Cereální sušenky BEBE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1038
1.4.13 16:38

Cereální sušenky BEBE

Od jakého věku je možné dávat dětem cereální sušenky Bebe mini? Dvojčata ještě nemají rok a půl, ale ty brusinkové jim moc chutnají. Jen nevím, zda jsou celozrné cereálie v tomto věku vhodné. Co jinak dáváte dětem na svačinky v tomto věku?
A ještě se chci zeptat, kdy můžu dětem dělat obyčejný sirup…třeba Jupí nebo YO. Zatím jim dělám granulované čaje HAMI a teď jsem začala ředit Kubíka s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11592
1.4.13 16:40

Celozrnne se ma davat az tak od 3let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.4.13 16:44

Ahoj, tak teda nevím od jakého věku je to možná dávat, ale já už nějaký pátek bebe dávám, ale jen teda ty bez těch různejch krému, prostě ty obyč…protože ty náplně budou asi pěkné svinstvo…no a co se šťávy týče, tak mě malej pije klidně nejradši obyč vodu a tak sem i ráda :) občas od nás teda somruje šťávu ale to spíš jen proto že to chce z té sklenice…ale jinak se šťávě nějaké té opravdu lepší nebráním…no a Kubíka sem koupila jednou a nechtěl to, je to na něj moc sladké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.4.13 16:45

Hmmm tak já už mu jednou ty cereální taky koupila…tak teda nekupovat cereální ale jenom ty obyč mléčné? ale kamarádka taky mi minule říkala když sem malému dala kousek celozrnné housky od mě, že to by ještě neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.4.13 17:04

Ono se celozrnný nemá ve větším množství, protože to dětský střeva hůř zpracovávají..ale určitě jim jednou za čas kousek celozrnný sušenky neuškodí ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.4.13 17:27

Sirup v nějakém rozumném ředění je podle mě menší „zlo“ než granulovaný čaj…
Co obyč pytlíkové čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.4.13 17:35

@Pipet Oni mají každý svůj oblíbený. Já myslela, že ty dětské granulované čaje jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.4.13 17:53

Myslím, že když jim to dáš jednou za čas, že se jim nic nestane. A celozrnné výrobky se mají dávat dětem prej až tak od deseti let. prej je to těžky na zažívací trakt, nedokážou to ještě vstřebat. Ale jak říkám jednou za čas… Malej si dá radši celozrnej rohlík než obyč. když ho vidí u mě. A myslím že je asi taky lepší sirup než ty ganuláty. Já je tu ještě pro mladšího mám, ale jak dopije už kupovat nebudu a starší má nejraději vodu z vodovodu ;) Kolikrát mrčí at tu štávu vyliju že chce jen vodu. Ale má to svoje výhody, že když to někde vylije tak mě to neva, že to jen uschne a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.4.13 18:16

Sirup dávám od roka.. Nebo normální čaj.. Sušenky taky, ale to já moc neřeším, protože malá sní tak dvě tři ty malinký a velkou tak max. rozdrobí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.4.13 18:19

Nevím, kolik toho sní, ale pokud jim trávení nedělá problémy, tak bych se nebála, náš měl také mnohem raději celozrnné rohlíky. Sušenky jsme mu tedy nedávali vůbec, on na sladké tolik nebyl. Dětské čaje - slazené nepil, Hipp je tedy docela přeslazený - osobní zkušenost, to bych snad raději dala tu Yo šťávu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.4.13 18:21

Dcera si dá sem tam bebečko od roka. Většinou když je viděla u mě, třeba v autě.
Granulovaný čaj jsem nikdy nedávala, ale podle mě je lepší sirup s vodou než ten sladký čaj. Dcera byla na neslazených pytlíkových, vodě nebo na ředěných šťávách.
Pokud nemá tvé dítě problém se zažíváním, tak mu sušenka neublíží. To samé kousek celozrnného pečiva.

• Citovat
  • Upravit
29436
1.4.13 21:22

Celozrnné by se nemělo dávat kvůli vláknině, pro malé děti je to strašná darda na zažívání a to trávení na to není uzpůsobené. Když to dáš občas, nic se nestane, ale denně bych je tím rozhodně nekrmila. Celozrnné sušenky neměl syn ještě ani jednou (21m.), dvakrát měl akorát nějaký celozrnný rohlík, co vysomroval ode mě, ale já sušenky tak nějak vůbec nekupuju žádné. Na pití bych radši taky dala ten Yo sirup, než granule, ten je samý cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.4.13 10:16

Díky za rady, bud jim to dávat tedy jen pro zpestření. Se zažíváním potíže nemají, tak snad jim to neublíží. A na vaše rady jdu uvařit hrnec ovocného čaje…snaj jim bude chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.22 10:42

Obnovuju.
Ahojky chci se zeptat mam 11ti mesicni dceru a vždycky kdyz si vezmu bebe susenky zamnou prijde ukousne si. Odkdy jste davali detem takoveto susenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí