měřím stejně jako ty, a když jsem měla 60 kg, tak jsem prostě taky byla oplácaná.
Ono i když se to nezdá, tak 5 kg při téhle hmotnosti a výšce dělá fakt divy… je vážně rozdíl, jestli vážíš 60 nebo 55 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.10.20 16:51
@Adrasteia píše:
Hubnout při tvé výšce s takovou váhou je nesmysl. Máš ideální váhu, ani gram nadváhy. Hlídej si zdravý životní styl - strava, pohyb a své tělo netýrej. Pokud bys zhubla při tvé výšce ještě 6 kg, budeš už skoro u hranice podváhy. Navíc hrozí, že přijdeš o přirozené ženské křivky postavy a budeš jak tyčka, což vůbec není hezké.
Nauč se mít ráda svoje tělo!

Naprosto souhlasím… s tohle váhou se záměr na pohyb/cvičení. Jídlo klidně řeš ale proto, že třeba chceš jíst zdravě a ne že chceš hubnout.
Každopádně @Adrasteia chápu všechny ty co píšou, že nejsou spokojené a přitom by měli být. Je neuvěřitelně těžký dojít taky k tomuto „uvědomění“. Já to znám nebyla jsem jiná. Pořád jsem občas ještě nespokojená ale začíná čím dál víc převládat pocit že jsem kdo jsem. A škaredá nejsem ;) můžu se třeba celý život honit za idelalem a být zničená..ale jednak ideál neexistuje a taky, můj ideál jak bych ráda viděla sama sebe je až nereálný. Týká se těla, vlasů, oči…dřív bych změnila všechno. Ale opravdu se musí v dnešní době tolik holek trápit kvůli vzhledu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová