Kopřivka - jak rychle se objeví?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
31.3.13 21:59

kopřivka - jak rychle se objeví?

Ahojky!!
naše malá (4,5měsíce) má kopřivku a vůbec netuším z čeho to má.. Už nekojím. Vařím jí doma a i přesnídávky jsem jí dělala domácí. Ale včera dopo mi snědla půlku kupované skleničky - jablko. A dnes v poledne měla poprvé květák a odpo snědla tu druhou půlku. A hned potom jsem si všimla, že má na tělíčku kopřivku. Zajímalo by mě, z čeho by to asi tak mohla mít, za jak dlouho se asi objeví ta kopřivka. Díky Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
31.3.13 22:04

Malé se kopřivka objevila po několika minutách a i hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.3.13 23:16

Ahoj, může to mít ze skleničky… mi se takto dítě taky osypalo, vyrážka se objevila ještě ten den. V těch sklenkách bývá ledacos, nemuselo jí to sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.4.13 04:40

Obdivuju te, ze jsi poznala koprivku hned. Ja se s ni setkala az u druheho mladete s tim, ze prvni den to bylo jen par fleku a do druheho dne byl mimo obliceje okoprivkovanej celej. Nic jineho nez obvykle nejedl, mozna dostal o 1-2 mandarinky vic,,, ale vypadalo to opravdu strasne. Nastesti mu hned zabral fenistil, takze to mel tak 3-4 dny. Tu vasi koprivku bych pripsala klidne i tomu kvetaku. Ted v zime nevis, na cem to bylo pestovany. A jablickova presnidavka…tam taky narvou vsechno. Muj zm¨namej, co ma vlastni sad sam rekl, ze by v zivote nedal svym detem kupovane jablko.
HLavne, at se vam to brzo ztrati.
A jinak k dotazu - myslim, ze koprivka se ti projevi do 24 hodin nejpozdeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.4.13 12:11

Ahojky, zrovna taky řeším z čeho se mi osypala.. Dala jsem poprvé jahodovou přesnídávku, druhý den kopřivka, další den je to horší. Tak si myslím, že by se to za tak dlouho asi nezhoršilo a pes nebude zakopán v jahodách. Co myslíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.4.13 12:44

@Hanulin jahody jsou silný alergen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie