Jídlo a kojení v 9 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jídlo a kojení v 9 měsících
Chtěla bych už přestat kojit, ale nějak nám to pořád nejde ![]()
Ráno vstaneme v 7h a kojím
Dopoledne v 10h papáme přesnídavku, pokud s ní celou nekojím, pokud jen půl dokojím
Odpoledne oběd 13h, pokud více nekojím, pokud málo dokojím
Odpoledne v 16h jogurt, pak podávám čaj
Večer, protože nechce kaši ani mléko, kojím…zkoušela jsem podávat ještě jako by oběd, vždy navařím víc, chvíli to šlo, ale teď už to nechce:(
Co dělám špatně, že malý chce víc kojit než jíst??
Když nedám jogurt ve 16h, tak pak mi večeři sní, ale jak dám jogurt, nechce už večer nic jen kojit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co se stane, když nedokojíš po přesnídávce, obědu a nabídneš místo toho čaj?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ho dokojit, ikdyž mi sní jen půl přesnídavky dopoledne? tak stejně i s obědem, když s ní málo, mám podat už jen čaj? Bojím se, aby měl dost tekutin, tak vždy raději dokojím:( jenže tak se toho kojením asi brzy nezbavím:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám strach, aby toho neměl málo a měl dost tekutin, když s ní jen půlku přesnídavky a nebo někdy toho oběda?:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On tomu čaji, zas moc nedá. jako něco tam požužlá, takže něco málo vypije, ale mě se to zdá málo:(tak já nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych úplně vynechala denní kojení a kojila jen ráno a večer - takhle jsem to teda dělala já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darinka7777 Tak hned ti litry nevypije. Dávej flašku jen žužlat a on si na to přijde. Žízeň ho donutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych zkusili nedokrmovat. Já nikdy nedokrmovala. Pokud bude mít žízeň, vypije ti i vodu. My máme 11mesicu a denne vypije 160ml UM a kdyz je dobry den tak 150ml vody nebo čajema tot vse. Pri kazdem krmeni mu dávám napít i vody nebo caje, Bud chce nebo nechce. ![]()
Možna si je vědom ze po kazdem jídle prijde mlicko a to mu asi jede více nez jakékoliv jine jidlo ![]()
Ale jinak neporadim. Maly byl od 11tydne na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak se vám pak povedlo zrušit i to ranní a večedrní kojení?? ze dne na den?..už jsem zkoušela mlíčko kaše, ale nic se nechyytlo, nic nechtěl jen řval:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to vyzkoším, nebudu prozatím přes ten den dokojovat:-)..uvidíme jak se mu to bude líbit
možná fakt začne pít i víc toho čaje, protože ted tomu moc teda nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky za rady, budu zkoušet..už má 9 měsíců právě a pořád se mi zdá, že víc kojíme než jíme a to se mi moc nelíbí:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darinka7777 Já jsem ranní a večerní kojení rušit nechtěla, odstavila se sama. Jak mi začala spát celou noc, tak prso nechtěla a bylo to. Jak jsem přestala dávát prso přes den (a to jsem udělala ze dne na den), tak i mlíka bylo očividně pak míň a asi už jí to neteklo, tak pak nechtěla. Bylo jí 13 měscíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darinka7777 píše:
A jak se vám pak povedlo zrušit i to ranní a večedrní kojení?? ze dne na den?..už jsem zkoušela mlíčko kaše, ale nic se nechyytlo, nic nechtěl jen řval:(
Já bych mu prozatím to ranní a večerní nechala… Na večeři dala tu kaši třeba uz kolem šesté a popřípadě ještě před osmou nakojila nez půjde spat. Nebo pokud se ti budi v noci tak bych to nechala az na to noční. Zatim bych se snažila mu odbourat to denni kojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darinka7777 Já jsem přes den dokojovala pouze ze začátku, když jsme najížděli na příkrmy. Dokud nedosáhl plné dávky příkrmu, tak jsem dokojila, ale jakmile už snědl celou dávku, prostě jsem prso nedala. Ani se po něm nevzdechl. Takže teď už kojím jen ráno a před nočním spaním. Zkoušej ten čaj nebo vodu nabízet pořád během dne. Já třeba začínala naředěnými dětskými šťávičkami od Hippu a postupně jsem to ředila až tak, že vlastně pil jen vodu. Nenavykl si na to sladké. A teď čaj miluje i když není oslazený. Ty dětské ovocné jsou chutné i bez slazení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře
zítra začnem
přes den teda kojit nebudu
no to jsem teda zvědavá
moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit